reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Milej nocy dziewczyny, bidulki zapracowane, a ja nadal siedze ze mala 24h na dobe i czasami odczuwam potrzebe 'bycia potrzebna' nie tylko jej:) Po obronie rozejze sie za czyms tylko najpierw zmudna rozmowa z rodzinka bo nie wiem czy po tygodniu siedzenia z Nel dadza sobie rade:-D

hruda ciesze sie ze cos rusza w dobrym kierunku u mnie dolina:sorry2:
artu co za babsko cholerne, zawsze sie takie znajda, trzymaj fason bo jestes wartosciowa kobita, reszta moze sie tlyko uczyc od Ciebie:tak: a tak na marginesie to wkurza mnie robienie glupiej atmosfery w miejscu w ktorym trzeba odsiedziec swoje..no ale jak juz mowilam zawsze jakis los sie znajdzie....

doti buziaczki dla ciebie, spij dobrze.

majandra zycze zdrowka Maciusiowi, mam nadzieje ze to nie zaden wirus i obejdzie sie bez antybiotykow, cholerne chorobska:wściekła/y:

izabela gratuluje wygranej, teraz powinnas przeznaczyc ja na kolejna runde, moze sie poszczesci i bedzie wiecej:-)

Carioca...haslo o brunecie przednie...tyle w nim 'euforii';-) ale sie usmialam:-D

reklama
kope lat BBonki!!!!!!!

Ale mnie tu dawno nie bylo.Tesknil ktos?Nawet nie umiem powiedziec czemu tak dlugo mnie nie bylo. I brak czasu i sil i weny. Mialam chwilowe "zamarcie".
U nas postepy, Amanda chodzi trzymajac sie mebli, wiec tylko czekamy az sie "pusci". Ma juz 12 zebow, teraz zaczynaja sie te nieszczesne trojki.
Jestem teraz troche zalatana, w piatek wyprawiam swoje urodziny, wiec kupuje wszystkie potrzebne skladniki, zeby cos upichic.No i tyle. Pozdrawiam

Witam z rana. Maciuś przespał nockę całkiem ładnie. O 3:30 obudził się głodny, dałam mu mleko i Ibum (mimo że gorączki już nie miał, ale nie chciała ryzykować). Pospał do 6:10, wzięłam go do siebie i pospaliśmy do 7:30. Zjadł 1,5 kromki suchego chleba. Jest wesoły i znów sobą. No prawie, bo jeść nie chce.

Izabela, mąż wyjechał na zieloną szkołę. Wraca w sobotę.

Agulka, jak u Was nocka?

Ostatnia edycja:
Witam:-)
Majanda dobrze że z Maciusiem już lepiej że nocka byla ok. A teraz ma jeszcze gorączkę??
Agulka jak nocka??
Hurda trzymam kciuki za Ciebie i J żeby wszystko bylo dobrze...:tak::-)

Dziewczyny dziś ostatni dzień glosowania na Mateuszka:-):tak: więc mam nadzieję że oddacie mnóstwo glosów:-D

Moja jadła dziś o północy i też o 3:30. Strasznie męczą mnie te nocne wstawania. Praktycznie po drugim karmieniu najczęściej między 4 a 5 mam problem ze saniem. Mała sie wierci czekam aż zaśnie przykrywam ją, potem ja nie umiem zasnąć a ja już zasnę to budzik męża czayna dzwonić, potem drugi, potem wlącza się radio tak dla pewności, że wstanie no i przy okazji budzi się mała i ja mam po spaniu. Ehh... nie wiem czy takie podjadanie w nocy jest dla niej zdrowe?

Witam z rana. Maciuś przespał nockę całkiem ładnie. O 3:30 obudził się głodny, dałam mu mleko i Ibum (mimo że gorączki już nie miał, ale nie chciała ryzykować). Pospał do 6:10, wzięłam go do siebie i pospaliśmy do 7:30. Zjadł 1,5 kromki suchego chleba. Jest wesoły i znów sobą. No prawie, bo jeść nie chce.
Agulka, i u Was nocka?

Mówiłam, że z Maciusiem będzie ok.:-D Tzn , że będzie w miarę dobrze

Witam:-)

Agulka jak nocka??

Adaś jak prorokowałam źle dzis spał. Budził się co godzinkę i około 4 opłakał wkładając rączki do budzi. Teraz juz spi:szok: gdzie ostatnio usypiał około południa. Na pewno musi odespać. My tez mielismy sie polożyć, ale J zaczął robić śniadanko, więc zanim zjemy to mały sie obudzi i nicic z naszego odsypiania.

Monia głosik oddany a Ty oddałas na Adasia dzisiaj:sorry2:

Witam się i ja!
Majandra nawet nie wiesz jak się cieszę że Maciuś zdrowy!Może to był tylko taki jednodniowy kryzys!Zajrzałam żeby sprawdzić właśnie co u Was a teraz się żegnam i lecę na zakupki!

Jestem i ja
U nas nocka przyzwoita byly jakies male turbulencie kolo 23 ale to jeszcze nie tak zle.
Juz drugi dzien Angelka meczy sie z kupa.Robi na raty bardzo twarde bobki.Szkoda mi jej bo tak cisnie a nie mam czopkow glicerynowych.Dzisiaj od rana podam jej wiecej surowego jabkla to moze sie polepszy.
Majandra uff dobrze ze Maciej juz doszedl do siebie.I to chyba jednak zeby yly:tak:
Agulka Monia zaglosowane:happy2:

reklama
Do góry