Asiek, wiem ze pewnie sie cieszysz z opinii lekarza, ale skoor wczesniej mowiono inaczej, to moze skonsultuj to z kims trzecim
Donkat rozbieżność jest tylko w kwesti obuwia wcześniej mówiono mi że powinnam kupować buty firmy ECCO lub GEOX a one kosztuja ponad 200zl teraz twierdzą że Bartki też będą dobre, objaśniono mi dokładnie na co mam zwracać uwagę przy zakupie bucików:-)
a co do Juli chodzenia to wczoraj oglądały ją 3 babki więc jestem spokojna
reklama
doti80
Wrześniowe mamy'07
Oj Hruda gratulacje!!! Coś czuję że będziesz zadowolona z tej pracy Powodzenia w szukaniu opiekunek
Asiek, cieszę się że Julia już po rehabilitacji I że wszystko ok. No i gratulacje dla koleżanki.
Justyna, zapamiętam Twoje rady na zgagę. Ja też miałam straszną w ciąży, ale nie umiałam sobie z tym poradzić i brałam lekarsto.
o proszę, Oskar wcale nie jest takim niejadkiem. A zwłaszcza na śniadanie: potrafi zjeść cały talerz kaszki DObra, wracam do roboty zwłaszcza że zaraz mam wychodne
Asiek, cieszę się że Julia już po rehabilitacji I że wszystko ok. No i gratulacje dla koleżanki.
Justyna, zapamiętam Twoje rady na zgagę. Ja też miałam straszną w ciąży, ale nie umiałam sobie z tym poradzić i brałam lekarsto.
o proszę, Oskar wcale nie jest takim niejadkiem. A zwłaszcza na śniadanie: potrafi zjeść cały talerz kaszki DObra, wracam do roboty zwłaszcza że zaraz mam wychodne
donkat
Fanka BB :)
DObra, wracam do roboty zwłaszcza że zaraz mam wychodne
milego wieczorku
a jak oskarek sobie radzi z chodzeniem? pewnie smiga jak maly samochodzik
Julcia właśnie odkryła, że goni ją cień i biega po całym pokoju i piszczy z radości
julitka kiedys odkryla cien an drzwiach i byla zachwycona
To podziel sie z nami:-). Ja tez zastanawiam czy znowu kupic kapcie Bartkowe. Nie mamy polecenia od rehabilitanta wiec sama nie wiem...nozki sie wyprostowaly!, objaśniono mi dokładnie na co mam zwracać uwagę przy zakupie bucików:-)
Dziekuje Babony za gratulacje - przyjmuje je na klate:-)
Smuce sie tylko tym ze moj Stasio wlasnie teraz tak fajnie idzie do przodu, tak gwaltownie sie rozwija...a ja tego nie bede widziec i uczestniczyc i pomagac...choc przeciez tyle z nas pracuje i godzi to wszytsko, prawda?
donkat
Fanka BB :)
To podziel sie z nami:-). Ja tez zastanawiam czy znowu kupic kapcie Bartkowe. Nie mamy polecenia od rehabilitanta wiec sama nie wiem...nozki sie wyprostowaly!
ja u julitki szczerze mowiac nie widze porawy w chodzeniu. nadal zawija nozke do srodka. musze isc do ortopedy, zeby na spokojnie to obejrzal, ale na razie nie ma mowy, bo julitka na hasloani dr juz placze i sie boi. chce, zeby troche zapomniala nieprzyjemnosci ze szczepienia, inaczej nie da sie obejrzec.
a moze bym sprobowala na wlasna reke jej zamienic buciki? moze to zaszkodzic?
Julitka szaleje z tata: p ja kreci na rekach tak szybko, szybko a potem stawia, niunka chodzi jak pijana, nie moze utzrymac rownowagi i sie chichra na calego P juz zyga z tego krecenia, a Julitce malo
Agulka, a Ty gdzie sie podziewasz?
Hrudzia, będziesz zauważać i zaczniesz się dziwić jak szybko się to dzieje.Smuce sie tylko tym ze moj Stasio wlasnie teraz tak fajnie idzie do przodu, tak gwaltownie sie rozwija...a ja tego nie bede widziec i uczestniczyc i pomagac...choc przeciez tyle z nas pracuje i godzi to wszytsko, prawda?
reklama
U nas dzisiaj polała się krew i moje dziecko chodzi z opuchniętą wargą. Łamaga mała siedziała na podłodze i chciał wstać, nie wyrobił z podpórką i zarąbał brodą w podłogę i przegryzł sobie wargę. Płaczu co nie miara. Ale żeby tak się dzień nie skończył- przed kąpielą latał z dobra godzinę bez pieluchy i zamiast siadać na nocnik zsikał sie na podłogę i rozmazał kałużę ręką a na koniec sie poślizgnął i fiknął tym razem do tyłu.Reasumując: bek, łzy i krzyk towarzyszyły mi dzisiaj w większości dnia
I oczywiście M swoje trzy grosze wtrącił wiec cieszę się ,ze już śpią
I oczywiście M swoje trzy grosze wtrącił wiec cieszę się ,ze już śpią
Ostatnia edycja:
Podziel się: