monia_l
Wrześniowe mamy'07
Agulka mi się wydaje że jak by mieli dać mu karne punkty to odrazu by mu je dali więc oby bylo tak jak myślęC
Jestem dzis na maxa wk**** od samego rana. Mój kochany J oświadczył ( tzn wyciągnęłam z niego, bo widać było, że mu coś leży na wątrobie), że może stracić prawo jazdy. W piątek dostał znów mandat za przekroczenie prędkości:-(, smerfy obiecali, że punktów nie dopiszą, ale z nimi nigdy nie wiadomo.
Qr... że tak brzydko powiem, bo mnie rozpierdziela od środka. Przecież on zajmuje się tansportem w firmie i również wyjeźdza w trasy. Nie za ciekawa sytuacja, o tych dopisanych, albo nie dopisanych punktach będziemy wiedzieli w przeciągu 2 tyg, w tym czasie ( jak straci prawko) przyjdzie pismo do domu. OBY NIE.
Zadatki na HRABIEGO jak mójS
Uffff, tak nam jest. Niby ok,ale wkurza mnie No i co wieczór marzy mu się ognisty sex też ma chłop fantazje
A ja czekam... Na mojego męża z wypłatą. Chyba hujozy dostanę,bo pojechał przed 8. Przeczepie naczepę i musi ponownie załadować to co miał,a kasy jeszcze nie wypłacili. 1 taki wolny dzień (nie niedziela) od nie pamiętam kiedy,a tu jeszcze nie wiadomo,czy coś wypali. Jak dobrze pójdzie to prezenty na gwiazdkę będziemy robili w niedzielę palmową,czy złotą,czy jak to się tam nazywa
.
No i trzymam kciuki żeby S zdążył na czas z tą wypłata bo cienko go widzę ;-) a tak na poważnie to ci się nie dziwię że się wściekasz bo w sumie to zawsze musisz sobie sama radzić a jak juz się trafi dzień wolny to zawsze jest coś jeszcze do załatwienia i nieby wolne a i tak go nie ma .
Ej a wy czasami nie piszecie o moim Dnormalnie tak jak bym czytala o nimprezenty nagwiazdkę to pewnie zrobimy dzień przed wigilią bo D zawsze wszystko zalatwia na ostatni momętznicze na wszystkich świętych to kupowaliśmy 1 listopada
Dziś D tez ma niby wolne ale od rana z teściem ocieplają dom więc jest tak jak by nie bylo wolnego
Justyna widze że nasi mężowie mają dużo wspólnego