justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
My już w domku. Myślalam,że mały padnie,bo spał tylko godzinkę,bo szczekał mamy pies i obudził się w samochodzie kimnął,a teraz broi. Przyszły dzisiaj spodnie SUPER!! Tylko cholerka za długie. Coś ostatnio mam krzywe oczy. Moja mama je skróci. Wysłałam kozaki na wymianę.
Mam pomysł... Popłacz się to może zmiękniemy, buhahaNo nigdy. I to jest tak serio serio.
A niby dlaczego? Bo co bo to tylko dla wybranych? Wiecie co chyba to jest troche nie tak nie postepujecie fer mialo byc tak ze macie byc zyczliwe dla kazdego a nie traktowac mnie jak obcego
Kochana ten konflikt był tylko KTOŚ nie widzi oczywistych rzeczyJa może lepiej się nie będę wtrącać bo w sumie też tu nowa jestem ale z tego co widzę musiałaś zależć dziewczynom porządnie za skórę jakiś czas temu bo przynajmniej w stosunku do mnie są zawsze życzliwe i miłe i ja w stosunku do nich też staram się taka być. A jeśli coś kiedyś przeskrobałaś to nie dziw się że teraz nie są życzliwe. Żałuję tylko bo to przeze mnie wypłynął temat zamkniętego tzn bardzo się cieszę że mnie przyjęłyście żeby mnie wszyscy dobrze zrozumieli ale przez to pojawił się konflikt z kitty.
bo tirowcy to zaradne chlopakimój S wszystko sam potrafi zrobićNo to witam z domku. M nigdzie jednak nie jedzie bo kierowca sam sobie poradził w końcu więc tak nie do końca mogę sobie spokojny wieczór z Wami zafudować.
.
Ło jezu kochany Tak niestety konczą się wariactwa naszych łabuzówA co do zębów maluchów, to Adaś dziś skakał z radości jak wodę do wanny nalewałam, że uderzył siekaczami o nią i ułamał sobie kawałeczek jedynki, wielkości 1mm , nie dużo ,ale widać
Prasowanie na mnie patrzy