reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

tylko jak to zrobić? ja już nie myślę o tym ciągle, ale jednak...

wiem, ze latwo jest radzic a trudniej zrobic, wiem. ale wydaje mi sie, ze majac juz jednego maluszka nie ma az takiej presji na poczecie drugiego, wiec powinno byc latwiej;-)

A tak o przyjemniejszych rzeczach- najprawdopodobniej wracam do pracy:happy::happy: i to może już od wtorku- wszystkiego dowiem się w poniedziałek. Jestem prze szczęśliwa :happy:

suuuper! widocznie ejdnak za toba tesknia:-)

reklama
Ja do Was zajrzę po filmie, bo J chce ogladać. A na zamkniętym moja królewna.
Do później

Justyna to Twój S był 20 km ode mnie a tam gdzie będziemy mieszkali

Ostatnia edycja:
Ja tez wykorzystam, że gromadka moja śpi i może skończę oglądać film " Odmienne stany moralności" za nim Mały zacznie mnie "wołać":baffled:

Ostatnia edycja:
ja natomiast padam na przysowiowy ryj! usypiam na siedzaco!
lece sie kapac i lulu;-)

milego bajdurzenia kochaniutkie!!

Witam wieczorową porą!Ja z piwkiem:-) naprodukowałyście tyle że nie mogłam doczytać chyba mi na złość bo jak nie mam czasu to zawsze się tu dzieje:-D M nagadać się nie może z moją kuzynką zawsze się zresztą lubili więc ja na chwilę przybiegłam do Was:tak: Tuśka wygląda już jak okaz zdrowi i wszystko byłoby ok gdyby nie to że w ciągu dnia złapał ją 4 razy taki kaszel że zwymiotowała flegmą:-( Nie wiem co o tym myśleć leki nadal jej podaje tylko odpuściłamkropelki do nosa bo kataru już nie ma:no: Co pozatym dzień minął spokojnie był w południe u mnie mój kochany tatuś a popołudniu przyszedł z mamą i już nie było tak miło:-( tato w końcu się wygadał i strasznie mi go szkoda bo obawiałam się że komitywa mojej siostrzyczki z mamą niestety może się odbić niepozytywnie na moim tacie który niestety już nie ma takie zdrowia jak 10 lat temu ale chyba nikt oprócz mnie tego nie zauważa:wściekła/y:

A poki co jeszcze dzis wieczorem byc moze ostatnie winko z psiapsiolka...tylko nie krzyczec na mnie:no::rofl2:. Nalezy mi sie lampka czy dwie przed taki dlugim postem:-(

Oj kochana ja Cię napewno nie potępię bo wstyd się przyznać ale jak byłam z Tuśką w ciązy to bardzo szybko zatestowałam i odstawiłam wszelkie używki a potem nieraz myśl nachodziła że gdybym zignorowała to przeczucie wtedy to jeszcze z2 a może nawet 3 tygodnie mogłabym używać życia:zawstydzona/y:

doti, niestety ale czesto zbytnia motywacja i chec przeszkadzaja my tak mielismy przy starniach sie o Julitke:-(
moze odpusccie sobie troche, wyluzujcie, niech umysly odpoczna od wiecznego myslenia o jednym. wtedy nawet sie nie spostrzezecie, a beda dwie kreseczki:tak::-)

U nas było tak samo pół roku staraliśmy się o dziecko i już chcieliśmy robić jakieś badania wtedy mój kochany gin powiedział mi że na to zawcześnie że zazwyczaj robi się takie badania po roku od podjęcia starań i jego rada była jedna wyluzować. Odpuściliśmy i wyluzowaliśmy i co? W drugim cyklu byłam w ciąży:-)

reklama
Ok już jestem. Film taki sobie.
My o Maję staraliśmy się 9 m-cy a o Adasia 3 m-ce.

Buuuuuuuuuu ja wróciłam a wszystkie uciekły.

Ostatnia edycja:
Do góry