reklama
oj nie nie jest umeblowane wchodzimy tam od przyszlego tygodnia z tapetami i podlogami teraz byly gladzone sciany kable itpTo nie ubaw tylko zalamka;-) A zdazyliescie? Co to za plasterkowanie?
Carioca - super wyniki!!!!
Klavell - widze ze sprawa mieszkanka idzie pelna para:-) Juz macie wszystko umeblowane?
No i dzisaj popiszemy...bo ja 'wykanaczam' wczorajsze winko:-)
nie nie nasze dostalismy je od spoldzielni ale mamy w planach wrocic do polki dlatego nadarzyla sie okazja i kupjemy tam mieszkanie dwupokojowe w ktorym mieszka teraz moja babcia bedzie tam sobie mieszkala na starosc idzie do mojej mamy bo ona bedzie sie nia opiekowac jezeli od tego czasu nie uda nam sie zebrac odpowiedniej kasy na otworzenie czegos wlasnego to iostra z chlopakiem tam bedzie az my wrocimyA wiesz, że ja się śmiałam Zdążyliśmy, bo to 2 bloki dalej. A plasterkujemy Maciulkowe stópki, takimi plasterkami co mają pobudzić mięśnie do pracy, bo leniwe są;-)
Carioca, to do dzieła
Klavell, fajnie, że jesteś. A to mieszkanko co do tej pory mieszkaliście to Wasze było?
luandzia1
Entuzjast(k)a
Cześć :-)niestety nie mam czasu przeczytać co dzisiaj napisałyście ale mam nadzieję że u was wszystko w porządku
Zuzka była dzisiaj bardzo słaba (spała 3,5 godziny) ale już nie wymiotowała i w końcu zrobiła kupę była u nas pani doktor i najprawdopodobniej to rotawirus (albo coś podobnego) ale o bardzo łagodnym przebiegu (bez biegunki tylko wczoraj dwa razy wymiotowała) bo była szczepiona jutro już powinna być zdrowa właściwie już chyba lepiej się czuje
z tym że mnie coś łamie i brzuch zaczyna mnie boleć ale mam nadzieję że jakoś mnie ominie ten wirus
oczywiście mam nie dawać mleka (i tak nie pije) ani żadnego innego nabiału ale pierś może pić
podpytałąm co z tym mlekiem po odstawieniu od piersi i mam się nie martwić bo jeżeli będzie jadła nabiał i kaszki to nie musi pić :-)
chyba idę się położyć miłego wieczoru
Zuzka była dzisiaj bardzo słaba (spała 3,5 godziny) ale już nie wymiotowała i w końcu zrobiła kupę była u nas pani doktor i najprawdopodobniej to rotawirus (albo coś podobnego) ale o bardzo łagodnym przebiegu (bez biegunki tylko wczoraj dwa razy wymiotowała) bo była szczepiona jutro już powinna być zdrowa właściwie już chyba lepiej się czuje
z tym że mnie coś łamie i brzuch zaczyna mnie boleć ale mam nadzieję że jakoś mnie ominie ten wirus
oczywiście mam nie dawać mleka (i tak nie pije) ani żadnego innego nabiału ale pierś może pić
podpytałąm co z tym mlekiem po odstawieniu od piersi i mam się nie martwić bo jeżeli będzie jadła nabiał i kaszki to nie musi pić :-)
chyba idę się położyć miłego wieczoru
Ostatnia edycja:
AsiaKC
Just mama
No to jesteśmy umówione Mój A sie ucieszy bo on lubi takie spotkania, choć za pierwszym razem pukał się w głowę jak się spotykałam z dziewczynami z netuZ Polanicy do Zieleńca jest 20minut samochodem więc może tu się zatrzymajcie a rabacik no cóż zrobię wszystko co w mojej mocy i myślę że coś się wymyśli. A na spotkanie bardzo bym się cieszyła zwłaszcza że nie ukrywam ale zazdroszczę Wam tych spotkań w realu. Także przyjeżdżaj kobieto już liczę dni i godziny
No, ja miałam dziś ubaw po pachy. Ubrałam Maćka na dwór, jest 10:20, a na 10:30 do rehabilitantki na plasterkowanie, nagle czuję - kupa. Super, co?
