reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Justyna - ja zajadam twarog z dzemem! I herbatka chilli:-)
Agnes - Stas sie nie budzi w nocy! Przesypia cale noce od 2 miesiaca zycia i przybudzal sie moze 3 razy przez ten czas...

A co do Laptopa i kurtki...J chce zebym sobie sprawila jakies wdzianko na walentynki - lateksowe wdzianko:szok::-)No nic to - lece na allegro szukac!

reklama
Melduje sie z wieczorka!
Gagulec- zdrowka zycze...i zeby jednak nie bylo afery...chyba ze burza wskazana dla oczyszczenia atmosfery...moze tesciowa cos ruszy...
Agulka - to troche lipa z tymi kieckami...a co do cyca! - tzn big cyca! :-p- dobry stanik push-up + wkladki silikonowe. Przed ciaza, dluuugo przed ciaza mialam 75 b - i tylko push-upy i silikonowe wkladki ratowly...moj sexapil heheh:-p:-D
Anetasa - to jednak okularki bedziesz nosic non stop nie tylko do kompa? A jakie masz oprawki, pochwal sie na zamknietym:tak::-)

Zakupy poczynione. Kupilam 2 bluzeczki, bielizne ( tudziez na walentynki bo czerwona + panterka:rofl2:), kolczyki i kosmetyki. I napalilam sie na skore, ze stojka granatowa lub bezowa ( i sama nie wiem jaka?) ale i cena mnie troche ostudzila! Bede musiala chyba ladne oczka strzelac do J bo urodziny tuz tuz:-p:sorry2:

ile masz dioprii?
po - 1 na każde
a jak plany zakupowe na niedzielle, wypala?

Tak na szybko napisze bo mnie az nosi.

M po tym wszystkim co robil zgrywa sie na wielkiego ojca i robi mi awantury pod tytulem 'dlaczego nie moge zabierac Olafa do siebie'.
Po dzisiejszej, kolejnej... jakas furia sama w sobie mnie ogarnelam.. i az wstyd gadac, ale ani moja mama, ani ,moj tata nie byli w stanie odciagnac mnie od niego. Bilam jak sie da, gdzie sie da i tylko byle mocno.
A na zakonczenie dostalam ataku dusznosci. Z nerwow.
Nie zartuje, on mnie wykonczy. Siedze i placze, a mama powiedziala, ze jeszcze troszke, to trafie do szpitala psychiatrycznego... I wiem ze sie tak stanie...

Popieram to co dziewczyny już Ci napisały ale wiadomo decyzja należy do Ciebie;-)

Dziewczyny pytanie z innej beczki jaki rozmiar pampersów używacie???

Widziałyście reklamę Ikei?????? jest po prostu boska:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
.........ale w końcu to jest Twój tron.......:-D:-D:-D:-D

Reklama boska uwielbiam ją ostatnio:-D a co do pampków to albo 4 albo 4+ i tylko pampers bo od innych się uczula:-(

Daj trochę, nie bądź chytrusica:-p
Młody cuduje z poduchą, tzn. myra się rogiem.
Coś bym zjadła,ale nie wiem co. Pizza to byłby plan doskonały tylko skąd takową wytrzasnąć na wsi o tej porze? Może naleśniki? Ze śmietana bitą... Co dobrego podjadacie, przyznać się

A ja właśnie zżarłam hamburgera z mac donaldsa podgrzanego w mikroweli którego mi przywiózł M z Wrocławia:zawstydzona/y:

reklama
Dobra dziewczyny ja mykam,mój luby mi truje bo mielismy oglądać razem jakis filmik.Choć przyznam że ochota mi odeszła,pewnie i tak usnę nim film się rozkręci.

To miłych pogaduchów i dobrej nocki.Narka:-)

Do góry