reklama
donkat
Fanka BB :)
U nas dzisiaj polała się krew
nie pierwsza i nie ostatnia;-)
Zazdroszczę, że masz możliwość zrobić naleśniki. Mój Maciuś jak widzi, że coś robię do jedzenia to już chce jeść. Nie da mi zrobić. Jak mu tłumaczę i pokazuję, że trochę to potrwa to zaczyna płakać
ja mam tak tylko w sporadycznych przypadkach, gdy niunka wstanie przeglodzona
na szczęście dziś dali bony wielkanocne z pracy J więc 550zł wpadło.
:-)
Jestem głodna, ale mam taką zgagę, i w dodatku jak otworzę lodówkę to tak mnie odrzuca, ze pije tylko wodę mineralną. trzebabylo czoraj jesc jak wchodziło.
A ja sobie dzisiaj sortuje zdjecia, bo trzeba dac do wydruku. Juz daaawno powinnismy to zrobic, ale sie nazbieralo.
co do djec, to my drukujemy sami i jakosc jest w porzadku
Witam chciała do każdej z Was napisać coś od siebie ale jakaś padnieta jestem zimno mi i mam kiepski humor tak bez powodu chyba pogoda mnie dobija.
zapraszamy jutro radosna i usmiechnieta:-)
Taka podqrwiona jestem,bo siedzę i liczę ile wydałam kasy i nie mogę się doliczyć na co wydałam 520zł
hhhmmm, nie mala kasa
Witajcie niektore pewnie juz o klavell zapomnialy
jesli zapomnialy, to juz sobie przypomnialy
nie martw sie tym, co u nas, tylko pisz co u was;-):-)
jak pobyt w Pl? jak wesele? podroz?
Co tu pisac bylo super, az wracac sie spowrotem chce, wesele udane, z kreacji nowej zrezygnowalam a w starej wygladalam nawet nawet
Hani zdrowa, madrala mala coraz wiecej potrafi, nocnikowanie przyswja clakiem dobrze tylko w dzien teraz mam za malo czysu by ja pilnowac ze wzgledu na szkole ale popoludniu ja sadzam i co usadzie zrobi
Hani zdrowa, madrala mala coraz wiecej potrafi, nocnikowanie przyswja clakiem dobrze tylko w dzien teraz mam za malo czysu by ja pilnowac ze wzgledu na szkole ale popoludniu ja sadzam i co usadzie zrobi
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Lepiej? :-)
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
No to nie tak,że przechulałam i totalnie nie wiem na co tylko brakuje mi z 50,ale to i tak
Kupiłam sobie 2 staniki i pomadkę czerwoną w pendzelku i cienie to pomalowania na czarno,ale jakoś mi to nie wychodzi i tak siedzę z czerwonymi ustami i 1 okiem czarnym
Kupiłam sobie 2 staniki i pomadkę czerwoną w pendzelku i cienie to pomalowania na czarno,ale jakoś mi to nie wychodzi i tak siedzę z czerwonymi ustami i 1 okiem czarnym
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Smakowicie
zdjęcie, zdjęcie, zdjęcie.......No to nie tak,że przechulałam i totalnie nie wiem na co tylko brakuje mi z 50,ale to i tak
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
chyba opipiałaś rusz wyobraźnią
reklama
Po burzy mozgow z J stwierdzilam ze...zrezygnuje z tej pracy:-(Nie kalkuluje sie w ogole. Po odliczeniu niani i dojazdow zostaje 138zika...Bo niania to koszt 1200zika przy dobrych wiatrach. A zlobek zadne nie wchodzi w gre bo ie pracuja o takiej porze. Zdaje sobie sprawe ze nie zarobie wiecej w moim zawodzie ALE w ramach "wyjscia do ludzi" i zdobywania doswiadczen i nowych umiejetnosci powinno chocby polowe zostac a nie 138 zika z 2000...smutno mi bo napalilam sie na te prace ale godziny i odleglosc nie wspolgraja z samotna (slomiana bo maz na wyjazdach) matka z tak malym dzieckiem, no niestety...jutro bede dzwonic.
Podziel się: