reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Oj Babony...mam tysiac mysli na minute, zreszta normalna sprawa:-)...ale najbardziej chodza mi po glowie kwestie oragnizacyjne: co z wozkami? Stas bedzie mial 2 lata jak maluszek przyjdzie na swiat i co? nie bedzie juz w wozku jezdzil? tylko na nozkach czy jakos polaczyc wozki? co z lozeczkiem" w jednym pokoiku ale przeciez moga sie na wzajem budzic:szok::baffled:. Chyba usmiechne sie do AsiKC - bo ona ma dzieciaki w podobnej roznicy jak moja i poradzi co i jak:-):-):-):-)
Wybaczccie z momentami bede monotematyczna ale nie chce szukac innego forum:dry:...zniesiecie to jakos, te moje mdlosci:-p:-D?

Agulka - te wszystkie kiecki widzialam przed sylwkiem w poszukiwaniu swojej...i chyba Justyna ma racje: taka zwiewna bylaby the best bo te waskie olowkowe moga krepowac ruchy w szalnstwie tancow:tak::rofl2::-)
Oj a ja mailam tez szukac wystrzalowej kreacji na wesele w lipcu...a tak bede szukala...czegos wygodnego:baffled::sorry2:

Monia - zdrowka dla Matiego...a moj chomik jakis obcy dla mnie, nie wiem o co kaman:zawstydzona/y::baffled: patrzylam nawet liste twoich filmow bo szukalam "To nie tak jak myslisz kotku" ale nie znalazlam poza tym nie wiem jak je sciagnac, skoro sa limity transferow...:zawstydzona/y:

Dzis jedziemy na noc do dziadkow m.in zlozyc zyczenia i z oprawionymi fotografiami od Stasia...ale nie spodziewaja sie prawdziwej niespodzianki:szok::-)

reklama
wy tu piszecie o jakims chomiku o co chodzi??? b ja ciemna masa jestem a widze ze filmy tam znajde czego mi tu brakuje kanalow polskich bo znikly miesic temu i nie ma :-(

witam w sobotę ale mam roboty koniec opierdzielania się dom zarasta
i po 1. Hrudzia gratuluję i uważaj na siebie i wierzę że dasz radę
a tak wogóle to u mnie tzn w mojej głowie dzieje się dużo za dużo rzeczy i nie nadążam z tym i dlatego mało pisze co u mnie w wielkim skrócie nie radze sobei z synkiem i łapie się na tym ze ciągle się wydzieram i takie tam negatywy a potem mi z tym głupio
my na razie zdrowi ale cos czuje ze jakies paskudztwo wisi nad nami i oby sobie poszło bo mała miała poświętach zapalenie oskrzeli i płuc a muy z szymkiem w grudniu angine a potem rota wirus i przeziębienie wiec podatni jesteśmy na takie świnstwa

Hrudzia gratuluje ale super wiadomosc.A o wozek sie nie martw w Anglii sa takie podwojne.Starszak siedzi jakby pod wozkiem a malenstwo z przodu i mozna rozlozyc na plasko.Super taki wozek wyglada.Jakby co to sie rozejrze.A narazie sie nie stresuj i ciesz sie swoim stanem.

Ostatnia edycja:
W DE tez sa takie wozki, ale za 9 miesiecy stasiulek juz super biegac bedzie to wozek mu potrzebny nie bedzie
a widzialyscie dla trojaczkow wozek suuuper

triplette.jpg

s.gif
albo :
artikel_image.php

artikel_image.php

artikel_image.php

albo lozeczko dla trojaczek normalnie mi sie 3 brzdacow zachcialo
9338_1.JPG

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry