reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
A tak bardziej osobiście to jakie zabezpieczenia stosujecie? Jak któraś uważa, że pojechałam z tym pytaniem to niech nie odpowiada.
To chyba nie jest 'pojechane' pyatnie...inaczej by bylo gdybys zapytala co my dokladnie wyczyniamy w alkowie sypialni...i nie tylko:-p:-D
My stosujemy gumki bo hormonom mowie :no:- stosowalam pigulki i po ich odstawiemu mialam ogromne problemy z cera, cyklami i...soba. Poza tym bardzo oslabiaja libido:-p...i chyba wszelkie plastry, i wkladki hormonalne moga powodywac to samo. Moze zwykle spirale sa ok ale po opowiesci naszej kolezanki z BB jakos tez mnie nie napawaja pewnoscia...

My też jak większość koleżanek z BB.

Od razu przypomniało mi się jak zakładałam pierwszy raz:-D:-D:-D:-D, teraz to sikam ze śmiechu na samo wspomnienie, ale wtedy to był dla mnie ogromny stresik:tak::sorry2::sorry2:

Dobry wieczór!!!

To chyba nie jest 'pojechane' pyatnie...inaczej by bylo gdybys zapytala co my dokladnie wyczyniamy w alkowie sypialni...i nie tylko:-p:-D
My stosujemy gumki bo hormonom mowie :no:- stosowalam pigulki i po ich odstawiemu mialam ogromne problemy z cera, cyklami i...soba. Poza tym bardzo oslabiaja libido:-p...i chyba wszelkie plastry, i wkladki hormonalne moga powodywac to samo. Moze zwykle spirale sa ok ale po opowiesci naszej kolezanki z BB jakos tez mnie nie napawaja pewnoscia...

To u nas dokładnie tak samo. :tak:

Monia_l - Paweł reagował tak samo na baseny z kulkami - 0 fascynacji, raczej rezerwa i lęk... bo niestabilne podłoże, bo dużo, bo dzieciaki skaczą i szaleją. Ale się przekonał ;-) Łukasz zuuupełnie inaczej - puścić go na placyk i lata z miejsca na miejsce i szaleje a w basenie rzuca kulkami, kładzie się, zakopuje i nic (przynajmniej tak było do tej pory i mam nadzieję że mu się nie odmieni!)

My też jak większość koleżanek z BB.

Od razu przypomniało mi się jak zakładałam pierwszy raz:-D:-D:-D:-D, teraz to sikam ze śmiechu na samo wspomnienie, ale wtedy to był dla mnie ogromny stresik:tak::sorry2::sorry2:
Oj stresikiem wtedy bylo wszystko z tym zwiazane...jak to bedzie, co on sobie pomysli, jak zareaguje, czy ja nie mam za grubych ud:szok::-D...oooo stare czasy...ale dobrze ze minely...i te dziwne mlodziencze rozterki:cool2:
u mie również tak samo:tak::-D:-D:-DDurex:-D
My tez. Nie mam przywiazania do znanych firm i kilkakrotnie probowalismy czegos z innej polki- unimil i takie tam...i zawsze pekaly, zawsze:wściekła/y::szok:

Monia_l - Paweł reagował tak samo na baseny z kulkami - 0 fascynacji, raczej rezerwa i lęk... bo niestabilne podłoże, bo dużo, bo dzieciaki skaczą i szaleją. Ale się przekonał ;-) Łukasz zuuupełnie inaczej - puścić go na placyk i lata z miejsca na miejsce i szaleje a w basenie rzuca kulkami, kładzie się, zakopuje i nic (przynajmniej tak było do tej pory i mam nadzieję że mu się nie odmieni!)
widać rodzeństwo a jakie przeciwieństwa tto tak jak u nas:tak:

reklama
Oj stresikiem wtedy bylo wszystko z tym zwiazane...jak to bedzie, co on sobie pomysli, jak zareaguje, czy ja nie mam za grubych ud:szok::-D...oooo stare czasy...ale dobrze ze minely...i te dziwne mlodziencze rozterki:cool2:

My tez. Nie mam przywiazania do znanych firm i kilkakrotnie probowalismy czegos z innej polki- unimil i takie tam...i zawsze pekaly, zawsze:wściekła/y::szok:
Jak to powiedział kiedyś na Sylwestrze przyjaciel mojego A. naszej wspólnej koleżance (gadaliśmy o różnych takich i ona palneła że ma za grube nogi ...): Czym się przejmujesz, nogi i tak idą na bok :-D

Wiecie, nam jeszcze nigdy nie pękłą gumka! Kiedyś używaliśmy też unimili (po1 bo były tańsze i nie zawsze było nas stać na durexy a po 2 były wtedy jedne z niewielu w ekonomicznych opakowaniach ;-)) Teraz tylko durexy (zaczęli produkować duże paczki :-)

widać rodzeństwo a jakie przeciwieństwa tto tak jak u nas:tak:

No, moi są ZUPEŁNIE inni! Zupełnie inaczej się zachowują, jedzą, śpią...

Do góry