reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Hello
Przyszłam na moment- póki me pachole śpi, które notabene obudziło się o 4:30 (Agulka Adaś jakieś fluidy przekazuje:szok:) a teraz śpi ale co chwila się wierci.
Jestem po krótkiej wstępnej konsultacji z dentystą- ząbki małego tak zareagowały na antybiotyki:crazy::angry: i mamy podawać multiwitaminę (chodzi gł o witaminy z grupy B), dużo jogurtów naturalnych, Lacidofill i jak najmniej słodkiego (wiadomo). Zeświruję chyba, ale moje dziecko będzie miało zadbane ząbki.

Witam Dziewczyny!

Bardzo, bardzo, bardzoooo długo mnie tu nie było... brak czasu :-(

Teraz się pojawiam, bo mam malutki problem :baffled: Moja córeczka Zuzia od jakiegos czasu robi zielone, rzadkie kupki, kurde nie wyglądają one za fajnie :-( i własnie nie mam pojecia z czego to moze byc??? Chyba wybiore sie z nią jutro do lekarza, ale poki co proszę Was o radę, czy Wasze dzieciaczki tez tak miały??
Zastanawiałam sie też nad tym, ze może to spowodowane jest tym że ostatnio kupiłam jej mleczko modyfikowane, tak w razie czego jakby normalne mleko sie skończyło no i tak dla odmiany ( bo moja córcia juz pije krowie mleczko) no i czasami jej daje to modyfikowane np rano, ewentualnie na wieczór, wiec myslałam ze moze to przez to mleko, przez żelazo w nim zawarte.... Niewiem co robic?? Może nie dawać jej tego modyfikowanego mleka??
Proszę o rade!

Z góry dziękuję i pozdrawiam ;-)

Kludii osobiście nie sądzę żeby to była wna mleka,b Mateusz rano pije najprawdziwsze krowie,a wieczorem modyfikowane i nie mamy żadnych problemów z brzuszkiem. A jest coś jeszcze? Gorączka, bóle brzucha, wymiotu? Ja już dawno podawałabym jakiś probiotyk, może on wyregulje co trzeba w jelitkach

No właśnie nie ma żadnych innych objawów, jest spokojna, gorączki tez nie ma... a może to na ząbki??
Co polecasz co mogłabym jej podać??

No właśnie nie ma żadnych innych objawów, jest spokojna, gorączki tez nie ma... a może to na ząbki??
Co polecasz co mogłabym jej podać??
Ja podaję Lacidofil,ale probiotyków jest kilka. Idź do apteki i coś Ci dadzą, na pewno tym nie zaszkodzisz. Gdyby jednak luźna kupka się utrzymywała to przejdź się do lekarza. Zawsze będziesz spokojniejsza. Zajrzyj też na nasz wątek "Leki z babcinej apteki" tam są takie domowe sposoby na różne przypadłości

Witam ponownie!Moje dziecko wyspane szaleje właśnie pod biurkiem pogoda się poprawiła i świeci słoneczko także i humorek się poprawił:tak: zostać nie zostałam bo obiad sam się nie zrobi:-p zaraz chyba się zbieżemy i pójdziemy po zakupy tylko przydałby mi się kopniak na rozpęd bo nic mi się nie chce:baffled:

Aneta, strzel sobie kawke i humorek wroci:tak:
a jak te raczki Szymka? po podawaniu wapnia ustapilo, czy nadal je podkurcza?

Narazie nic nie zauważyłam także mam nadzieję że faktycznie po tym wapnie się poprawi:tak: zresztą dzisiaj ma przyjść moja Gocha to pogadam z nią co i jak;-)

reklama
KOBIECY REWANZ ZA WSZYSTKIE SZOWINISTYCZNE KAWALY O BLONDYNKACH:
1.. Penis jest jak pies:
- plącze się miedzy nogami
- lubi jak się go głaszcze
- cieszy się razem z panem
2.. Dlaczego mężczyźni pragną ożenić się z dziewicami?
-Aby uniknąć krytyki.
3.. Jak nazywa się mężczyzna, który utracił 90% swej inteligencji?
- Wdowiec.
4.. Po czym można poznać, ze facet jest podniecony?
- Oddycha.
5.. Jak wyglądałby świat bez mężczyzn?
- Byłby pełen szczęśliwych, grubych kobiet
6.. Co wspólnego maja chmury icvmężczyźni?
- Jak znikają za horyzontem - nastaje piękny dzien.
7.. Jak nazywa się mężczyzna, któremu amputowano 90% mózgu?
- Eunuch.
8.. W czym jedzenie jest lepsze od seksu?
- Godzinami nie trzeba czekać na kilka sekund przyjemności.
9.. Po co na końcu członka znajduje się dziurka?
- Aby mózg właściciela nie zginął z braku tlenu.
10.. Kiedy mężczyzna jest wart 5 zl?
- Gdy w "Makro" pcha wózek na zakupy.
11.. Dlaczego faceci mówią o swoich członkach "mój przyjaciel"?
- Bo pragną Wierzyc, ze ten kto kieruje ich życiem - jest ich przyjacielem
12.. Dlaczego tak mało jest kawałów o mężczyznach?
- Bo to nie ładnie wyśmiewać się ze stworzeń "inteligentnych inaczej".
13.. W jaki sposób mężczyźni przygotowują sobie kąpiel z bąbelkami?
-Jedzą wcześniej dużo fasolki...

Do góry