reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Agulka fajnie ze mala bedzie miala rozrywke.A jak czesto sa te zajecia?A jak bedzie jej malo o mozesz kupic taka mate,ktore podlacza sie do komputera i pokazuje jak tanczyc.Podobno fajne jest a niektore mamy tancza na tym zeby gubic kilogramy.
Hej, ta matę już dawno chciałam kupić, no i miałam własnie taki zamiar na Gwizdkę jej sprezentować.
A zajęcia są dwa razy w tyg a do MGOK mamy ze 300 metrów

reklama
siedzę i wysylam na NK żeby glosowali w konkursie na Mateuszka i przed chwilą pewna dziwczyna (13lat) napisala mi coś takiego
-i po co pani go tam zamieściła.??
ja jej dpisalam że bierze udzial w konkursie a ona mi na to
-a skąd pani wie że on tego chce.? nie wiem jaka odpowiedzialna matka zamieszcza swoje dziecko w internecie chociaż ma ono pare miesięcy
:baffled:
Ale modelka:-D

monia no to Ci malolata probowala dogadac... Widac ze u niej poziom inteligencji jest naprawde na niziutkim poziomie.... HiHiHiH . A z tym obiadkeim to mialas dobrze <WoW>
No nie sądzę. To my dorośli ostrzegamy dzieciaki przed internetem, żeby uważali gdzie wchodzą, wklejają zdjęcia, podają swoje dane,a sami robimy tak samo:sorry2:

Witam serdecznie.
Noc zaliczam do udanych. Spalismy do 7:15 i mąż się spóźnił do pracy.:sorry2::sorry2:
Szukałam ostatnio na allegro jakiegoś "innego" ciucha no i w końcu kupiłam, w kolorze CZERWONYM:szok:
Japan style płaszcz 3 kolory 36/38 S/M (453623147) - Aukcje internetowe Allegro
Moje pierwsze szaleństwo co do koloru ubioru zewnętrznego.:tak:

Zastanawiłam się jak rozładować Maję , bo to chodzący wulkan i znalazłam rozwiązanie. Kiedys na miejsckich występach miała swój pokaz grupka tańczących dziewczynek. Mai sie to bardzo podobało, a że ona lubi tańczyć to pomyśalłam sobie, że jak będzie w odpowiednim wieku to ją zapiszę.
Akurat szłam w piątek obok MGOK i zobaczylam ogłoszenie o naborze do zespołu. Wstapiłam i zapisałam moją królwenę. Dziewczę cieszyło sie jak szalona, skakała, całowała, dziękowała, i póxniej pół dnia tańczyła.:-D:-D:-D
Płaszczyk bardzo, bardzo:tak: A pomysł z tancami dla Maji super. Rozerwie się, będzie miała jakieś zainteresowanie,taką " tylko swoją sprawę".

Mogę nie ubierać się dzisiaj?? Mały śpi, odsypia noc,bo coś popłakiwał. A mi nic się nie chce. Nawet obiadu nie mam:dry: Co tam obiad, nawet pomysły na ten obiad nie mam:baffled:
Jadę dzisiaj do mamy na nockę,bo wieczoram siostra przyjeżdża.
Ale wszystko mnie bli:-p była gimnastyka:rolleyes2:

Czemu to my musimy cierpieć po takich ćwiczeniach, oni tylko " wślizg" a my wyginasy artystyczne.

Justyna
ja też mam ogromnego lenia, to pogoda chyba. A wieczór zapowiada sie interesujący,
Też nie mam pomysłu na obiad, wieczorem gotowała rosło, chyba wrzucę makaron i zaciągnę koncentratem i będzie pomidorówka.

Mały wczoraj w kościele w czasie podnoszenia wina, kiedy zupełni ciucho jest, poklepał J po ramieniu i wgłos : TATA. Juz nie było tak poważnie, hihihih

Ostatnia edycja:
A ja zrobie zapiekanke makaronowa.Makaron jest,szynka jest,smietana jest i sposob na:-pA co sie bede spuszczac nad obiadem ;-)

Czemu to my musimy cierpieć po takich ćwiczeniach, oni tylko " wślizg" a my wyginasy artystyczne.

Justyna
ja też mam ogromnego lenia, to pogoda chyba. A wieczór zapowiada sie interesujący,
Też nie mam pomysłu na obiad, wieczorem gotowała rosło, chyba wrzucę makaron i zaciągnę koncentratem i będzie pomidorówka.

Mały wczoraj w kościele w czasie podnoszenia wina, kiedy zupełni ciucho jest, poklepał J po ramieniu i wgłos : TATA. Juz nie było tak poważnie, hihihih
Bo oni to takie leniuchy:cool2:
O widzisz, mam rosół zamrożony to może i ja pomidorówę chlasnę? Plan jest niezły.
Siostra jakiś prezent z Włochów mi przywiozła:-p No zdjęcia pooglądmy. Chyba jakiegoś winiacza trzeba zabrać.
My chyba zaczniemy na raty chodzić do kościoła,żeby nie brać małego,bo normalnie szatan się robi. Kwiczy, krzyczy, chce uciekać, jak nie da się na nóżkach to na kolanach. O siedzeniu w wóżku nie ma mowy. Wychodzi dołem. Niegrzeczny jest. Niestety podobno za mną,bo S był bradzo grzecznym dzieckiem. Ja mówię,że przymulonym,bo młodsza siostra by go sprzedała:-D

Agula no to Adasko ojca wsypal:-DO co takiego interesujacego bedziesz robic wieczorkiem;-)

to do Justyny, bo jej sieora przyjeżdza a nockę spędza u mamy.

A mój mały własnie obejrzał swój ulubiony program : Jaka to melodia.
Tańczył, śpiewał i klaskał. Następny tancerz mi rośnie, a może będzie na weselach grał.

reklama
Do góry