reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Tak niektorzy sraja i to z pod siebie zjadaja.Mieszkaja po 20 osob w jednym pokoju jedza byle co i charuja na 3 etaty.Pozniej wracaja na swoje wiochy i pokazuja innym ze stac ich na postawienie domu i Audi A6.A reszta mysli ze w Anglii kase na drzewach sie zrywa.Ale jakim kosztem,jakim zyciem jak zwierze? Ja tak nie potrafie.Oczywiscie nie wszyscy tak robia i znam wielu takich ludzi.
Przepraszam za dosadnosc ale az mnie ten temat ponosi.
Moj J jest chyba w tej odosobnonej grupie. Mieszka sam i nie na kawalerce, kupuje normalne jedzenie i na male fanaberie nie szczedzi...ale on nie z tych co szpanuja...
Ale wraca do Polski!!!!!!!!! Na stale!!!!!!! Napisze po krotce ze postawilam sprawe jasno, czego chce a na co zgodzic sie nie moge i nie bede...jak nie to...zegnal Pamelo!
I wraca!!!!!!! Nawet ma calkiem rozsadny plan zalozenia wlasnej firmy, zaimponowal mi! nie chce sie za nadto euforowac bo wiele razy z mojego nad wymiar entuzjazmu d...wyszla. Ale nie ukrywam ze jest milo.:-)

I bylam dzis w tych zlobkach. Tym razem trafilam na arcyprzemile kierowniczki ktore mi wszystko wyjasnily, omowily i byly bardzo, bardzo...cieple po prostu.
Ale...jest szkopul - najprawdopodobniej Stas zcznie chodzic dopiero od wrzesnia 2009r.:szok: No niewesola informacja, ale bede jeszcze dzwonic po niepublicznych zlobkach.
Luandzia - jesli moge spytac..ile palcisz miesiecznie niani dla Zuzi? Chcialabym znac orientacyjnie ceny. Bede wdzieczna jak sie ujawnisz:rofl2:
Justyna - to chyba taka pogoda...ja tez jestem ostatnio osowiala.

reklama
Hruda, życzę Ci, żeby to wszystko Ci się spełniło:-)

A ja zaraz wyjdę z siebie i stanę obok. Maciuś od rana spał tylko pół godziny i jest już mocno marudzący, ale spać nie pójdzie. Wyszłam z pokoju, bo bym na niego nakrzyczała:wściekła/y::szok::-:)zawstydzona/y:

Hruda nie tylko Twój Staś przestał być niezniszczalny...Zuzka tak mnie ostatnio wkurza że przyjechałam dzisiaj do mamy bo już nie mogłam z nią wytrzymać
na szczęście nie ma jakiś napadów złości ale jedzenie do masakra jest po trzeciej a ona piła dzisiaj tylko cycka wystarczy że tylko powiem Zuzia idziemy coś zjeść do jest płacz i nie nie nie! :wściekła/y:w nocy co chwilę się budzi z płaczem...
Majandra dużo zdrowia dla Maciusia dobrze że spadła mu gorączka

Ale wraca do Polski!!!!!!!!! Na stale!!!!!!! Napisze po krotce ze postawilam sprawe jasno, czego chce a na co zgodzic sie nie moge i nie bede...jak nie to...zegnal Pamelo!
I wraca!!!!!!! Nawet ma calkiem rozsadny plan zalozenia wlasnej firmy, zaimponowal mi! nie chce sie za nadto euforowac bo wiele razy z mojego nad wymiar entuzjazmu d...wyszla. Ale nie ukrywam ze jest milo.:-)

.
:-D:-D:-D

A ja zaraz wyjdę z siebie i stanę obok. Maciuś od rana spał tylko pół godziny i jest już mocno marudzący, ale spać nie pójdzie. Wyszłam z pokoju, bo bym na niego nakrzyczała:wściekła/y::szok::-:)zawstydzona/y:
Oddychaj gleboko Macius jest chory i ma prawo byc marudny.Moze wsadz Maciusia do wozka i pochustaj.

Nawet nie wiesz jak Cię rozumiem na szczęście mój potworek padł ciekawe kiedy pójdzie spać na noc bo zazwyczaj drzemkę ma wcześniej no ale moja królewna po całonocnych harcach obudziła się dzisiaj przed 10

Tak niektorzy sraja i to z pod siebie zjadaja.Mieszkaja po 20 osob w jednym pokoju jedza byle co i charuja na 3 etaty.Pozniej wracaja na swoje wiochy i pokazuja innym ze stac ich na postawienie domu i Audi A6.A reszta mysli ze w Anglii kase na drzewach sie zrywa.Ale jakim kosztem,jakim zyciem jak zwierze? Ja tak nie potrafie.Oczywiscie nie wszyscy tak robia i znam wielu takich ludzi.
Przepraszam za dosadnosc ale az mnie ten temat ponosi.
Ja myślę,że są Polacy,którzy jadą tam żeby zostać,a inni żeby się dorobić i wtedy faktycznie żyją w kiepskich warunkach żeby jak najwięcej odłożyć.
Byłam u fryzjera,ale nie u koleżanki tylko weszłam z biegu do salonu. jestem średnio zadowolona:baffled: to co mi się podobało okazało się nie bardzo możliwe,bo miałam boki cieniowane,a powinny być równe. Chciałam móc zrobić kitkę więc są dłuższe,a nie klasyczna bombka. W domu zrobiłam sobie odrosty, ułożyłam i sama nie wiem. S wpadnie dziś przelotem do domu i powie,że wyglądam jak pojebana,bo będzie zły,że obcięłam włosy.

Witam was mamusie:)
Potzrbuje malej pomocy, moj Fifi dostal na roczek od tesciow takiego pchacza - chodzika lokomotywe, i do poki traktowal ja jako pchacz bylo ok, od dzisiaj zauwazylam ze sobie siada na tej lokomotywie i odpycha nozkami,pewnie nauczyla go tesciowa bo wczoraj tego nie robil. Ja jestem zdecydowana przciwniczka chodzikow, i jak zobaczylam ten "prezent" to juz wiedzialam ze konflikt bedzi enieunkniony,
potrzebuje opini ekspertow , artykulow w necie (najlepeij jakies linki) o tym ze chodziki sa szkodliwe bo zwykla rozmowa z tesciowa nie wystarczy musze sie bronic wydrukowanymi artykulami. Pomozcie prosze.

reklama
Do góry