reklama
Normalnie złosliwosc przedmiotów martwych opanowała mój świat- wyobrażcie sobie, ze jak mam czas i mozliwosc pisania na forum to nie mam porzadnego sprzętu do pisania- mój komp w pracy nie jest przystosowany do obsługi internetu!!!! wrrrrrrrrrrrrr a jak na złosc dzisiaj mam w miare luz!!!!!
Hej.U nas wszysko ok. Chce mi się spac i nie mam humoru.
W tym tygodniu ja walczę o kosmetyki, zalogujcie sie plissss.
PROSZĘ o głosiki na NIVEA
NIVEA
Ja Ci pomogę Agulka, Ty mi też pomogłaś
Znowu wygrałam:
Dziękujemy za podzielenie się z nami Twoimi wakacyjnymi wspomnieniami!
Wkrótce prześlemy do Ciebie Nagrodę Dnia - wybielający zestaw pastę blend-a-med 3D White LUXE i manualną szczoteczkę Oral-B 3D White.
Hurra
gabids
styczeń 2002, Wrześniowe mamy'07
Dzien dobry.
My juz po porannym spacerku.Fabian zaprowadzony do szkoly,zakupy zrobione,wizyta w przychodni umowiona.Mala jeszcze kima w wozku a ja na neta.Ale tylko chwileczke posiedze bo czekam az woda sie zagrzeje i jazda do garow
Atruu tak tak zapomnialas o wizycie u lekarza.
Etka gratuluje.Ty to masz zaciecie do tych konkursow.
Agulka glosik oddany a jak Adas goraczkuje jeszcze?U nas odpukac goraczki narazie nie ma.
My juz po porannym spacerku.Fabian zaprowadzony do szkoly,zakupy zrobione,wizyta w przychodni umowiona.Mala jeszcze kima w wozku a ja na neta.Ale tylko chwileczke posiedze bo czekam az woda sie zagrzeje i jazda do garow
Agulka glosik oddany a jak Adas goraczkuje jeszcze?U nas odpukac goraczki narazie nie ma.
Dzien dobry.
DZieki za głosiki dziewczyny i prosze o jeszcze, można głosować raz na 24 godziny, więc będę się często przypominała.
A co do Adasia to wieczora\em jeszcze miał gorączkę i dałam mu czopek i noc ogólnie dobrze przespana tylko z 2 pobudkami.
Nuśka jak tam psychiczne nastawienie w sprawie powrotu do pracy????? Jak dobrze pamiętam to jeszcze kilka dni.
reklama
Podziel się: