reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
hey!

Zazdroszcze Wam tego sniegu. Tutaj nie ma. No ale za to nie mamy mrozu. Raz slonce raz deszcz, ale w miare cieplo. Plaszcza jeszcze nie mialam okazji zalozyc, chodze w wiosennej kurteczce i pod spodem krotki rekaw. Taka to nu Nas pogoda.
Poza tym wrocilam z drobnych zakupow jedzeniowych, M zostal z dzieckiem w domu. Wole i tak,bo przynajmnmiej z glowa robie zakupy, a jak z M to caly wozek zawalony niepotrzebnymi produktami.

My wszyscy jestesmy zdrowi na szczescie. A i tez mam taka kolezanke, ktora nigdy nie przejmuje sie tym, ze jej dziecko lub ona jest chora i przychodzi. A jej cora lubi sie tulic i calowac. I co...powiedziec takiej "sorry ale jestes chora-nie wejdziesz". A ona znienacka lubi wpadac.

Ja mam Nokie N90 i jestem z niej zadowolona. Jest ciezka-owszem, ale solidna. N95 jak dla mnie niewiele wiecej sie rozni, a jest drozsza.

Pawełek całkiem nieźle. Dzielnie bierze paskudne lekarstwa i daje sobie psikać tantum verde i bierze ochydny i gorzki anty i lacidoil zjada cały choć aż go otrząsa po.
Gorączki nie ma.

Czy może któraś z Was lub szanownych małżonków ma NOKIĘ N95 8GB??
Moj ma i sie wscieka na nia.Zawiesza sie,za masywna,bateria na 1 dzien.Ja mialam N80 i bylo to samo.Nie polecam.
Hruda w Next widzialam te kurtki sa granatowe,brazowe i czerwone.Ceny od £32 do 38.Tylko material jakis taki sztywny,plastikowaty.Jak dl mnie nie zabardzo i cena za wysoka.

Z tym telefonem to jest tak,że ma on możliwość oglądania filmów. Tylko muszę ściągnąć jakieś kodeki i nigdzie nie mogę znaleźć nic takiego. Myślałam,że może ktoś już to robił:-( Wczyśniej S miał nokię 6280 więc gabarytowo mu nie przeszkadza. Z resztą on nie lubi małych telefonów.

Witam. Weekend w szkole zaliczony. Ufff.:-)
Koleżanka mi dziś powiedziała, że na TVN w Uwadze kiedyś było o nabiale i znalazłam taki artykuł Uwaga! TVN - Reportaże - Czy wiesz, co jesz? Cała prawda o nabiale!
Jestem wstrząśnięta, choć wcale mnie to nie dziwi w dzisiejszych czasach.

I jeszcze film [video=youtube;kJKLXqeY3lQ]http://www.youtube.com/watch?v=kJKLXqeY3lQ[/video]
[video=youtube;x7-v4HNlIGs]http://www.youtube.com/watch?v=x7-v4HNlIGs&feature=related[/video]

Ostatnia edycja:
wiecie co to jakieś fatum jest bo jak ja mma czasu na net to was kochane babony nie ma buuuuuuuuuuuuuuuuuuu

majandra kurcze ja to wszystko o tym mleku wiem ale jakoś nie mogę się z nim roztac to samo z parówkami wiem co i jak i że to rzadne odżywcze i zdrowe ale i tak jem

siedzę sobie sama B w pracy jeszcze wóci o 23 a dzieci śpią

Ja też jestem ale dzisiaj długo nie posiedzę bo jutro idę na to spotkanie w sprawie pracy i muszę być w formie trzymajcie kciuki
co do mleka to ja nie piję a Zuzka wiadomo cycek :-p też słyszałam że mleko krowie jest dobre dla cieląt a nie ludzkich dzieci :rofl2: a jogurt można łatwo zrobić samemu :tak:i na pewno będzie zdrowszy niż ten ze sklepu
co do masła serów wędlin to ja przywiązuję dużą wagę do tego żeby były ze sprawdzonego źródła kupuję albo w specjalnych sklepach albo w gospodarstwach ekologicznych owoce warzywa mam swoje albo od teścia
ale żeby nie było tak pięknie właśnie zamówiliśmy sobie pizzę ....a co tam od czsu do czasu nie zaszkodzi :)))

Ostatnia edycja:
ja ten reportarz ogladalam i wczesniejszy o wedlinach
i wiecie co nie popadjamy wparanoje bo jakbysmy tak mialy wszystko pod uwage brac to na salacie i marchewkach bysmy byly i to na tych z wlasnego ogrodka bo te sklepowe pryskane

reklama
Do góry