reklama
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Tak, pierwszy raz. A mąż jeszcze nigdy nie wyjeżdżał odkąd Maciuś jest.Macius chyba pierwszy raz mial goraczke?
Czesc i czolem:-)
Majandra - dobrze ze z Maciusiem lepiej
Gabids - twoja nie chce zrobic kupki a Stach robi od jakiegos czasu 5 dziennie - o to bardzo pierwszorzedne solidne kupole
Larcia - czesc, czesc, zagladaj czesciej
Agulka - biedny Adasko...zdrowka maluszkowi zycze:-)
Monia - zaglosowalam
Majandra - dobrze ze z Maciusiem lepiej
Gabids - twoja nie chce zrobic kupki a Stach robi od jakiegos czasu 5 dziennie - o to bardzo pierwszorzedne solidne kupole
Larcia - czesc, czesc, zagladaj czesciej
Agulka - biedny Adasko...zdrowka maluszkowi zycze:-)
Monia - zaglosowalam
Witam my ze spacerku wlasnie wrocilysmy zaraz hanifke poloze zupke pomidorowa zrobie sprztac nie sprzatam bo czysto mam :-)
W ogole to HAnifka dzis moja z gola pupcia latala bo na nocnik ja sadzalam czesto i tak 3 razy siusiu na panele zrobila i kupke tez na panele
Majandra ciesze sie ze z malym wszystko ok moze faktycznie to na zabki
Agulka zdrowka zycze malmu i oby maja sie nie zarazila
Gabids sproboj owoce podac jabluszko lub kompocik jablowy do picia
Glos oddany Monia
W ogole to HAnifka dzis moja z gola pupcia latala bo na nocnik ja sadzalam czesto i tak 3 razy siusiu na panele zrobila i kupke tez na panele
Majandra ciesze sie ze z malym wszystko ok moze faktycznie to na zabki
Agulka zdrowka zycze malmu i oby maja sie nie zarazila
Gabids sproboj owoce podac jabluszko lub kompocik jablowy do picia
Glos oddany Monia
oj tak mam cieplo w kaloryferach nie grzeje jak mam zamkniete okno to lata z pupa gola a jak wietrze to w bodziaku i spodenkach ale mam cieplo bo mam male mieszkanie jeden pokoj z kuchnia nie potrzebuje grzac jak gotuje :-)
monia_l
Wrześniowe mamy'07
no pewnie że oddalam;-)Monia głosik oddany a Ty oddałas na Adasia dzisiaj
ja tylko na chwilkę bo wlaśnie wrócilam od teściów i szwagierki posiedzialam,poklechtalam no i jak już się trzeba bylo zbierać tzn. wszyscy juz byliśmy ubrani to się okazalo że nie mam kluczy przeszukalam chyba z 5 razy torebkę, pokój w którym siedzieliśmy przewrócilismy do góry nogami no i nigdzie nie byloale w końcu się znalazly wiecie gdzie...? Mateuszek schowal je do szawki w garderobie
Teraz Mati śpi wiec ja na szybko ide zrobić obiadek bo później jade do miasta kupić malemu smoczek i oczywiście wstąpię jeszczcze do mamusi;-)
Gabids ale masz agentkę w domu
reklama
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Hej, u mnie jakoś tak nie ciekawie. Jakaś chandra jesienno-finansowa mnie dopadła:-( Pogoda mnie dobija, żeby wyjść na 5 min to jest 15 min szykowania. Więc jak nie muszę to nie wychodzę, jak nie wyjdę to znowu łażę jak przymulona po domu i tak w kółko.
A finansowo... Niby S ładnie zarabia,ale te pieniądze normalnie uciekają przez palce, nie wiadomo kiedy i na co. Starcza od 10 do 10,bez żadnych szaleństw. Na imieniny dostłąm 200. Dobrze,że za 50 od mamy od razu kupiłam sobie buty,bo reszta poszła na życie. Wściekła jestem,bo to była moja kasa,a z drugiej strony kupiłam mleko, pieluchy,a koniec miesiąca był. Teraz głupio mi powiedzieć S żeby oddał mi tą kasę,bo to były moje prezentowe. Wiecie o co mi chodzi? Chociaż fryzurką poprawię sobie humor
A finansowo... Niby S ładnie zarabia,ale te pieniądze normalnie uciekają przez palce, nie wiadomo kiedy i na co. Starcza od 10 do 10,bez żadnych szaleństw. Na imieniny dostłąm 200. Dobrze,że za 50 od mamy od razu kupiłam sobie buty,bo reszta poszła na życie. Wściekła jestem,bo to była moja kasa,a z drugiej strony kupiłam mleko, pieluchy,a koniec miesiąca był. Teraz głupio mi powiedzieć S żeby oddał mi tą kasę,bo to były moje prezentowe. Wiecie o co mi chodzi? Chociaż fryzurką poprawię sobie humor
Podziel się: