reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

No włąśnie mnie też się skrócił... :?
No ca za zbieg okoliczności,bo mi też:-p Ja narazie nie bawię się w liczenie i mierzenie,ale jak w realnych planach będzie 2 dzidzia to zacznę,bo będziemy polowali na córeczkę.
Dostałam dzisiaj kuraka od cioci S. Takiego duuużego, swojskiego. I coś mi wlazło w ramię. Nie mogę podnieść ręki.

reklama
Witam;-) i o zdrowie pytam:-)

A ja nadal jestem bez @:shocked2: w grudniu minie dwa lata!!!!!!!:szok::szok::szok::szok:
Niedawno wróciliśmy z małej nasiadówki i M poszedł zezłoszczony spać-hehehe Było powiedziane, ze jesteśmy w gościach do 19 i nie chcę słyszeć marudzenia o pozostaniu dłużej; posiedzieliśmy do 20 ( bo była kumpela, z którą widziałam sie ostatni raz rok temu) ale obowiązki wzywały i do domu- M chyba myślał, że ja zmienię zdanie i on zostanie a ja grzecznie pójdę z dzieckiem lulać, no i się chłopina przeliczył i teraz sfochowany śpi:-D:-D:-D:-D
Ponadto Damian już coraz częściej się sam puszcza a trzymany za rączkę po prostu biega a nie chodzi:shocked2::dry:
Na obecną chwilę to tyle bo przyszłam tylko poczytać:sorry2:

A karmisz jeszcze Damiana?
Mnie przyszła tak jak poprzednio po 9 mies i tygodniu od porodu :baffled:
Brawo dla maratończyka :-D

No ca za zbieg okoliczności,bo mi też:-p Ja narazie nie bawię się w liczenie i mierzenie,ale jak w realnych planach będzie 2 dzidzia to zacznę,bo będziemy polowali na córeczkę.
Dostałam dzisiaj kuraka od cioci S. Takiego duuużego, swojskiego. I coś mi wlazło w ramię. Nie mogę podnieść ręki.

Październik Miesiącem Krótkiego Cyklu :-D
ja zawsze miałąm super regularne 28 dni ale pierwsze pociążowe cykle są jak loteria ;-)

reklama
witam wieczorową porą:-)D pojechal po pizze więc ja mam chwilkę na BB:tak:
Agulka trzymam kciuki żeby bylo ok:tak:zobaczysz że będzie;-)
Doti placek z truskawkami już gotowy? jeśli tak to nastawiaj wode na herbatkę zaraz będę bo uwielbiam truskawki;-)

a my dziś byliśmy z dzieciakami w fikolandii (plac zabaw z pileczkami i nie tylko) Ola to byla w 7 niebie wyszalala się za wszystkie czasy a Mati wszystkiego się bal:baffled:na początku D wsadzil malego do pileczek a on w placz:baffled:a ja myślalam że on tam będzie szalal bo w domu taki z niego urwis że wszędzie go pelno a tam odwrotnie najbardziej ciekawily go schody i nic pozatym :sorry2:

Do góry