***<3An_eczka<3***
Wrześniowe mamy'07
Milej nocy dziewczyny, bidulki zapracowane, a ja nadal siedze ze mala 24h na dobe i czasami odczuwam potrzebe 'bycia potrzebna' nie tylko jej Po obronie rozejze sie za czyms tylko najpierw zmudna rozmowa z rodzinka bo nie wiem czy po tygodniu siedzenia z Nel dadza sobie rade
hruda ciesze sie ze cos rusza w dobrym kierunku u mnie dolina
artu co za babsko cholerne, zawsze sie takie znajda, trzymaj fason bo jestes wartosciowa kobita, reszta moze sie tlyko uczyc od Ciebie a tak na marginesie to wkurza mnie robienie glupiej atmosfery w miejscu w ktorym trzeba odsiedziec swoje..no ale jak juz mowilam zawsze jakis los sie znajdzie....
doti buziaczki dla ciebie, spij dobrze.
majandra zycze zdrowka Maciusiowi, mam nadzieje ze to nie zaden wirus i obejdzie sie bez antybiotykow, cholerne chorobska
izabela gratuluje wygranej, teraz powinnas przeznaczyc ja na kolejna runde, moze sie poszczesci i bedzie wiecej:-)
Carioca...haslo o brunecie przednie...tyle w nim 'euforii';-) ale sie usmialam
hruda ciesze sie ze cos rusza w dobrym kierunku u mnie dolina
artu co za babsko cholerne, zawsze sie takie znajda, trzymaj fason bo jestes wartosciowa kobita, reszta moze sie tlyko uczyc od Ciebie a tak na marginesie to wkurza mnie robienie glupiej atmosfery w miejscu w ktorym trzeba odsiedziec swoje..no ale jak juz mowilam zawsze jakis los sie znajdzie....
doti buziaczki dla ciebie, spij dobrze.
majandra zycze zdrowka Maciusiowi, mam nadzieje ze to nie zaden wirus i obejdzie sie bez antybiotykow, cholerne chorobska
izabela gratuluje wygranej, teraz powinnas przeznaczyc ja na kolejna runde, moze sie poszczesci i bedzie wiecej:-)
Carioca...haslo o brunecie przednie...tyle w nim 'euforii';-) ale sie usmialam