reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
[
Wiec nie wiem czy ci gratulowac czy nie, czy zyczyc dwoch kresek, a moze jednej???
ale z checia sie z toba napije
Juz dwoch. Nie bedzie lepszego momentu...Pozniej odkladalabym decyzje itp Jesli Bog tak chcial to:-)
Donkat, no na Ciebie też czekamy :tak::-D z ciekawością
:szok:Cos mi umknelo????? Donkat tez spodziewasz sie kochanego lokatora?

hruda kiedys napisala, ze gotuje wode z gozdzikami i cynamonem
To chyba Justyna pisala...ja smrody likwiduje prawdziwymi kadzidlami z "sandala":-)

Takie mam marzenie: w tym miesiącu wszystkie zajdziemy w ciążę: DOnkat, Hruda, Carioca i ja :-D I będzie forum wrześniówek i październikówek :tak:
I opanujemy to forum jak dzikie, rozpanoszymy sie bo Wrzesniowki 2007 i 2009 RULES!!!!!:rofl2::-D:laugh2:

A to jeszcze Ci się nie opóźniła czy czekasz aż Ci się druga opóźni?

nie, nie opzonila mi sie, tylko cos nam sie zdarzylo i mam takie przeczucie...

Takie mam marzenie: w tym miesiącu wszystkie zajdziemy w ciążę: DOnkat, Hruda, Carioca i ja :-D I będzie forum wrześniówek i październikówek :tak:

fajnie by bylo....ech, jka fajnie miec marzenia....:-)

[

:szok:Cos mi umknelo????? Donkat tez spodziewasz sie kochanego lokatora?

pisalam na zamknietym:zawstydzona/y:

A ja mam takie przeczucie, że znowu nie jestem w ciąży :-( Jakoś trudno mi uwierzyć, że znowu jeszcze kiedyś będę :-( Wiem, że to nieracjonalne i że pewnie będę, ale tak to jest - jak czegoś bardzo chcę to zwykle tego nie mam :eek:

A ja mam takie przeczucie, że znowu nie jestem w ciąży :-( Jakoś trudno mi uwierzyć, że znowu jeszcze kiedyś będę :-( Wiem, że to nieracjonalne i że pewnie będę, ale tak to jest - jak czegoś bardzo chcę to zwykle tego nie mam :eek:

doti, niestety ale czesto zbytnia motywacja i chec przeszkadzaja my tak mielismy przy starniach sie o Julitke:-(
moze odpusccie sobie troche, wyluzujcie, niech umysly odpoczna od wiecznego myslenia o jednym. wtedy nawet sie nie spostrzezecie, a beda dwie kreseczki:tak::-)

reklama
Dziewczyny życzę powodzenia w staraniach.
A nas chyba omijane z daleka choróbsko dopadło- tzn. M pociąga, jęczy, marudzi i szprycuje sie czosnkiem i mlekiem z miodem.Zaraz z niego przejdzie na mnie a stad droga niedaleka do Małego:-( I tyle będzie z mojej radości, że dziecko przeżyło imę zdrowo:crazy:
A tak o przyjemniejszych rzeczach- najprawdopodobniej wracam do pracy:happy::happy: i to może już od wtorku- wszystkiego dowiem się w poniedziałek. Jestem prze szczęśliwa :happy:

Do góry