nie o tej godziniechyba opipiałaś rusz wyobraźnią
reklama
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Nareszcie ktoś zrozumiał sytuację jaką przechodziłam z tamtą super ofertą pracy latem:-( niestety są wybory, których musimy dokonać nie patrząc na siebie
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Hrudziaaa jak mam pomalować te głupie oczy na czarno?
a tak miało byc pieknie:---( no cóż Stasiulek będzie dalej pieszczony przez mamusię 24h/dobę i BARDZO DOBRZE, o nie wyobrażam sobie aby Ciebie tu nie było, albo raz w tygodniu na 5 min:-):-):-)Po burzy mozgow z J stwierdzilam ze...zrezygnuje z tej pracy:-(Nie kalkuluje sie w ogole. Po odliczeniu niani i dojazdow zostaje 138zika...Bo niania to koszt 1200zika przy dobrych wiatrach. A zlobek zadne nie wchodzi w gre bo ie pracuja o takiej porze. Zdaje sobie sprawe ze nie zarobie wiecej w moim zawodzie ALE w ramach "wyjscia do ludzi" i zdobywania doswiadczen i nowych umiejetnosci powinno chocby polowe zostac a nie 138 zika z 2000...smutno mi bo napalilam sie na te prace ale godziny i odleglosc nie wspolgraja z samotna (slomiana bo maz na wyjazdach) matka z tak malym dzieckiem, no niestety...jutro bede dzwonic.
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Majandra,a jak humorek? Lepszejszy?
Chodzi o makijaz smoky eyes? A jaki masz kolor oczu? bo moze czarny to nie najlepszy wybor...moze grafit albo ciemna mokka czyli braz...nie opisze ci profesjonalnia nie widzacksztalu twoich oczu...moze to pomoze... Smoky eyesHrudziaaa jak mam pomalować te głupie oczy na czarno?
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
W zasadzie to mam bardziej grafit niż czarny, a oczy mam niebieskie więc może to za ciemne oko dla mnie
Jutro się wypacykuję,bo przy mojej bledziźnie i cieniach pod oczani też może to nieciekawie wyglądać i pomaluję tak jak gościu pokazał. Tylko pędzli mi porządnych brakuje. zawsze mówię,że sobie sprawię,a później szkoda mi na to moje wielkie malowanie
Jutro się wypacykuję,bo przy mojej bledziźnie i cieniach pod oczani też może to nieciekawie wyglądać i pomaluję tak jak gościu pokazał. Tylko pędzli mi porządnych brakuje. zawsze mówię,że sobie sprawię,a później szkoda mi na to moje wielkie malowanie
Ostatnia edycja:
Carioca zaszokowałaś mnie "szwagrostwo" to Ci się trafiło dziecko zostawić i zabrać psa na wakacje pierwszy raz w życiu o czymś takim słyszę
Ech więcej nie bedę pisać, ale szkoda mi tej dziewuszki. Idzie od wrzesnia do przedszkola, ja mysle ze to dobrze, bo bedzie miala jakąś rutynę codziennie, jakąś stałość.
Nuska kto jak kto, ale Ty chyba nigdy tu jeszcze nie zanudzałaś, nie smuciłaś, Ty zawsze pocieszasz, szkoda ze nie wyrzucisz co Ci w duszy gra, a może byłoby łatwiej
Carioca kupiłam taki fajny spotrowy dresik za 19,90zł i bluzkę moro z długim rękawem za 9,99.
Agulka jak bedzie okazja zeby mi zdjecie tego dresiku pokazac to bede wdzieczna. Mam troche nie po drodze do tego Pepco, ale chyba trzeba bedzie sie wybrac.
Witajcie niektore pewnie juz o klavell zapomnialy ale nie dziwie sie wieki mnie tu nie bylo. Jak wiecie bylam w Polsce wrocilam, takie zaleglosci na forum mam ze nawet zabrac sie nie umie za nadrabianie tak zwlekam z dnia na dzien.
Ciezko tez jest mi cokolwiek tu pisac bo w temat wdrazona nie jestem nie wiem co u was slychac, jak dzieciaki.
W koncu dzis sie przemoglam pisze tego posta nadrabaic nie bede ale d dzis postaram sie byc na bierzaco
Witaj Klaviell :-)
Po burzy mozgow z J stwierdzilam ze...zrezygnuje z tej pracy:-(
jak przegadane w te i spowrotem, to znaczy sie przemyslana decyzja. Swoja droga dobra jestes fachura - jedna rozmowa kwalifikacyjna i od razu Cię chcą
Justyna - to make up próbny na wesele? A kiecka w jakim kolorze będzie? Trochę sie obkupilas dzis kosmetykowo, ja to taka bida pod tym zgledem, ale jak tylko bede mogla troche bardziej pochodzic to od razu do galerii wyrusze Żeby jeszcze mamony wystarczyło
reklama
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Najlepsze jest to,że nie wiem w czym pójdę
Podziel się: