***<3An_eczka<3***
Wrześniowe mamy'07
Milej nocy dziewczyny, bidulki zapracowane, a ja nadal siedze ze mala 24h na dobe i czasami odczuwam potrzebe 'bycia potrzebna' nie tylko jej
Po obronie rozejze sie za czyms tylko najpierw zmudna rozmowa z rodzinka bo nie wiem czy po tygodniu siedzenia z Nel dadza sobie rade
hruda ciesze sie ze cos rusza w dobrym kierunku u mnie dolina
artu co za babsko cholerne, zawsze sie takie znajda, trzymaj fason bo jestes wartosciowa kobita, reszta moze sie tlyko uczyc od Ciebie
a tak na marginesie to wkurza mnie robienie glupiej atmosfery w miejscu w ktorym trzeba odsiedziec swoje..no ale jak juz mowilam zawsze jakis los sie znajdzie....
doti buziaczki dla ciebie, spij dobrze.
majandra zycze zdrowka Maciusiowi, mam nadzieje ze to nie zaden wirus i obejdzie sie bez antybiotykow, cholerne chorobska
izabela gratuluje wygranej, teraz powinnas przeznaczyc ja na kolejna runde, moze sie poszczesci i bedzie wiecej:-)
Carioca...haslo o brunecie przednie...tyle w nim 'euforii';-) ale sie usmialam

hruda ciesze sie ze cos rusza w dobrym kierunku u mnie dolina

artu co za babsko cholerne, zawsze sie takie znajda, trzymaj fason bo jestes wartosciowa kobita, reszta moze sie tlyko uczyc od Ciebie

doti buziaczki dla ciebie, spij dobrze.
majandra zycze zdrowka Maciusiowi, mam nadzieje ze to nie zaden wirus i obejdzie sie bez antybiotykow, cholerne chorobska

izabela gratuluje wygranej, teraz powinnas przeznaczyc ja na kolejna runde, moze sie poszczesci i bedzie wiecej:-)
Carioca...haslo o brunecie przednie...tyle w nim 'euforii';-) ale sie usmialam