reklama
luandzia1
Entuzjast(k)a
Cześć dziewczyny miałam być dzisiaj na stażu a tu nic z tego...w nocy tak mi migdały podeszły ropą że już o 6 rano chciałam wysłać W do apteki bo nie mogłam wytrzymać teraz też nie jest lepiej boli mnie od uszu do migdałów
na szczęście jest dzisiaj niania bo nie chce się zbytnio zbliżać do Zuzki po południu przyjedzie moja mama bo W też od rana jedzie na jakiś lekach na przeziębienie
normalnie szpital w domu Zuzka tylko na razie trzyma się jako tako
Justyna udanego wieczoru
Gabids z tą genialnością to bym nie przesadzała ale perspektywa rozstania się z pampkami jest bardzo kusząca ale pewnie to musi trochę potrwać szkoda że jest jesień bo latem myłoby łatwiej
sprzedaliśmy dzisiaj stary fotelik Zuzi to nasza pierwsza tego rodzaju transakcja (do tej pory tylko kupowaliśmy ;-)) oczywiście cena była za niska może dlatego tak błyskawicznie się sprzedał ale co tam tak leżałby gdzieś w koncie
dzisiaj też zamierzam coś powystawiać (karuzelkę , kołyskę, matę itd) niby miałam trzymać te rzeczy dla kolejnego dziecka ale stwierdziłam że to nie ma sensu bo to będzie w najlepszym przypadku za dwa lata
na szczęście jest dzisiaj niania bo nie chce się zbytnio zbliżać do Zuzki po południu przyjedzie moja mama bo W też od rana jedzie na jakiś lekach na przeziębienie
normalnie szpital w domu Zuzka tylko na razie trzyma się jako tako
Justyna udanego wieczoru
Gabids z tą genialnością to bym nie przesadzała ale perspektywa rozstania się z pampkami jest bardzo kusząca ale pewnie to musi trochę potrwać szkoda że jest jesień bo latem myłoby łatwiej
sprzedaliśmy dzisiaj stary fotelik Zuzi to nasza pierwsza tego rodzaju transakcja (do tej pory tylko kupowaliśmy ;-)) oczywiście cena była za niska może dlatego tak błyskawicznie się sprzedał ale co tam tak leżałby gdzieś w koncie
dzisiaj też zamierzam coś powystawiać (karuzelkę , kołyskę, matę itd) niby miałam trzymać te rzeczy dla kolejnego dziecka ale stwierdziłam że to nie ma sensu bo to będzie w najlepszym przypadku za dwa lata
gabids
styczeń 2002, Wrześniowe mamy'07
Ja mam dzisiaj niedzieleCaly weekend gotowalam.No akurat po Tobie to się tego nie spodziewałam
Majandra zgapilam buzke z zabkami :-)
i ja też:-):-)
Cholerka pozaznaczałam sobie odpowiedzi i mi wciekło posta- tzn. mój brak cierpliwości sie do tego przyczynił, ale to odrębna kwestia.
Tak ogólnie to HELLOO
Wy juz macie tyle zebow wow
Gagulec to maly ma juz 14 zebow?:-)
I jeszcze zaczynają mu się przebijać dolne trójeczki ( prawa już sie ładnie bieli na dziasełku), ale tego nie uwzględniałam w suwaczku
reklama
Podziel się: