reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Luandzia jak bede w domku i nie zapomnę to wrzucę linka na przepis. Trzymam kciuki i owocnej rozmowy życzę:)A propos spania nocnego naszych mauszków- mój Damian to juztroszke przesadza- kolejna noc gdzie mały sie wierci co godzine i szuka cyca. Najgorsze jest to, ze jak go wezme na przetrzymanie zaczyna sie płacz:((((!! Masakra, bo to juz jest taka kolejna noc z rzędu!!!A był juz w miare spokój.

A proposcycka. To jak wczoraj byliśmy na budowie to zaszliśmy na chwilkę do naszych sąsiadów( mają dwie córki prawie w takim samym wieku co moje dzieciaki). Sąsiadka E daje cycka w nocy 8 razy, mówi, że już nie daje rady, a śpi z dwiema córkami w jedyn łóżku a mąż na dole.

Jejciu tak szybko zimnio się zrobiło, że nie zdążyłam kupic małemu kurtki jesiennej a tu już trzeba zimówkę. Na szczęście tą drugą mam, az dwie.
a buty traperki za kostki mogę już założyc? U nas teraz na termometrze 10 stponi i zimny wiatr>

Znów nowe pytanko.
Czy któraś z Was myślała o czyms takim na zime dla naszych maluchów. Bo ja tak.
ŚPIWÓR ŚPIWOREK DO WÓZKA DŁ 108 CM CIEPLUTKI (430583272) - Aukcje internetowe Allegro

Ostatnia edycja:
a ja troche zaniedbalam BB :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
ale postaram sie poprawic
co do spiworku to ja nad takim czyms myslalam i chyba kupie bo przykrywanie kocem nie mialoby najmniejszgo sensu gdyz hani zapewne by sie odkrywala

Witajcie dziewczynki.Ja mialam troche nerwowy weekend i to za sprawa dziewczyn z forum kwietniowek 2009.Wiecznie maja jakies pretensje co do innych dziewczyn.Poprostu koszmar juz mialam odejsc calkowicie z tamtego forum,ale niektore dziewczyny mnie prosily zeby zostac z nimi i zostalam.Ale bede teraz na nie uwazac.

U nas wszystko dobrze.Naomi lobuzuje,az chwilami brak mi cierpliwosci,ale jakos sie pilnuje-jeszcze:zawstydzona/y:

Mowa byla o winku???Ja lubie takie domowe slodziutkie.Raz pilam takie przepyszne.Zrobila je babcia mojego meza.Az brak slow zeby je opisac jakie bylo pyszne.

hej:-)wiecie co zrobilam :baffled:nastawilam ziemniaki na obiad i siadlam przy komputerze nagle poczulam jakiś smród poszlam do kuchni i co widze wgarnku już ani kropli wody no i z bialego zrobil się czarny:szok::-D:wściekła/y:
Mati przed chwilą się obudzil i chyba wstal lewą nogą bo o byle co ryczy i wogóle nie da się go zabawic:no::wściekła/y:
Luandzia jak tram rozmowa ? udala się?

Cześć dziewczyny rozmowa nawet całkiem udana może coś się dla mnie znajdzie jak nie od razu to pójdę na staż a od grudnia mają być nowe etaty
co do śpiworka to ja dostałam coś takiego od mojej cioci po jej synku i już w tamtym roku go używałam do gondolki a poza tym to tego wózka parasolki który zamówiłam w komplecie jest taka ciepła osłonka na nóżki (śpiworek)
ze zrywania winogron dzisiaj nici bo cały dzień leje może jutro będzie trochę ładniej

reklama
co do śpiworka to ja dostałam coś takiego od mojej cioci po jej synku i już w tamtym roku go używałam do gondolki a poza tym to tego wózka parasolki który zamówiłam w komplecie jest taka ciepła osłonka na nóżki (śpiworek)

ja do spacerówki też miałam osłonke na nóżki, ale i tak trzeba by było kocykiem owijac, bo to nie za dobra osłona, chronic może jedynie przed wiatrem a nie zimnem, więc ja kupuję.

A gratuluję stażu

Ja mam dzis trochę luzu, bo Maja zabawiła się a Adasiem. Nie ważne jak ważne że się bawią.

Ostatnia edycja:
Do góry