monia_l
Wrześniowe mamy'07
Monia do nieznajomych tez wysylasZ? I co glosuja?
No ,,większość" osób glosuje:-)
a te ,,wiekszosc" to jest to ze siedze godzinami na NK wysylam 1000 ludziom a moze w ciagu dnia z 50 glosow zdobede:-( jak by wszyscy glosowali to juz bym dawno wygralaale co tam zawsze 50 glosow wiecej:-) no i postanowilam ze to jest moj ostatni konkurs na ktory potrzebne sa glosy
wow ale masz zdolna coreczke;-) gratulacje dla Zuzi:-)..
za to wieczorem zrobiła mi niespodziankę leżałyśmy sobie na łóżku i Zuzka nagle mówi kupka ja ją pytam co kochanie a ona znowu kupka zawołałam W ale on powiedział że już dwa razy dzisiaj zrobiła więc pomyśleliśmy że coś zmyśla ale na wszelki wypadek daliśmy ją na nocnik i rzeczywiście zrobiła kupę czy to jest możliwe że już łapie o co chodzi ???
Witam serdecznie.
Noc zaliczam do udanych. Spalismy do 7:15 i mąż się spóźnił do pracy.
Zastanawiłam się jak rozładować Maję , bo to chodzący wulkan i znalazłam rozwiązanie. Kiedys na miejsckich występach miała swój pokaz grupka tańczących dziewczynek. Mai sie to bardzo podobało, a że ona lubi tańczyć to pomyśalłam sobie, że jak będzie w odpowiednim wieku to ją zapiszę.
Akurat szłam w piątek obok MGOK i zobaczylam ogłoszenie o naborze do zespołu. Wstapiłam i zapisałam moją królwenę. Dziewczę cieszyło sie jak szalona, skakała, całowała, dziękowała, i póxniej pół dnia tańczyła.
my niestety nocke mielismy okropna:-( maly co chwile sie budzil z placzem a o 5 obudzil sie juz na dobre
super pomysl z tymi tancami
Ale wszystko mnie bli była gimnastyka
kto sie meczy to sie meczy u nas z tym to jest na odwrot ja se leze a D sie meczy;-)Czemu to my musimy cierpieć po takich ćwiczeniach, oni tylko " wślizg" a my wyginasy artystyczne.
Też nie mam pomysłu na obiad, wieczorem gotowała rosło, chyba wrzucę makaron i zaciągnę koncentratem i będzie pomidorówka.
Nie no masakra urwalam drzwiczki od pralki.Ten uchwyt sie zlamal co je trzymal
szybkiego powrotu do zdrowkaCześć dziewczyny miałam być dzisiaj na stażu a tu nic z tego...w nocy tak mi migdały podeszły ropą że już o 6 rano chciałam wysłać W do apteki bo nie mogłam wytrzymać teraz też nie jest lepiej boli mnie od uszu do migdałów
Justyna udanego wieczoru;-)
fajne macie te buzki
dzis chyba wszyscy robili pomidorowke bo my tez sie dzis zajadalismy ulubiona zupa Oli i Mateuszka
sorry za bledy ale brak polskich znakow:-(
ide dalej zbierac glosy na NK