Atruviell
Wrześniowe mamy'07
Dziękuję, dziękujęAtru wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu. 1000 buzuaków.
Wiem, Nuśka, masz rację w obu kwestiach. Postanowiłam być twarda i się nie dawać. Zobaczymy, jak to będzie.Dlaczego tak myślisz zły pracownik? a jak na to wpadłaś czy szefostwo ma jakieś zastrzeżenia do Ciebie? NIE czy upominają Cię ciągle ? NIE a to że jakaś "pinda" ma chore pretensje olej ją przecież pisałaś że jest takim samym pracownikiem jak Ty jest po prostu zazdrosna i tyle, wiem że łatwo powiedzieć ciężko wykonać ale znasz swoją wartość i trzymaj się tego :-) a co do zła matka to już przesadziłaś a kto nam dawał na początku rady ????? Ja to wszystko pamiętam zawsze na forum nam pisałaś jak postępować w końcu zostałaś naszym GURU a to coś znaczy no nie ;-):-):-):-) A teść to faktycznie śmieszny jest a pewnie jakbys nie poszła zajrzeć do tego pokoju to by wymyślił że jednak za mało się przemujesz chłopcami to taki typ pamiętaj jakbyś się nie starała i tak nie dogodzisz. Ty jesteś matką i rób jak dyktuje Ci serce a "dobre rady" wysłuchaj i puść mimo uszu RÓB SWOJE.
śmieszne to i tyle, te jej pretensje przecież nic jej nie zabrałaś a że się załapałaś to dobrze nic jej do tego. A jak tak bardzo Ci zazdrości to niech też się postara żeby iść na macierzyński przecież nikt jej nie broni, niech też skorzysta przecież nie będziesz jej miał tego za złe.
Atru - wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy. Wypowiedzi koleżanek i teścia świadczą o nich, a nie o Tobie, więc nos do góry, jesteś naszym Guru, nie dawaj się!
Dziękuję, moje kochane. Wiedziałam, że na Was można liczyć.Hej hej
Atru - bez dolow prosze...choc ja mam takie codziennie ale sie przywoluje do porzadku
Wszytskiego naj naj z okazji rocznicy :-)
Wow, ale fajnie!Mój J od jutra ma urlop 3 tyg.
Niedługo Gwiazdka
Jejku, ano faktycznie, przecież niedługo zacznie się szał zakupowy!!! I Święta już tak blisko
No to nie fajnie z tą babką. Może w innych żłobkach pójdzie lepiej? Nie wiem, gdzie się podziały u niektórych zachowania prosprzedażowe;-)Bylam w tym zlobku i w srode robie rundke po 9 zlobkach w Gdansku poskladac podania. Ogolnie byle to krotkie, niezbyt sympatyczne spotaknie z kierowniczka-sluzbistka. Koszt mieseiczny 318 zl. Dam podania i bede czekac az miejsce sie zwolni. Moze w srode trafie na inna kierowniczke ktora wykaze sie wiekszym cieplem i przychylnoscia.
Będzie dobrze, doti. A co to za branża, przypomnij?Ja dzisiaj byłam pierwszy dzień w pracy po L4. Tak jakoś smutno mi, do tej pory chodziłam z radością i świadomością, że już wkrótce wkrótce będę na macierzyńskim. Teraz lipa. Poza tym kiepsko z zamówieniami u nas w branży, sypie się i boję się że zaczną zwalniać...
Klavell, proszę, nawet nie myśl o zniknięciu z BB;-) Protestuję!Witajcie ja nie wiem co to ze mna sie dzieje na BB zagladam ale pisac nie mam ochoty nie mam weny poprostu mi sie nie chce czy wy tez tak macie czy to tylko mi sie cos stalo???
Zauwazylam ze tak sie jakos opuscilam i ochota mi przeszla po tych wszystkich przebojach jakie mialam...
Naomi, pozdrawiam i cieszę się, że u was wszystko dobrze!Witajcie dziewczyny.Ja po dluzszej przerwie sie witam.
Tesciowa juz poleciala,bylo bardzo fajnie i przyjemnie.
Do tego zapsol mi sie laptop a na tym co pisze to jest walnieta ladowarka i w kazdej chwili moze nie rozlaczyc.
Chciala bym jeszcze cos poczytac i napisac wiecej ale co chwile mi sie lampka zapala od ladowarki ze jest juz pusta i zaraz mnie rozlaczy.
Jeszcze tak szybciautko u nas ok,czujemy sie dobrze i bardzo goraco was wszystkie pozdrawiam.
Juppiii! Hurraaa! Bardzo się cieszę!Bylismy ze Stasiem dzis na rehabilitacji, babka dzis nic tylko go obserwowala i nic, NIC niewlasciwego w jego ruchach, postawie nie zobaczyla. mam zapisac sie do lekarza rehabilitacji, bo wyglada na to ze koniec z rehab! Moze to mala rzecz, ale tak sie ciesze ze juz wszystko dobrze.
Moje to samoJustyna - po coś mi przypominała? moje okna klecza na kolanach i błagają o umycie...
Typowe zachowanie roczniaka, Hruda. Zaczyna się badanie granic, do jakich można się bezkarnie posunąć. Kuba też tak miał i Tymo teraz też próbuje mamine nerwy. Jedyna rada to... konsekwencja.I dzis mam ogromne wyrzuty. Stasiek tak piszcal i wrzeszcal przez pol godziny ze i ja mu nawrzucalam...ale tak ze az mnie gardlo boli. Nie wiem co mu sie dzieje. Potrafi byc taki nieznosny ze nie poznaje mojego synka...Co robic kiedy dziecko tak histeryzuje? Wymusza? drze sie bez powodu? a moze ma powod?
Hej, Shinead. Wiesz, masz rację. Nie chciałam okazywać słabości ale właśnie wtedy, gdy chcę wyjść na twardzielkę, łzy same ciekną po policzkach z bezsilnej wściekłości... Nie jestem taka przewrażliwiona na swoim punkcie i przyjmuję krytykę z honorem. Pod warunkiem, że jest uzasadniona. Po prostu tego dnia było już trochę za wiele złośliwości i wyimaginowanych zarzutów pod moim adresem i coś we mnie pękło. Mam nadzieję, że to się już nie powtórzy.cześć i czołem!!
Atru-jak tam w pracy? widzisz, ja też czułam się niepewnie jak wróciłam do pracy, ale postanowiłam, że przybiorę maskę pewnej siebie i nie dam się.. jeśli czegoś nie wiedziałąm nie bałam się pytać.. Jesli pokażesz, że to wszytsko Cię dotyka i rani, tym bardziej będą po Tobie jeździć i absolutnie nie wkręcaj sobie, że jesteś beznadziejnym pracownikiem itd. Masz swoje prawa jako człowiek i jako pracownik i egzekwuj je!!! Jesli pokażesz, że jesteś silna to zobaczysz, że nabiorą szacunku.
Pozdrawiam was serdecznie i uciekam, bo trzeba Kubę kłaść.