reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Dzięki dziewczyny Zuzce już chyba mija :-) bo to cholerstwo trwa ok 3 dni a młoda ma już 2,5 poza tym widać że już jest lepiej moja mama się śmieje że Zuzia jest jak mój śp dziadek jak zobaczył lekarza to już był zdrowy
no i cieszę się że ją zaszczepiłam na tego rota bo mogło być gorzej no i nie wiedziałam że to że to wirus można poznać po gardle ? (nie kaszle ani nie ma kataru)
co do mleka to wystarczy kaszka 2xdziennie i jogurt 190 ml tak jak je :-)
no i doczytałam co napisałyście jednak co nałóg to nałóg

reklama
Dobry wieczór dziewczyny.
Przyszłam Was poczytać bo pisać nie mam zbytnio możliwości:sorry2: Mam nadzieje,że kiedyś to nadrobię:zawstydzona/y:
U nas mały spaceruje po mieszkaniu jak oszalały, żeby nie przechwalić moje dziecko odbraziło się na jedzenie:happy2: i zdarza mu się zjeść takie ilości, ze się mi w głowie nie mieści:szok:. Poza tym kontynuuję spanie małego w łóżeczku- zasypia przy cycu ( oczywiście:baffled:) ale później ląduje w łóżeczku i jak jest pobudka w nocy to zabieram go do naszego łóżka ( ale i z tego powoli będę starała sie zrezygnować).
M mi wyjątkowo mocno działa na nerwy w ostatnich czasach, w pracy nie wiem czy mi przedłużą umowę i tak wszystko jest do dupy, że człowiekowi nic się nie chce:-(dlatego tylko Was podczytuję :sorry2:
A teraz zyczę zdrówka wszystkim maluszkom i ich mamą i spadam lulu- moze uda mi sie przespac ten zły czas:sad:.

No to witam z domku. M nigdzie jednak nie jedzie bo kierowca sam sobie poradził w końcu:tak: więc tak nie do końca mogę sobie spokojny wieczór z Wami zafudować.
Luandzia zdrówka dla Ciebie i Zuzki mam nadzieję że jutro już będzie dobrze.:tak:
Klavell ach zazrdoszczę Ci w pozytywnym tego słowa znaczemiu zawsze marzyłam o dwupoziomowym mieszkaniu ale takowego nigdy mieć nie będę no chyba że kiedyś się wybudujemy.

A co do zębów maluchów, to Adaś dziś skakał z radości jak wodę do wanny nalewałam, że uderzył siekaczami o nią i ułamał sobie kawałeczek jedynki, wielkości 1mm , nie dużo ,ale widać

Witam :-)
Widzę że na forum było gorąco;-):rofl2::-p

Luandzia zdróweczka dla Was życzę

Caroioca to owocnych staranek życzę

Hrudzia uśmiechnij się w każdym związku są burze i słonka, szkoda czasu i życia na zamartwianie się z czasem wszystko się ułoży i znów będzie dobrze. Tylko włącz odrobinkę luzu i nie przejmuj się tak wszystkimi uwagami J każdy z nas ma lepsze i gorsze dni może on po prostu miał ten gorszy.

Gagulec pamiętaj zawsze po burzy przychodzi słońce i u Ciebie tez w końcu zaświeci, zrób cos tak tylko dla siebie popraw sobie humor a na wszystko znajdzie się rada.

Asia Kc jak Pawełek????

Klavell ale super takie mieszkanko :-) i ta przyjemnośc urządzania rewelacja jak już urządzicie mieszkanko to czekamy na fotki.

Majandra
ale numer pewnie się zgrzałaś przy tym ubieraniu i rozbieraniu małego a jak Maciuś nie denerwował się try rozbieraniem?

I teraz pytanie do Wszystkich
Mój mąż wymyślił żeby spędzić sylwestra w górach tzn chce byśmy wyjechali od razu po świętach czyli w sobotę i zostali tam aż do 1 . Moje pytanie: czy możecie mi coś fajnego polecić ?? Może coś znacie sprawdzonego ? albo o czymś słyszałyście ?
Domyślam się że będzie cięzko z miejscami bo to troszkę późno juz na załatwianie takiego wypadu no ale......

O kurczę!Biedny Adaśko!Właśnie ostatnio koleżanka mi mówiła że jej mały ma prawie 3 lata wywrócił się i wybił sobie 2 zęby:crazy:Zastanawiam się co w takiej sytuacji?Do dentysty iść z dzieckiem no Tuśki to bym napewno na fotelu nie utrzymała ale co dentysta z drugiej strony może w takiej sytuacji jak się ząb ukruszył dziecku pomóc:baffled:Plombe by wstawił czy co:baffled::confused:

Nuśka jeśli Wam odpowiadałaby Kotlina Kłodzka i Polanica perełka uzdrowisk to mogę się rozpytać po sprawdzonych obiektach. Ale faktycznie może być ciężko u mnie w pensjonacie już nie ma miejsc i wszystko potwierdzone zaliczkami;-)

Agulka ja proponuję umówic małego na wizytkę
Szymek też jakoś w okolicach roczku uszczerbał sobie jedynki a teraz ma straszną pruchnicę więc lec do stomatologa i niech czyms zasmaruje
ja jestem padnięta nie lubię jak B ma nocki bo zasnąc nie moge a teraz siedze jak zombii
w domu sajgonnio, podłogi poobklejane sokami, mandarynkami i nie wiem czym jeszcze zlew zawalony bo gotowałam na jutro żarełko jeszcze muszę się kąpnąc i przygotowac do jutrzejszego szkolenia z rolnikami w zakresie zalesiania gruntów rolnych takie tam ogólne wiadomości ale to nie moja działka i boję się że się zamieszam bo w zasadzie to będę czytała ze slajdów a nie lubię
chyba się przyznam od razu że jestem w zastępstwie żeby mnie nie zlińczowali

Dobra ja biegnę you can dance oglądać więc się żegnam bo nie wiem czy wrócę. A i mała prośba porozsyłałam dziś zaproszenia na NK więc jeśli oczywiście chcecie to zaakceptujcie było by mi miło:tak:
I ciekawe co dzieje się z Donkat?Mam nadzieję że z Julitką ok i nie funduje kolejnych atrakcji nocnych mamusi. No i gdzie podziała się Atru, Doti Iwoneczka też na chwilę zajrzała i echo. Noemi też nie ma mam nadzieję że z fasolką wszystko ok. Coś ostatnio niektóre Bebony nas troszkę zaniedbują ale rozumię czasem sił i weny brak

Ostatnia edycja:
reklama
Mąż jest tak miły że jeszcze mam na chwilę laptopa (mój jest w naprawie)
Tygrysek a mój W ma jutro spotkanie z jakimiś związkami zawodowymi i też jest trochę wystrachany ;-)
Asia jak tam Paweł ???
Agulka oj nie zazdroszcze ... strasznie się boję właśnie czegoś takiego; syn mojej koleżanki wybił sobie jedynkę i nic nie dało się z tym zrobić jedyna konsekwencją jest to że trochę sepleni ale wkrótce wyjdą mu dwójki :-)
Nuśka hmmm zapraszm do siebie :-) w górach no i miejsca na sylwestra jeszcze są ;-)
strasznie kręciło mnie w brzuchu ale wziełam smecte i póki co mineło ...

Do góry