reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Wreszcie coś drgnęło bo już zaczynałam przysypiać. Ja nadal nie zmiennie w pracy.
Klavell ja to lubię jak coś się dzieję oby nie wszystko na raz i nie za dużo. Chociaż przeprowadzka by mi się też marzyła na jakieś większe lokum zwłaszcza że zabawki Natali to już pół mieszkania zajmują ale u nas się raczej nie zanosi przez najbliższe kilka lat:-(

No nigdy. I to jest tak serio serio.
A niby dlaczego? Bo co bo to tylko dla wybranych? Wiecie co chyba to jest troche nie tak nie postepujecie fer mialo byc tak ze macie byc zyczliwe dla kazdego a nie traktowac mnie jak obcego
A kto mowil ze mamy byc zyczliwe???
Wybacz ale czy to trzeba mature zdac ( jak to mawia moja mama) zeby pojac prosta rzecz: ze zamkniety jak sama nazwa wskazuje jest zamkniety dla wszystkich a otwarty dla wybranych a ten watek - glowny - jest dla wszytskich ( niestety). Pojelas juz?

Ostatnia edycja:
No nigdy. I to jest tak serio serio.
A niby dlaczego? Bo co bo to tylko dla wybranych? Wiecie co chyba to jest troche nie tak nie postepujecie fer mialo byc tak ze macie byc zyczliwe dla kazdego a nie traktowac mnie jak obcego
SLUCHAM nie ja chyba nie rozumie my mamy byc zyczliwe i mile dla kazdego a ty to co swiea jestes czy moze skleroze masz co??? mamy ci przypomniec jaka ty mila i zyczliwa jestes

trzeba być:
miłą,
koleżeńską,
uczynną,

ładną,
bogatą,
uczciwą,
sympatyczna,
aktywną,
działającą w jakiejś fundacji,
rozrzutną,
z dobrym gustem,
mądrą,
inteligentną,
zabawna,
dowcipną,

nie powinna:
kłamać,
oszukiwać,
wyzywać,
wyśmiewać,
być wścipską,
wprowadzać w błąd innych,

i dużo, dużo więcej................. A przede wszystkim trzeba wnieść wpisowe : 120 kg ziemniaków, 4 kury i jeden tłuściutki prosiaczek:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
anatesa wydaje mi sie ze tego trzeba sie trzymac no nie a wy raczej zyczliwe wobec mnie nie jestescie

Nie żebym broniła chłopa, bo siostro NIGDY:-D,ale A pewnie ma inne nawyki,a jak jest już w domu to szaleje z dzieciakami,bo muszą nadrobić i porobić zapasy:sorry2:zresztą, wiem,że to wiesz mądra kobieto;-)

To ja mam o tyle dobrze,że jaja od sąsiada z naprzeciwka, tzn. od jego kur, mleko od naszych lubińskich krów przodowniczek,a kuraka często dostaaję od S cioci. Al ekróliczka to by sobie zjadłą. Taką króliczą nóżkę...
Wiem, wiem.. na statku ma stewarda od sprzątania :baffled: A tutaj chce mnie urobić, ale ja się nie dam :wściekła/y:

Nigdy w życiu nie jadłam królika :szok:

Melduję się pierwsza z rana z pracy. Jestem dziś w szoku bo jak wyjeżdżałam z domu na termometrze +5 a po drodze mijam zasypane śniegiem samochody dojeżdżam do Polanicy a w górach leży śnieg no i gdzie niegdzie na poboczu:szok: a jeden z naszych gości mówi że o 5 rano było bialutko wszędzie. No to sezon zimowy czas otworzyć w naszych pięknych górach:-) może wreszcie jakiś ruch się zacznie w pracy bo przyjadą miłośnicy białych sportów oj chciałabym chciała bo z nudów można umrzeć przez 14 godzin.

Dopiero spojrzałam gdzie Ty w tym pensjonacie pracujesz!!! Jak będziemy w Zieleńcu zimą to się spotkamy, co? A może koło Ciebie są jakieś stoki dla małych narciarzy? I dla trochę większych? i nam po promocyjnej cenie coś zaklepiesz? ;-)

Bonów będzie za 700zł.:tak::-D:-D:sorry2::-D:-D:-D:-D

To się nazywa kasa! JEst za co urządzić święta! Super! Co to za firma tak dobrze traktuje pracowników?

