reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam się z wieczora.

U nas wszystko w porządku. Dzieci zdrowe. Dziś bylismy w kościele garnizonowym na Mszy. Kiedyś chodzilismy tam cały czas , ale od przeprowadzki mamy bliżej do normalnego.
Lubie do garnizonowego chodzić, bo Msza odprawiana jest w ........ KINIE, tak, tak.
Ołtarz stoi na scenie i zawsze mówimy, że idziemy na film "Ksiądz" Jest tu zawsze cieplutko i jest szatnia, więc dla dzieciaków super. Adaś pierwszy raz nie spał tylko był na naszych kolanach i był bardzo grzeczny.
Potem pojechalismy do moich rodziców na kawkę i zamianę aut, bo nasz dalej niż 3 km nie jedzie. Dziś sobie zaplanowaliśmy jechać do zajazdu na obiadek, a dzieci na kulki i mini zoo.Też nam się coś od życia należy.
Dzieci zadowolone.
Oki spadam do męża.
Do juterka.

reklama
Witam wszystkie brunetki i bladynki wieczorowa pora.
Cos pusciutko tutaj dzisiaj,dziewczyny jak po weekendzie bylyscie gdzies?Agulka byla "w kinie na Ksiedzu" to wiem .My dzisiaj calusienki dzien w domu bo wieje i pada.

Witam dziewczyny wróciłam z Wa-wy i padam na twarz w dodatku strasznie boli mnie gardło... oj coś mi nie służy ten warszawski klimat ;-) W szkole nudy miałam seminarium magisterskie i za dwa tygodnie muszę mieć temat pracy mag buuu
Strasznie tęskniłam za Zuzią prawie całą sobotę przepłakałam i żeby sobie poprawić humor kupiłam jej parę nowych ubranek za co dostało mi się od W (tak w ten sposób odreagowuję tęsknotę :-D:sorry2:)
myślałam że moje dziecko też tęskniło ale jak przyjechałam do domu to w prawdzie mnie przytuliła ale bez jakich pisków czy okrzyków radości :-:)confused: no ale cóż ...
za to wieczorem zrobiła mi niespodziankę leżałyśmy sobie na łóżku i Zuzka nagle mówi kupka ja ją pytam co kochanie a ona znowu kupka zawołałam W ale on powiedział że już dwa razy dzisiaj zrobiła więc pomyśleliśmy że coś zmyśla ale na wszelki wypadek daliśmy ją na nocnik i rzeczywiście zrobiła kupę :baffled:czy to jest możliwe że już łapie o co chodzi ???
Idę spać bo jutro muszę wcześnie wstać bo zaczynam ten staż trzymajcie kciuki.

Witam dziewczyny wróciłam z Wa-wy i padam na twarz w dodatku strasznie boli mnie gardło... oj coś mi nie służy ten warszawski klimat ;-) W szkole nudy miałam seminarium magisterskie i za dwa tygodnie muszę mieć temat pracy mag buuu
Strasznie tęskniłam za Zuzią prawie całą sobotę przepłakałam i żeby sobie poprawić humor kupiłam jej parę nowych ubranek za co dostało mi się od W (tak w ten sposób odreagowuję tęsknotę :-D:sorry2:)
myślałam że moje dziecko też tęskniło ale jak przyjechałam do domu to w prawdzie mnie przytuliła ale bez jakich pisków czy okrzyków radości :-:)confused: no ale cóż ...
za to wieczorem zrobiła mi niespodziankę leżałyśmy sobie na łóżku i Zuzka nagle mówi kupka ja ją pytam co kochanie a ona znowu kupka zawołałam W ale on powiedział że już dwa razy dzisiaj zrobiła więc pomyśleliśmy że coś zmyśla ale na wszelki wypadek daliśmy ją na nocnik i rzeczywiście zrobiła kupę :baffled:czy to jest możliwe że już łapie o co chodzi ???
Idę spać bo jutro muszę wcześnie wstać bo zaczynam ten staż trzymajcie kciuki.

Luandzia, widzisz, nie ma jak bielski klimat :-)
Zuzia to baardzo mądra dziewczynka, super!
Powodzenia na stażu.

Wczoraj w nocy moja przyjaciółka urodziła zdrową śliczną córeczkę (wiecie, śmiejemy się że to moja synowa ;-);-)) Spotkałyśmy się w szpitalu, co dla mnie było mniej radosną stroną historii ale BARDZO się cieszę że u niej wszystko ok. Bardzo długo się starali o maleństwo.

A ja mam teraz tydzień L4,wolałabym go nie mieć, no ale cóż, przynajmniej będę miała czas dla Oskarka.

Luandzia, szybko wróciłaś. Wiesz, że ja przez te 2 dni praktycznie Maciusia nie widziałam?:no: Wczoraj tylko rano przez niecałą godzinę i dziś jakieś 5 minut. Wczoraj jak wróciłam to nie mogłam sobie miejsca znaleźć. Czułam jakbym czegoś nie zrobiłam, coś straciła. Okropne uczucie. A dziś też chwilkę popłakałam, bo mimo że wróciłam wcześniej niż się spodziewałam to Maciuś już spał:-(

Doti, cudowne wieść. Takie wieść zawsze są cudowne. A u Ciebie... Będzie dobrze. Musi być..... Wiesz o tym.

Witam serdecznie.
Noc zaliczam do udanych. Spalismy do 7:15 i mąż się spóźnił do pracy.:sorry2::sorry2:
Szukałam ostatnio na allegro jakiegoś "innego" ciucha no i w końcu kupiłam, w kolorze CZERWONYM:szok:
Japan style płaszcz 3 kolory 36/38 S/M (453623147) - Aukcje internetowe Allegro
Moje pierwsze szaleństwo co do koloru ubioru zewnętrznego.:tak:

Zastanawiłam się jak rozładować Maję , bo to chodzący wulkan i znalazłam rozwiązanie. Kiedys na miejsckich występach miała swój pokaz grupka tańczących dziewczynek. Mai sie to bardzo podobało, a że ona lubi tańczyć to pomyśalłam sobie, że jak będzie w odpowiednim wieku to ją zapiszę.
Akurat szłam w piątek obok MGOK i zobaczylam ogłoszenie o naborze do zespołu. Wstapiłam i zapisałam moją królwenę. Dziewczę cieszyło sie jak szalona, skakała, całowała, dziękowała, i póxniej pół dnia tańczyła.:-D:-D:-D

reklama
Dzien dobry
U nas noc do kitu od 23 do 1 mala uznal ze to najlepszy czas na zabawe.o 4 znowu pobudka z placzem bo miala zapchay nosek.I dzisiaj znowu jest katar i gilosy.Ja juz nie wiem z kad to sie bierze te chorobsko.

Luandzia masz genialna coreczke.Moje gratulacje.
Doti gratulacje dla kolezanki.A ty jak sie czujesz?
Agulka fajnie ze mala bedzie miala rozrywke.A jak czesto sa te zajecia?A jak bedzie jej malo o mozesz kupic taka mate,ktore podlacza sie do komputera i pokazuje jak tanczyc.Podobno fajne jest a niektore mamy tancza na tym zeby gubic kilogramy.

Do góry