reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Witam, dziękuję bardzo za wczorajsze życzenia, bardzo mi miło :-)

Jak jużo cyklach mowa, to poprzedni miałam 26.dniowy, a teraz już 30 dzień mija i okresu nie ma. Mam plamienia, zawsze przed miesiączką mam, ale w ciąży też miałam. Trochę jestem ogłupiała i zrobiłam dziś test ciążowy wieczorem i wyszedł negatywny.

Agulka - :happy2::happy2::happy2: Niech się rozwiąże po Twojej myśli.

Hej kobitki przyszlam sie przywitac, caly czas Was podczytuje ale przygotowania do wyjazdu to jedno wielkie urwanie glowy, po tych akcjach z fotelikiem moglabym sie smialo zatrudnic w sklepie dla dzieci:-D:-D kurs mimo woli...
Nel jeszcze biega bo chalupie..nocny marek.

Szukam sukienki na allegro na sylwestra bo z M wybieramy sie na jakis bankiecik..pewnie w scislym centrum zeby do domu daleko nie bylo w razie awarii Nel-Mama-Mleczko:-D:-D Oj w ogole sobie tego nie wyobrazam...

Buziaki dla Was, odezwe sie przed wyjazdem :*

Carioca...'spoznione ale szczere'- ostatnio to moje ulubione haslo. wszedzie sie spozniam o wszystkim zapominam:zawstydzona/y::zawstydzona/y: Wszystkiego co sobie zyczysz kochana!

106.jpg

Monia, no właśnie jem ten placek, ale pycha! Herbatka też gotowa więc wpadaj :-)
wlaśnie się obżarłam pizzą z sosem czosnkowym ale na placek z truskawkami napewno znajdę jeszcze miejscę:tak::-)

Oglądam wlaśnie Dirty Dancing juz chyba z 10 raz ale uwielbiam ten film a najbardziej tego aktora on jest boski super tańczy i ma extra cialko:-p

Ostatnia edycja:
Ale u was nowości a nowości.Biegnę was troszkę nadczytać póki nie idziemy na hokej z mężem i mała bo maz ma dlugi weekend

reklama
Do góry