reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam witam melduje sie
mam nadzieje ze nie zapomnieliscie o mnie
zdrowi jestesmy, na nude czasu nie mam czas szybko leci do przeprowadzki sie pomalu szykujemy szkola, dom, szkola, dom tak do maja w kolko :-)
Kochane wytezyc mozdzki prosze pomyslami rzucac co na bonach dla meza znalesc sie moze bo mam malo pomyslow a pomalu bym robic chciala

reklama
Witam sie i ja
Weekend spedzilam u rodzicow. A piatek byl smutny w zwiaku z pogrzebem..kluche mialam w gardle caly czas ale przyjaciolka i jej siostra trzymaly sie dzielnie...jutro zapraszam je na winko do mnie. Poza tym zylion mysli aprops powrotu J bo sprawy sie km kaplikuja - wraca ale z kasa jest dym...mam nadzieje ze jakos sie ulozy.
Pozdrawiam was BaBony.

witam sie!!!

milutko spedzilismy dzien z moja rodzinka:-)
julitka oszalalal i nie chciaal spac w dzine, pozniej oczywiscie bykla padnieta i juz o 18 padala mi na rekach, ale szybko kapiel, ktora ja troche orzezwila. o 19 juz nie mialam sumienia i ja polozylam. ciekawe, czy nie wtsanie zadowolona po godz. spania:szok:

Donkat, Zawitkowski też pisze żeby jak najwięcej dziecko chodziło boso. Myślę że nie powinnaś się przejmować że Julitka "krzywo" stawia stopy.

Teraz właśnie zarobiłam ciasto drożdżowe, będzie aza jakieś 1,5 godziny, zapraszam :tak::-D Placek z truskawkami i kruszonką :tak:

oby z tymi nozkami bylo wszystko w porzadku:tak:

placek drozdzowy przywiozla mi mama, choc ja smakoszem nie ejstem:no:

Nie wiem dlaczego od kilku dni bolą mnie piersi, czyżby najgorszy scenariusz. :-:)szok:Robilismy to dzień po @ bez zabezpiecznia:sorry2:. Czy to mozliwe????????:wściekła/y::wściekła/y: Oby nie.

oj, oj, oj!:szok:

S jednak ma długi weekend,bo nie rozładowali go dzisiaj do kańca. W poniedziałek ma wypłatę, mam nadzieję,że w miarę rano, to pojedziemy do Poznania na zakupy. Cenowo rozeznałam się na Allegro i zabaczymy co kupimy.

no i jak wam jest ?

A ja nadal jestem bez @:shocked2: w grudniu minie dwa lata!!!!!!!:szok::szok::szok::szok:

wow, szczesciara!!!!:-D

a my dziś byliśmy z dzieciakami w fikolandii (plac zabaw z pileczkami i nie tylko) Ola to byla w 7 niebie wyszalala się za wszystkie czasy a Mati wszystkiego się bal:baffled:na początku D wsadzil malego do pileczek a on w placz:baffled:a ja myślalam że on tam będzie szalal bo w domu taki z niego urwis że wszędzie go pelno a tam odwrotnie najbardziej ciekawily go schody i nic pozatym :sorry2:

ciekwawe jakby julitka sie zachowalal w takim miejscu?
to Mati was zaskoczyl:-D

wlaśnie się obżarłam pizzą z sosem czosnkowym ale na placek z truskawkami napewno znajdę jeszcze miejscę:tak::-)

Oglądam wlaśnie Dirty Dancing juz chyba z 10 raz ale uwielbiam ten film a najbardziej tego aktora on jest boski super tańczy i ma extra cialko:-p

oj, taka pizze to bym zjadla.....

a dirty dancing tez lubie, zwlaszcza muzyke:tak::happy2:

A my byliśmy dziś na porzegnaniu z lodem hokeisty z naszego miasta.Nasza myszka była z nami i całkiem fajnie sie zachowywala.Pozdrawiam Was a Dirty Dancing też bym obejrzała i zjadła jakąś pizze i ciasto.Pozdrawiam

No to i ja wpadłam się przywitać bo cały dzień tu dzisiaj takie pustki jak nigdy chyba dotąd. A ja siedzę w pracy i padam na pyszczek po sezonie już odwykłam od takiego młynu jak dziś jeszcze 15 minut temu ostatni wolny pokój sprzedałm i mam już dość. Mała była dzisiaj na służbie u babci bo M miał kurs i moja mądra mama polazła z nią na 16 na drugi koniec miasta do kościoła jak wracały to już zimno było jak cholera i wiatr taki jakiś mroźny mam nadzieję że śniegu nie nawieje i zła jestem bo obawiam się żeby ta wyprawa nie zakończyła się znów przeziębieniem a ten mój M oczywiście się na to zgodził:wściekła/y:
Donkat cudne te zdjęcia Julitki które masz w podpisie mała modelka Ci rośnie!

Ostatnia edycja:
No u nas też dziś zimno.Ale nie martw się na pewno babcia zadbała o to żeby tuśce było ciepło i na bank ubrała ją zimowo

No to byś się zdziwiła co do stroju małej moja mama ma niestety luzackie podejście a małą odstawił do niej M nie przygotowaną na późno popołudniowe eskapady bo miał z nią być najdalej w domu o 15.

reklama
a no chyba ze tak,My dziś naszą mała ubraliśmy na zimową cebulkę mąż się nawet śmiał że na zimę to będzie chodzić jeszcze raz tak ubrana chyba

Do góry