To jest to, czego nie lubię najbardziej w zimie i w wychodzeniu z dziećmi . U mnie jeszcze często dodatkowo drugi się grzeje w ciuchach
A ja mam takie dobre wino do wypicia i przez Twoją dietę czeka ;-):-(No i dzisaj popiszemy...bo ja 'wykanaczam' wczorajsze winko:-)
No to plany sprecyzowane! Super! Wstawiaj foty z etapów meblowania! Uwielbiam to A jak duże to mieszkanie teraz będziecie mieli?oj nie nie jest umeblowane wchodzimy tam od przyszlego tygodnia z tapetami i podlogami teraz byly gladzone sciany kable itp
nie nie nasze dostalismy je od spoldzielni ale mamy w planach wrocic do polki dlatego nadarzyla sie okazja i kupjemy tam mieszkanie dwupokojowe w ktorym mieszka teraz moja babcia bedzie tam sobie mieszkala na starosc idzie do mojej mamy bo ona bedzie sie nia opiekowac jezeli od tego czasu nie uda nam sie zebrac odpowiedniej kasy na otworzenie czegos wlasnego to iostra z chlopakiem tam bedzie az my wrocimy
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Jeśli będzie tak jak Maciek zjadać pół litra jogurtu naturalnego dziennie, to okpodpytałąm co z tym mlekiem po odstawieniu od piersi i mam się nie martwić bo jeżeli będzie jadła nabiał i kaszki to nie musi pić :-)
Miałam właśnie pytać jak Zuzia. Jak przeczytałam rotawirus to aż mną wstrząsnęło, no ale mam nadzieję, że już jutro będzie dobrze. I Tobie zdrówka życzymy. Ciebie brzuch to pewnie z nerwów boli, bo się martwisz o Zuzię.
Agulka to życzę miłego spacerku i oby Was ten wiatr nie porwał
To się nazywa kasa! JEst za co urządzić święta! Super! Co to za firma tak dobrze traktuje pracowników?
[/quote]
I spacerku nie było, jak się ubralismy jak "bałwanki" to zaczął padać deszcz a Adasiowi łzy. Tak bardzo chciał na dwór.
A co do firmy to Firma państwowa takie bony daję
Klavell super, że Wam się wszystko układa a ten etap: meblowania gniazdka to ja uwielbiam, znając tyle o ile Twój gust będzie slicznie.
Ostatnia edycja:
83 metry dwupietrowe pietro 3 i 4 dwa przedpokoje, dwie lazienki, kuchnia 4 pokojeNo to jesteśmy umówione Mój A sie ucieszy bo on lubi takie spotkania, choć za pierwszym razem pukał się w głowę jak się spotykałam z dziewczynami z netu
To jest to, czego nie lubię najbardziej w zimie i w wychodzeniu z dziećmi . U mnie jeszcze często dodatkowo drugi się grzeje w ciuchach
A ja mam takie dobre wino do wypicia i przez Twoją dietę czeka ;-):-(
No to plany sprecyzowane! Super! Wstawiaj foty z etapów meblowania! Uwielbiam to A jak duże to mieszkanie teraz będziecie mieli?
AsiaKC
Just mama
Super firma.
Paweł ogląda koło mnie bajkę, i taki jakiś podejrzany i ciepły mi się wydaje. Mierzę mu gorączkę a tu 39,2
Edit: Klavell! To super mieszkanie! ZAwsze marzyłąm o dwupoziomowym mieszkaniu Będę musiała zaczekac aż będziemy mieli własny dom ;-)
Paweł ogląda koło mnie bajkę, i taki jakiś podejrzany i ciepły mi się wydaje. Mierzę mu gorączkę a tu 39,2
Edit: Klavell! To super mieszkanie! ZAwsze marzyłąm o dwupoziomowym mieszkaniu Będę musiała zaczekac aż będziemy mieli własny dom ;-)
reklama
Podziel się: