reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
kurczę na różnych wątkach czytam jak Wasze dzieci ładnie potrafią już mówić a u nas cały czas dupa:-:)-( kiedy ja się bede mogła czyms pochwalić....:sorry2:

Caroica dobranoc -musisz duuzo odpoczywać:-):-)

Agulka masz prześliczne nowe zdjęcia w podpisie :tak::tak:

Nuśka - to jest moja ulubiona reklama! no sucho ma ta palma, no! Pampersow uzywam rozm 5, ale ostatnio odkrylam pieluchy w Lidlu (jakoś Tujour czy cóś) i polecam, są bardzo delikatne, ładnie chłoną. :tak:
też kiedyś je miałam, bardzo dobre, potwierdzam. My używamy hagisów 5 i Dada 4, one sa większe,bo nie ma połówek.

Jutro dzieci z zakładu J dostaja paczki świąteczne( dopiero bo z nowego budżetu) Będzie tego dwie wielgachne reklamówki słodyczy
Daj trochę, nie bądź chytrusica:-p
Młody cuduje z poduchą, tzn. myra się rogiem.
Coś bym zjadła,ale nie wiem co. Pizza to byłby plan doskonały tylko skąd takową wytrzasnąć na wsi o tej porze? Może naleśniki? Ze śmietana bitą... Co dobrego podjadacie, przyznać się

Agulka masz prześliczne nowe zdjęcia w podpisie :tak::tak:
dziekuje:tak::-):-):-)

Daj trochę, nie bądź chytrusica:-p
Młody cuduje z poduchą, tzn. myra się rogiem.
Coś bym zjadła,ale nie wiem co. Pizza to byłby plan doskonały tylko skąd takową wytrzasnąć na wsi o tej porze? Może naleśniki? Ze śmietana bitą... Co dobrego podjadacie, przyznać się

A zapraszam , zaraz pójdę Ci otworzyc drzwii:-D:-D:-D
Teraz nie podjadam, ale smaka mi narobiłaś na ta pizzę:sorry2::sorry2::sorry2: jutro będzie wyżerka:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry