reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Normalnie złosliwosc przedmiotów martwych opanowała mój świat- wyobrażcie sobie, ze jak mam czas i mozliwosc pisania na forum to nie mam porzadnego sprzętu do pisania- mój komp w pracy nie jest przystosowany do obsługi internetu!!!! wrrrrrrrrrrrrr a jak na złosc dzisiaj mam w miare luz!!!!!

Hej.
U nas wszysko ok. Chce mi się spac i nie mam humoru.

W tym tygodniu ja walczę o kosmetyki, zalogujcie sie plissss.

PROSZĘ o głosiki na NIVEA
NIVEA

Ja Ci pomogę Agulka, Ty mi też pomogłaś :-D

Znowu wygrałam:
Dziękujemy za podzielenie się z nami Twoimi wakacyjnymi wspomnieniami!

Wkrótce prześlemy do Ciebie Nagrodę Dnia - wybielający zestaw pastę blend-a-med 3D White LUXE i manualną szczoteczkę Oral-B 3D White.

Hurra :-D

Dzien dobry.
My juz po porannym spacerku.Fabian zaprowadzony do szkoly,zakupy zrobione,wizyta w przychodni umowiona.Mala jeszcze kima w wozku a ja na neta.Ale tylko chwileczke posiedze bo czekam az woda sie zagrzeje i jazda do garow:baffled:

Atruu tak tak zapomnialas o wizycie u lekarza.
Etka gratuluje.Ty to masz zaciecie do tych konkursow.
Agulka glosik oddany a jak Adas goraczkuje jeszcze?U nas odpukac goraczki narazie nie ma.

Dzien dobry.
My juz po porannym spacerku.Fabian zaprowadzony do szkoly,zakupy zrobione,wizyta w przychodni umowiona.Mala jeszcze kima w wozku a ja na neta.Ale tylko chwileczke posiedze bo czekam az woda sie zagrzeje i jazda do garow:baffled:

Atruu tak tak zapomnialas o wizycie u lekarza.
Etka gratuluje.Ty to masz zaciecie do tych konkursow.
Agulka glosik oddany a jak Adas goraczkuje jeszcze?U nas odpukac goraczki narazie nie ma.

DZieki za głosiki dziewczyny i prosze o jeszcze, można głosować raz na 24 godziny, więc będę się często przypominała.

A co do Adasia to wieczora\em jeszcze miał gorączkę i dałam mu czopek i noc ogólnie dobrze przespana tylko z 2 pobudkami.

Nuśka
jak tam psychiczne nastawienie w sprawie powrotu do pracy????? Jak dobrze pamiętam to jeszcze kilka dni.

Agulka a Ty jestes czy Cie nie ma bo swiatelko sie nie swieci a piszesz:-DMoze masz cos z ustawieniami.

GabitsJestem i mnie nie ma. Bo mówię sobie, że to ostatni post i wychodze, ale niestety nałóg jest silniejszy i po chwili wracam.
Jak kompa nie wyłączę to nic nie zrobię

reklama
Do góry