reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
witam dziś z niezbyt dobrym humorem:-(
byliśmy wczoraj u mojego brata bo D tam im robil ściankę i ich córeczka byla chora(grypa żolądkowo-jelitowa)no i dziśrano obudzil mnie wymiotujący MAteusz i Ola już też wymiotywala i miala biegunkę:-:)wściekła/y:podalam im odrazu acidlak:tak:a najgorsze jest to że to moja wina bo moglam zabrać z tamtąd dzieci(ale dzieci nie mieli z nią tak wielkiego kontaktu bo ona leżala w drugim pokoiku) boże co, co ja sie tlumaczę moja wina i koniec co ze mnie za matka:-:)-:)-(a najgorsze jest to że D wzioldziś do pracy auto i niemam jak z nimi jechać do lekarza poszla bym wózkiem ale tam wieje gorzej niż w kieleckim:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
lece na wątek Leki z babcinej apteki....

monia, koniecznie idz do lekarza bez wzgledu an pogode, bo przy jelitowce dodrosli sie latwo odwadniaja a dzieci to juz w ogole. tym bardziej, ze co wypije to wymiotuje, czyli nawet zadnych specyfikow mu nie podasz, bo zwymiotuje.

nie zarzucaj sobie glupoty, bo po 1. na D tez byly zarazki, a po 2. jak juz weslzas do tego domu to i tak mogliscie zalapac, niewazne, czy siedzac pol dnai, czy 5 min

Witam.

Monia brykaj do lekarza, ale chyba własnie teraz jesteście.

My noc znów do bani, na dodatek o 5 rano Maja z płaczem, lecę a ona spocona, trzęsie się i ma 38 gorączki........ jak się dowiedział, że jest chora to jeszcze głosnie ryczała bo na tańce dzis nie pójdzie i angielski, na szczęście połozyłam się a nia a J z małym ale juz nie spała . A teraz zła jest na mnie, że kazałm jej sie połozyc jak mały śpi.....
Także dzieciaki mam znów przeziębione, na razie leczę po domowemu, bo nic wielkiego sie nie dzieje..... Mały mimo tego kataru zachowuje sie jak zdrowa rybka

Dzis na obiadek obiecałam maluchom racuchy drożdżowe

Monia - to się porobiło, pewnie już w drodze do lekarza jesteście, powodzenia.

Muszę obdzwonić sklepy, bo na święta musimy nową pralkę kupić :crazy: Nie będziemy tej starej naprawiać, bo już czas na nią nadszedł.
Stasiu też mi miał ochote pochorować, od niedzieli ma katarek, nawet coś pokasływał, ale inhalator w ruch i po sprawie. BioaronC mu dawałam po chorobie, taką dwutygodnniową kurację mu zrobiłam. On tez pobudza apetyt.

aj, bo to powioetrze marcowe, to takie zdradliwe jest-tak mawia moja mama:-)

niunka ostatnio sporo siedzi na dworze i odpukac, jest ok.

nocka tez byla lagodna, choc po wczorajszym amrudnym dniu spodziewalam sie wiercenia. teraz juz zasnela:tak:

nie myslcie sobie, ze my nie mamy sniegu:-D:rofl2:

a ja mam ambitny plan zrobic dzis na obiad zapiekanke szpinakowa:sorry2:

Moje serce też już śpi od ponad godziny : ) i mam nadzieję, że pośpi do 12. My dziś wybieramy się do mamy tzn ja z Kubusiem. Robek będzie robił modem oddajemy Livebox-a bo kupiliśmy modem to jest to samo tylko bez płacenia co miesiąc kałucji 10zł.

reklama
Do góry