reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam i ja.
Dziń przeleciał spokojnie, bylismy po obiadku na kawce u mojego brata - ma dzis urodziny.
Maja się wyszalała z kuzynką i mały też się nie nudził.

Noc była okropna, po 23 sie Adaś obudził i prze godzinę wojował. A wogóle całą noc sie kręcił i ppłakiwał jakby go brzuszek bolał, bo kiedy mu go masowałam to ogromniaste bączki puszczał.

A z ta moją @ to miałyscie mnie pocieszyć , że będzie dobrze a tak to sie zaczęłam bardziej martwić. A i jeszcze J mi dowalił, że kiedyś za młodu wróżbita przewidział mu 3 dzieci. Ten to potrafii wk****.

reklama
no to i ja witam
u nas dzień przelecial tak sobie rano w kosciólku , później na zakupach mieliśmy kupić spodnie dla D ale jemu jak zwykle nic się nie podobalo no i nic mu nie kupiliśmy:no:byliśmy jeszcze na urodzinach u brata od D no i się w kur....:wściekła/y:bo D jak zwykle se siedzial a ja latalam ciągle za malym:wściekła/y:teraz spi bo za bardzo w glowie mu szumialo i to najlepsze rozwiązanie żeby nie sluchać zrzędzenia żony, on se mysli że ja rano będe miala humorek jakby nidy nic się nie stalo:no:niech zapomni:cool2:
Agulka miej tylko nadzieje że ta wróżba jeszcze teraz się nie spelni:sorry2::blink:

A z ta moją @ to miałyscie mnie pocieszyć , że będzie dobrze a tak to sie zaczęłam bardziej martwić. A i jeszcze J mi dowalił, że kiedyś za młodu wróżbita przewidział mu 3 dzieci. Ten to potrafii wk****.

no to ja cie pociesze ;-) w tym miesiacu tez mnie biusty bolaly pierwszy raz od porodu i okazalo sie, ze bolaly na @ ... wracaja stare dobre czasy :wściekła/y:
pytalam cie na innym watku czy kupilas maluchom ten domek i nie doczytalam odpowiedzi a ciekawi mnie czy sie im podoba?

justyna- nie bylo mnie kilka dni i nie wiem co z twoim maluszkiem? co sie okazalo z ta krwia? skoro dzisiaj pojechaliscie na zakupy to juz chyba wszystko w porzadku?

:baffled:Agulka - chyba bolace piersi to maly dowod na ciaze co?:sorry2: A wrozby? tez z nimi roznie. Ja mialam miec dwie corki a najmlodszego synka a juz wiadomo kto jest pierworodnym :-pWiec spoko luz!

Niby wiem, że nikłe szanse na ciąże, ale stracha mam, choc po wyliczeniu ( podałam na innym wątku jak to się robi) jestem spokojniejsza. Ale baba jest głupia i się zamartwia na zapas ( chodzi o mnie)

Dobry wieczór:-)
My też:tak::-) I mi też się skrócił do 25 dni.

Październik Miesiącem Krótkiego Cyklu :-D
ja zawsze miałąm super regularne 28 dni ale pierwsze pociążowe cykle są jak loteria ;-)

Coś w tym jest bo u mnie to samo.

Carioca
spóźnione ale bardzo szczere życzenia z okazji urodzin i duża buźka od Igorka dla e-cioci.

Agulka wyluzuj z tego co piszesz to marne szanse na ciąże ....... no chyba że...............;-) żartowałam:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry