reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Justyna to nie fajnie:baffled: ale ja też tak czesto mam:zawstydzona/y:

Klavel pewnie ze pamietamy, zagladaj do nas zagladaj bo sie troche pozmienialo:happy:

a ja chyba bede chora, czuje sie do dupy wiec zmykam lulu

reklama
U nas dzisiaj polała się krew:wściekła/y:

:tak::tak::tak::tak:nie pierwsza i nie ostatnia;-)

Zazdroszczę, że masz możliwość zrobić naleśniki. Mój Maciuś jak widzi, że coś robię do jedzenia to już chce jeść. Nie da mi zrobić. Jak mu tłumaczę i pokazuję, że trochę to potrwa to zaczyna płakać :sorry2:

ja mam tak tylko w sporadycznych przypadkach, gdy niunka wstanie przeglodzona

na szczęście dziś dali bony wielkanocne z pracy J więc 550zł wpadło:tak:.

:-)

Jestem głodna, ale mam taką zgagę, i w dodatku jak otworzę lodówkę to tak mnie odrzuca, ze pije tylko wodę mineralną. trzebabylo czoraj jesc jak wchodziło.

A ja sobie dzisiaj sortuje zdjecia, bo trzeba dac do wydruku. Juz daaawno powinnismy to zrobic, ale sie nazbieralo.

:-D:-D:-D:-D

co do djec, to my drukujemy sami i jakosc jest w porzadku:tak:

Witam chciała do każdej z Was napisać coś od siebie ale jakaś padnieta jestem zimno mi i mam kiepski humor tak bez powodu chyba pogoda mnie dobija.

zapraszamy jutro radosna i usmiechnieta:-)

Taka podqrwiona jestem,bo siedzę i liczę ile wydałam kasy i nie mogę się doliczyć na co wydałam 520zł:baffled:

hhhmmm, nie mala kasa:no:

Witajcie niektore pewnie juz o klavell zapomnialy

jesli zapomnialy, to juz sobie przypomnialy:-D:-D

nie martw sie tym, co u nas, tylko pisz co u was;-):-)

jak pobyt w Pl? jak wesele? podroz?

Co tu pisac bylo super, az wracac sie spowrotem chce, wesele udane, z kreacji nowej zrezygnowalam a w starej wygladalam nawet nawet
Hani zdrowa, madrala mala coraz wiecej potrafi, nocnikowanie przyswja clakiem dobrze tylko w dzien teraz mam za malo czysu by ja pilnowac ze wzgledu na szkole ale popoludniu ja sadzam i co usadzie zrobi

No to nie tak,że przechulałam i totalnie nie wiem na co tylko brakuje mi z 50,ale to i tak:dry:
Kupiłam sobie 2 staniki i pomadkę czerwoną w pendzelku i cienie to pomalowania na czarno,ale jakoś mi to nie wychodzi:no: i tak siedzę z czerwonymi ustami i 1 okiem czarnym:nerd:

reklama
Po burzy mozgow z J stwierdzilam ze...zrezygnuje z tej pracy:zawstydzona/y::-(Nie kalkuluje sie w ogole. Po odliczeniu niani i dojazdow zostaje 138zika...Bo niania to koszt 1200zika przy dobrych wiatrach. A zlobek zadne nie wchodzi w gre bo ie pracuja o takiej porze. Zdaje sobie sprawe ze nie zarobie wiecej w moim zawodzie ALE w ramach "wyjscia do ludzi" i zdobywania doswiadczen i nowych umiejetnosci powinno chocby polowe zostac a nie 138 zika z 2000:baffled:...smutno mi bo napalilam sie na te prace ale godziny i odleglosc nie wspolgraja z samotna (slomiana bo maz na wyjazdach) matka z tak malym dzieckiem, no niestety...jutro bede dzwonic.

Do góry