reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Wasze dzieciaki też czasem budzą się w trakcie nocy i chcą sie bawić???/
,

nie Igor nie budzi się raczej

A co do Laptopa i kurtki...J chce zebym sobie sprawila jakies wdzianko na walentynki - lateksowe wdzianko:szok::-)No nic to - lece na allegro szukac!

Czekamy na linka może też zaszalejemy

Mąż coś planuje, ale nie chce mi powiedzieć:-:)wściekła/y:
I dobrze bo to ma być niespodzianka

Dobra ja zmykam bo sie zasiedziałam a jeszcze kąpiel , pazury do malowania i ..........;-) dobrej nocki

siedzę schowana za laptopem z tymi lodami moimi znalezionymi,a młody jakby czuł,że cos kombinuję usiadł w łózeczku,a później wstał, po chwili się wychylam zza laptopa,a on ma noge przez szczebelki przewieszoną:szok: a tak kilka dni temu cieszyłam się,że tego nie potrafi jak Harsh pisała o Oliku. I co ja mam teraz zrobić? Wyjąć mu te szczebelki? A jak wyjdzie jak będę spała i cos odwinie? A jak wyleci mi z góry? Może się zabić??

]jakim cudem się uchowały to nie wiem,ale data ważności wyszła10.2008[/B] on znowu to robi:szok:

E tam przecież były w zamrażalniku nic Ci nie będzie:no: a co do Matiego to nie wiem jak upadnie to zabić się napewno nie zabije ale może sobie cos zrobić:-( może lepiej wyjmij te strzebelki a na noc jak się kładziecie zamykaj pokój.

A ja właśnie zżarłam hamburgera z mac donaldsa podgrzanego w mikroweli którego mi przywiózł M z Wrocławia:zawstydzona/y:
a ja niedawno zjadlam Kebaba:-p
Justynamai Mateusz też tak próbowal wyjść i raz mu sie nawet udalo wypadl i spadl na kafelki :baffled:uderzyl sie glówką i od tamtej pory juz tak nie próbowal wyjść:no:może jednak wyjmij mu te szczebelki a jak śpi to zamykaj pokój tak jak pisze anetasa

reklama
Jutro dzieci z zakładu J dostaja paczki świąteczne( dopiero bo z nowego budżetu) Będzie tego dwie wielgachne reklamówki słodyczy
my dostaliśmy ze 3 tygodnie temu 2 reklamówy i B sam prawie to rozpracował a szymek do dzis czeka na paczke
popcorn zapijany colą- nie ma jak to zdrowe odżywianie :-D:-D
a ja włąsnie kosztuje zupkę ogórkową bo ugotowałam na 3 dni a jak B wróci to kurczakz pieczarkami i serem w ciescie francuskim
też kiedyś je miałam, bardzo dobre, potwierdzam. My używamy hagisów 5 i Dada 4, one sa większe,bo nie ma połówek.

Daj trochę, nie bądź chytrusica:-p
Młody cuduje z poduchą, tzn. myra się rogiem.
Coś bym zjadła,ale nie wiem co. Pizza to byłby plan doskonały tylko skąd takową wytrzasnąć na wsi o tej porze? Może naleśniki? Ze śmietana bitą... Co dobrego podjadacie, przyznać się

ja tez tak mam ze jak mnie złapie chcica to niech sie wali pali zrobie
Wiki codziennie cuduje z jaskami
Mąż coś planuje, ale nie chce mi powiedzieć:-:)wściekła/y:
a mój jak zwykle nic nie planuje bo to taka gapa

Do góry