reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Majandra jak czlowiek chory to nie ma apetytu to normalnie.Podtykaj mu jakies ciasteczka czy przegryzki i dawaj duzo piciu.
Justyna my tez mamy straszne doly finansowe nie pisze o tym bo malo kto mi uwierzy bo przeciez jestem w anglii-raju finansowym taaaaaaaa .Dobrze ze chociaz butki kupilas z prezentowego i jeszcze fryca zaliczysz i humorek na bank sie poprawi.
Ja mam dola bo chcialam ojcu ladny pomnik na grobie postawic,ale nie mam za co.Mama tez ledwo zipie finasowo.Moze do wiosny cos sie odlozy,a jak nie to kredyt.

Widzisz, Gabids, a tu, w Polsce, jest taki stereotyp, że w Anglii i Polacy srają kasą.
Tak niektorzy sraja i to z pod siebie zjadaja.Mieszkaja po 20 osob w jednym pokoju jedza byle co i charuja na 3 etaty.Pozniej wracaja na swoje wiochy i pokazuja innym ze stac ich na postawienie domu i Audi A6.A reszta mysli ze w Anglii kase na drzewach sie zrywa.Ale jakim kosztem,jakim zyciem jak zwierze? Ja tak nie potrafie.Oczywiscie nie wszyscy tak robia i znam wielu takich ludzi.
Przepraszam za dosadnosc ale az mnie ten temat ponosi.

Ostatnia edycja:
Witam Was :-) mała śpi, mężuś w pracy więc czytam co tu naklikalyście :) piszecie że wstajecie do dzieci nawet kilka razy w nocy na karmienie :szok: chyba moje slonko dostanie jakąś zabawkę w nagrode, ja odkąd skończyła pół roku nie wstalam ani razu w nocy :-) co dajecie waszym pociechom na kolację?? kaszki, mleko??

Tak niektorzy sraja i to z pod siebie zjadaja.Mieszkaja po 20 osob w jednym pokoju jedza byle co i charuja na 3 etaty.Pozniej wracaja na swoje wiochy i pokazuja innym ze stac ich na postawienie domu i Audi A6.Ale jakim kosztem,jakim zyciem jak zwierze? Ja tak nie potrafie.
Przepraszam za dosadnosc ale az mnie ten temat ponosi.
heheh racja, wsiok przyjedzie i kupi se auto sprowadzone i szpanuje jak to tam dobrze było...

Alusia na watku -Gdy mleczko juz nie wystarczy podajemy jadlospisy naszych maluszkow.Tam znajdziesz wszysto jak na dloni.

reklama
Do góry