Konflikt z Kitty pojawil sie tylko przez sama Kitty.Ja może lepiej się nie będę wtrącać bo w sumie też tu nowa jestem ale z tego co widzę musiałaś zależć dziewczynom porządnie za skórę jakiś czas temu bo przynajmniej w stosunku do mnie są zawsze życzliwe i miłe i ja w stosunku do nich też staram się taka być. A jeśli coś kiedyś przeskrobałaś to nie dziw się że teraz nie są życzliwe. Żałuję tylko bo to przeze mnie wypłynął temat zamkniętego tzn bardzo się cieszę że mnie przyjęłyście żeby mnie wszyscy dobrze zrozumieli ale przez to pojawił się konflikt z kitty.
reklama
Z Polanicy do Zieleńca jest 20minut samochodem więc może tu się zatrzymajcie a rabacik no cóż zrobię wszystko co w mojej mocy i myślę że coś się wymyśli. A na spotkanie bardzo bym się cieszyła zwłaszcza że nie ukrywam ale zazdroszczę Wam tych spotkań w realu. Także przyjeżdżaj kobieto już liczę dni i godzinyDopiero spojrzałam gdzie Ty w tym pensjonacie pracujesz!!! Jak będziemy w Zieleńcu zimą to się spotkamy, co? A może koło Ciebie są jakieś stoki dla małych narciarzy? I dla trochę większych? i nam po promocyjnej cenie coś zaklepiesz? ;-)
AsiaKC
Just mama
Mąż sprawdził wyniki w archiwum szpitala - Staś ma moją grupę krwi - RH-. Ufff.
SUPER!!!!
Czyli i przeciwciał nie będzie jutro
A niby dlaczego? Bo co bo to tylko dla wybranych? Wiecie co chyba to jest troche nie tak nie postepujecie fer mialo byc tak ze macie byc zyczliwe dla kazdego a nie traktowac mnie jak obcego
Tak, tylko dla wybranych.
I wcale nie traktujemy Cię jak obcego.
Nowych/nowe traktujemy z życzliwą rezerwą.;-)
Ciebie znamy aż za dobrze .
Nie mówiąc o Tym, że nie zrobiłaś NIC żeby tu przeprosić za swoje awantury i wybryki.
Ja powolutku zbieram się do domu bo wyżebrałam od szefa że puścił mnie o 20 M rozkraczył się jakiś samochód w trasie i teraz musi tam jechać także z pewnością jak wrócę do domciu to do Was zasiądę bo co będę robić sama w domu tzn ze śpiącym dzieckiem i psem.
Jak to przeciez my sie tego trtymamy i nie tolerujemy tu osob ktoreanatesa wydaje mi sie ze tego trzeba sie trzymac no nie a wy raczej zyczliwe wobec mnie nie jestescie
kłamia,
oszukuja,
wyzywaja,
wyśmiewaja,
wprowadzaja w błąd innych,
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
No, ja miałam dziś ubaw po pachy. Ubrałam Maćka na dwór, jest 10:20, a na 10:30 do rehabilitantki na plasterkowanie, nagle czuję - kupa. Super, co?No i nadeszła pora bałwankowania dla naszych maluchów. Ach to jest właśnie to czego nie lubię. Latem ciach bach i jesteśmy na dworze a teraz za nim się naubieramy to pół godziny mija;-)
To nie ubaw tylko zalamka;-) A zdazyliescie? Co to za plasterkowanie?No, ja miałam dziś ubaw po pachy. Ubrałam Maćka na dwór, jest 10:20, a na 10:30 do rehabilitantki na plasterkowanie, nagle czuję - kupa. Super, co?
Carioca - super wyniki!!!!
Klavell - widze ze sprawa mieszkanka idzie pelna para:-) Juz macie wszystko umeblowane?
No i dzisaj popiszemy...bo ja 'wykanaczam' wczorajsze winko:-)
Skąd ja to znam przerabiałam kilka razy i zzwasze jak się gdzieś śpieszyłamNo, ja miałam dziś ubaw po pachy. Ubrałam Maćka na dwór, jest 10:20, a na 10:30 do rehabilitantki na plasterkowanie, nagle czuję - kupa. Super, co?
Kitty - tu jest ogólnodostępny wątek i dlatego tu piszesz, ale na zamknietym my decydujemy kto tam ma dostęp i nie zmienisz tego wykłucając się.
Powiem wprost, może poszukasz innego forum, poza BB jest wiele o dzieciach, gdzie majac czysta karte potrafilabys znalezc przyjaciolki i zżyc sie tak jak my.
Nie będę kontynuowała dyskusji, to jest wszystko co mam na ten temat powiedzenia.
Asiu - no wyniki jutro odbieram na luzaku.
Majandra - uwielbiam takie akcje, zwlaszcza jak tyle warst ubranek
Powiem wprost, może poszukasz innego forum, poza BB jest wiele o dzieciach, gdzie majac czysta karte potrafilabys znalezc przyjaciolki i zżyc sie tak jak my.
Nie będę kontynuowała dyskusji, to jest wszystko co mam na ten temat powiedzenia.
Asiu - no wyniki jutro odbieram na luzaku.
Majandra - uwielbiam takie akcje, zwlaszcza jak tyle warst ubranek
reklama
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
A wiesz, że ja się śmiałam Zdążyliśmy, bo to 2 bloki dalej. A plasterkujemy Maciulkowe stópki, takimi plasterkami co mają pobudzić mięśnie do pracy, bo leniwe są;-)To nie ubaw tylko zalamka;-) A zdazyliescie? Co to za plasterkowanie?
Carioca, to do dzieła
Klavell, fajnie, że jesteś. A to mieszkanko co do tej pory mieszkaliście to Wasze było?
Podziel się: