reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

C

Jestem dzis na maxa wk**** od samego rana. Mój kochany J oświadczył ( tzn wyciągnęłam z niego, bo widać było, że mu coś leży na wątrobie), że może stracić prawo jazdy.:szok: W piątek dostał znów mandat za przekroczenie prędkości:-(, smerfy obiecali, że punktów nie dopiszą, ale z nimi nigdy nie wiadomo. :baffled:
Qr... że tak brzydko powiem, bo mnie rozpierdziela od środka. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Przecież on zajmuje się tansportem w firmie i również wyjeźdza w trasy. Nie za ciekawa sytuacja,:no: o tych dopisanych, albo nie dopisanych punktach będziemy wiedzieli w przeciągu 2 tyg, w tym czasie ( jak straci prawko) przyjdzie pismo do domu.:wściekła/y: OBY NIE.:eek::eek::eek:
Agulka mi się wydaje że jak by mieli dać mu karne punkty to odrazu by mu je dali więc oby bylo tak jak myślę:tak:

Zadatki na HRABIEGO jak mójS:confused2::crazy:

Uffff, tak nam jest. Niby ok,ale wkurza mnie:crazy: No i co wieczór marzy mu się ognisty sex:baffled: też ma chłop fantazje

A ja czekam... Na mojego męża z wypłatą. Chyba hujozy dostanę,bo pojechał przed 8. Przeczepie naczepę i musi ponownie załadować to co miał,a kasy jeszcze nie wypłacili. 1 taki wolny dzień (nie niedziela) od nie pamiętam kiedy,a tu jeszcze nie wiadomo,czy coś wypali. Jak dobrze pójdzie to prezenty na gwiazdkę będziemy robili w niedzielę palmową,czy złotą,czy jak to się tam nazywa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
.

No i trzymam kciuki żeby S zdążył na czas z tą wypłata bo cienko go widzę ;-) a tak na poważnie to ci się nie dziwię że się wściekasz bo w sumie to zawsze musisz sobie sama radzić a jak juz się trafi dzień wolny to zawsze jest coś jeszcze do załatwienia i nieby wolne a i tak go nie ma .

Ej a wy czasami nie piszecie o moim D:-Dnormalnie tak jak bym czytala o nim:tak:prezenty nagwiazdkę to pewnie zrobimy dzień przed wigilią bo D zawsze wszystko zalatwia na ostatni momęt:wściekła/y:znicze na wszystkich świętych to kupowaliśmy 1 listopada:wściekła/y:
Dziś D tez ma niby wolne ale od rana z teściem ocieplają dom więc jest tak jak by nie bylo wolnego:sorry:
Justyna widze że nasi mężowie mają dużo wspólnego:rofl2:

reklama
Ja też:-D Ale po to, żeby mi pomógł coś dla Klavell wymyślić.

Klavell, bon na wyjście z kumplami do rana, na picie do oporu, na dzień bez kąpieli, na dzień bez golenia, na seks w dowolnym miejscu. Będę myśleć dalej.
suuuper slicznie dziekuje
co do antykoncepcji to nie stosujemy zadnej :-) narazie po drugim dziecku zobacze. I musze sie wam przyznac ze prezerwatyw nigdy przenigdy nie stosowalam

Jakby co?? Jakbyś zaszła w ciążę? To nie wiem,czy jesteś gotowa na usówanie spirali razem z płodem albo na czekanie 9 miesięcy,czy dziecko urodzi się zdrowe,czy może z wrośniętą spiralą.
chodziło mi bardziej o to że jak za dwa lata usunę spiralkę to mogę mieć bobo odrazu a teraz i tak bym nie zaszla w ciaze z ta spirala
nie bylabym tego taka pewna

Ja Ci powiem że tak się nabierałam na słowo "hurtownia " Akpol w Gdyni do tego dali mi kartę rabatową więc byłam pewna że opłaca się tam jeżdzić a co się okazało w Auchanie ( który mam "pod nosem") bez żadnego rabatu płacę mniej niż w tej hurtowni z moja kartą rabatową:crazy::baffled: więcej nie robię tam zakupów.

No i co z naszym wyjściem w piątek ustaliłyście coś?????
To samo jest z Akpolem w Gdansku. Wole pojechac do Reala a do Akpolu wybieram sie w drodze wyjatku po rajstopki ( duzy wybor) i jakies konkretne pierdoly typu smoczek, butelka ( tez duzy wybor):cool:
A co do wyjscia - ja jestem na tak. Nawet zaklepana mam juz opieke nad Stasiem wiec tylko czekam na znaka. Sopot i ten Atelier brzmi sensownie.
ale pojechałyście po mnie Ty i Hrudzia:-p:sorry::sorry::sorry:
My? Pojechalysmy?:-p A skad, kochana...:-)Uwazam ze w naszym gronie 'zaawansowanych' mam pytanie o antykoncepcje nie jest pytaniem niezrecznym...:cool::sorry:

Lece do kuchni przyrzadzac te wszystkie smakolyki na wieczor:happy:

hej abbeczki!!!

boli mnie dzis glowa:crazy: wypilam kawke, na chwile ustala i znow zaczyna:wściekła/y:
bylam dzis sama na zakupkach w miescie. cieszylam sie jak glupia, ze pochodze spokojnie sama bez "ogonow"a az mnie zlosc bralal, bo wszedzie pelno wozkow i malych dzieci!!!a ja sama i bylo mi smutno:-(no i wez tu dogodz babie:-D:-D

jutro jedziemy do P wujka do Lublina. przy okazji odwiedzimy 8m-siecznego chrzesnika P. ciekwawe, czy jemu julitka tez bedzie zabieralla zabawki?:zawstydzona/y:

Tylko i wyłącznie gumki. Nie lubię się faszerować, więc żadnych tabletek.

identycznie jak ja:tak:

My tez. Nie mam przywiazania do znanych firm i kilkakrotnie probowalismy czegos z innej polki- unimil i takie tam...i zawsze pekaly, zawsze:wściekła/y::szok:

nam "odpukac" jecsze nigdy nie pekla. od dlugiego czasu zuywamy gumek z Lidla, bo sa duze tanie opakowania.

Carioca no to jeszcze ja składam serdeczne życzenia. Trzymam kciuki za celny strzał w jajeczko.

Jestem dzis na maxa wk**** od samego rana. Mój kochany J oświadczył ( tzn wyciągnęłam z niego, bo widać było, że mu coś leży na wątrobie), że może stracić prawo jazdy.:szok: W piątek dostał znów mandat za przekroczenie prędkości:-(, smerfy obiecali, że punktów nie dopiszą, ale z nimi nigdy nie wiadomo. :baffled:
Qr... że tak brzydko powiem, bo mnie rozpierdziela od środka. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Przecież on zajmuje się tansportem w firmie i również wyjeźdza w trasy. Nie za ciekawa sytuacja,:no: o tych dopisanych, albo nie dopisanych punktach będziemy wiedzieli w przeciągu 2 tyg, w tym czasie ( jak straci prawko) przyjdzie pismo do domu.:wściekła/y: OBY NIE.:eek::eek::eek:

Agulka, skoro obiecali, to pewnie dotrztymaja slowa.
oz cholera, oby n ie stracil prawka, bo to przeciez jego sposob na zycie:-(

a jak sie sprawuje CB? zadowolony jest z niego?
u nas sie super sprawdza i pomoglo w niejednej sytuacji:tak::tak:

reklama
Nuśka, Hruda - chyba coś się przez lato pozmieniało. Wcześniej zawsze sie pytali o tą kartę, to mówiłam że nie mam i wpuszczali. To gdzie się wybierzemy? Przed ciążą tylko tam chodziłam i w zasadzie nic innego nie potrafię zaproponować :(

Do góry