Hej
Za oknem piekne slonce a ja nie mam nastroju bo J mnie wczoraj bardzo zdenerwowal..wyobrazcie sobie byc zraniona za cos czegoc zescie nie zrobily??? :szok::wściekła/y:Ten moj J jest durny i uparty w tym swoim durnostwie...i nasze malzenstwo bardzo cierpi na tym. i zeby kiedys nie uciepialo za bardzo:-(...nawet nie mam juz sily mu po raz setny wyjasniac tych samych mechanizmow...
...przejde sie chyba dla odprezenia nad morze...:happy:

Poza tym szukam od rana myszki od kompa...bo Stach gdzies schowal lup dnia:szok::crazy:
Współczuję i sprzeczki i zaginionej myszki. Do chłopów to czsaem jak do ściany :no:

Justyna moim zdaniem nie warto kupować sanek. Maja ma od 3 lat i tylko 2 razy były używane, ot tyle u nas śniegu było.

My mamy takie fajne sanki... w zeszłym roku ani razu na nich Pawełek nie jeździł (w sumie na sankach jeździł ze dwa razy i ani razu na swoich - raz u dziadków raz w Zieleńcu) a 2 lata temu z 5 razy na krzyż :baffled:

To dobrze że tylko to bo jakby był brany pod uwagę rozmiar buta i wymiary to z pewnością bym nie przeszła selekcji;-)
Moja droga, ja bym wtedy też nie przeszła. ;-) Ale reguły zostały zaostrzone więc ja miałam taryfę ulgową ;-)

trzeba być:
miłą,
koleżeńską,
uczynną,
ładną,
bogatą,
uczciwą,
sympatyczna,
aktywną,
działającą w jakiejś fundacji,
rozrzutną,
z dobrym gustem,
mądrą,
inteligentną,
zabawna,
dowcipną,

nie powinna:
kłamać,
oszukiwać,
wyzywać,
wyśmiewać,
być wścipską,
wprowadzać w błąd innych,

i dużo, dużo więcej................. A przede wszystkim trzeba wnieść wpisowe : 120 kg ziemniaków, 4 kury i jeden tłuściutki prosiaczek:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Jezeli chodzi o mnie to nigdy sie na to nie zgodze, a zeby wejsc na zamkniety zgodzic musza sie chyba wszystkie :-)
Zanim zaczelas z nami pogrywac, moglas pomyslec i nie wypisuj tu glupot ze zalujesz ze sie zmienilas, bo mnie i tak denerwje sama twoja obecnosc na forum

No i teraz sie Witam...Pamietacie mnie jeszcze prawda???
Co u nas hanifce kolejny zabek sie przebil, a my z mezem zabiegani na maksa jestesmy. Po urzedach biegamy, wymeldowalisy sie z tego mieszkania na nowe zameldowali, adresy wszedzie zmieniac teraz musimy i przeprowadzac sie pomalu zaczynamy no i mieszkanie w polsce kupujemy ale o tym jeszcze napisze
dzies mam zamiar tu troszke z wami pobyc :-) wiem cieszycie sie :-)

No pewnie że się cieszymy. Myślałam o Tobie ostatnio że na pewno jesteś tak zajęta szkołą i mieszkaniem że nie masz ani chwili. :tak: No to teraz nadrabiaj :-)

Kitty - teraz to autentycznie mi sie ciebie zal zrobilo...a reszta punktow? tak ladnie podkreslilas tylko te dwie...a co z reszta? podpowiem: zwroc szczegolna uwage na to co NIE powinna:tak::tak::tak:

reklama
Ja może lepiej się nie będę wtrącać bo w sumie też tu nowa jestem ale z tego co widzę musiałaś zależć dziewczynom porządnie za skórę jakiś czas temu bo przynajmniej w stosunku do mnie są zawsze życzliwe i miłe i ja w stosunku do nich też staram się taka być. A jeśli coś kiedyś przeskrobałaś to nie dziw się że teraz nie są życzliwe. Żałuję tylko bo to przeze mnie wypłynął temat zamkniętego tzn bardzo się cieszę że mnie przyjęłyście żeby mnie wszyscy dobrze zrozumieli ale przez to pojawił się konflikt z kitty.

Do góry