reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Donkat, mój brat dziś wraca z delegacji w Radomiu i powiedział, że jak go jeszcze raz wyślą do tego nudnego miasta to rzuca pracę. Taki nudny Radom jest?

mnie nie ma na forum a wy obgadujecie radom, ladnie to tak?:-D:szok:

oj, rzeczywiscie nic ciekawego. tym bardzije ze w prownaniu z W-wa to na pewno blado wychodzi.
ja szczerze powiedziawszy nie maialm zbyt duzo okazji skorzystac z atrakcji miasta, choc mieskzam tu juz 4 lata:szok: jednak juz kilece dla mnie o wiele ciekawsze. no ale coz, nie mieskzam tu z milosci do maista a z milosci do mezczyzny...

reklama
Witam się z rana z pracy!U nas nadal biało i choć cieszę się bo lubię zimę to jednak z perspektywy osoby która musi dojeżdźać do pracy wcale nie jestetm taka zadowolona zwłaszcza że Polanica to nieszczęsna biała strefa i płógi do miasta nie wjeżdżają więc na drodze jedno wielkie lodowisko:wściekła/y: Co do tego reportażu to też oglądałam ale ja wychodzę z tego samego założenia co Klavell owszem w stsounku do małej mam trochę inne podejście i nie daje jej wszystkiego ale sama jem na co mam ochotę.
Justyna odpadła z tańca Żmuda Trzebiatowska

dzień dobry:-)
trochę się stresuje bo za pół godziny będę dzwonić do szpitala w sprawie tego zabiegu Mateuszka czy idziemy jutro czy nie:sorry2:

no i już wiem jutro idziemy do szpitala no i z jednej strony się cieszę bo będziemy miec to juz za sobą a z drugiej strasznie się boję:-( powiniśmy wrócic w środe popołudniu wię c jak tylko wrócimy to na pewno się odezwę:tak:ide śie pakować ale jeszcze dziś będę zaglądać:-)

reklama
Dzień dobry.
Monia wszystko będzie ok.:tak::-):-)

Marta Żmuda-Trzbiatowska pochodzi z maleńkiej mieściny 12 km ode mnie.:tak:

Leń śmierdzący we mnie siedzi:wściekła/y::zawstydzona/y::-:)-:)-:)sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Do góry