reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Chcę Wam powiedziec, że Adaś wygrał w tym konkursie co głosowałyście. Wielkie dzieki za pomoc.:tak::-D:-D:-D:-D

Bosiu dzisiaj sama ze soba piszę, a co tam przynajmniej macie co poczytac a nie puste strony.:-):laugh2::laugh2::laugh2:

Ostatnia edycja:
reklama
ale ja taki śpiworek mam nie wiem czy taki sam jak w linku ale bardzo podobny
a co do osłonki na nóżki do wózka to zależy ta którą mam do starego wózka to tylko od wiatru ale do parasolki którą zamówiłam podobno jest gruby śpiworek na nóżki tak mi przynajmniej mówiła pani przez telefon

my też mamy dodatkowo do wózka takie okrycie jak pisze Luandzia:tak: i mi ono wystarczy bo i tak maly będzie albo w kombinezonie albo w cieplejszych spodenkach:tak:a czytalam ze te śpiwory nie bardzo się sprawdzają przy chodzących już szkrabach:no:
Gratulacje zwycięstwa dla Adasia
Luandzia fajnie że jesteś zadowolona z przebiegu rozmowy:tak:

Dzieciaczki już wykompane. Ola ogląda wieczorynke a Mati pije mleko w lóżeczku:tak: D pojechal do księdza zamówic roczek więc mam chwilkę luzu:tak: do końca wieczorynki:tak:

...chyba jednak nie mam tego luzu bo Mati wypil już mleko i wlaśnie z placzem wyrzyca wszystko z lóżeczka:wściekła/y:...
ide do niego;-)

Ja tez mam prawie luzy, Stasio zasypia w łóżeczku, maż na imprezie integracyjnej :crazy: a ja sączę piwko :happy:

Zaraz góra prasowania do załatwienia, ale przynajmniej cos w tv sobie obejze przy okazji.

a poza tym to tego wózka parasolki który zamówiłam w komplecie jest taka ciepła osłonka na nóżki (śpiworek)
Jaką parasolkę zamówiłaś? Bo muszę zamówić dla Stasia parasolkę. Coś co będzie się ładnie rozkładało do pozycji leżacej, bo lubi sobie pospać na spacerkach.

trzymam kciuki za pomyślne zakończenie sprawy z pracą!

Chcę Wam powiedziec, że Adaś wygrał w tym konkursie co głosowałyście. Wielkie dzieki za pomoc.:tak::-D:-D:-D:-D

Gratulujemy! Wygraliście cos?

hej kobietki dobrze że się obijacie i nie ma 10 stron do czytania
co do takiego śpiworka to ja sobie daruje mam do spacerówki taką fabryczną osłonkę na wiatr i w razie zimy to mała bęzie albo w kombinezonie albo opatulona kocykiem na który zapnę tą osłonkę a zresztą my w ciągłym ruchu samochodowym więc nie wiem kiedy Wiki będzie miała takie długie spacerki

B już robi w piwnicy winko zobaczymy jakie wyjdzie to z zeszłego roku jest bardzo wytrawne żeby nie powiedzieć że kwaśne ale smaczne za to teraz planuje zrobić bardziej słodsze a jakie wyjdzie to się zobaczy
jutro jedziemy na 19 do Szczecina na koncert patrycji markowskiej i kogoś tam jeszcze co i jak to napisze potem
nie lbię jesieni bo dni mi uciekają słonko szybciej zachodzi i jak już małą położe to nie ma jak wyjść do ogrodu a z nią to masakra taka złośnica

nas tez choróbsko nie omija na razie a może jak zwykle zaczeło od Szymka chrypa/katar na szczęście bezbarwny i jak wczoraj B napalił za mocno to miał kaszel ale taki odrywający się raczej z gardła leczę go sama herbapect junior od 3 lat, plantaginis i 2 razy dziennie rutinoscorbin no i dziś mała jakaś nie wyraźna chodziła to na dobranoc zaapliowałam jej ibum bo nie wiem czy to przeziębienie ją bierze czy te dwie 3 co wychodzą już prawie miesiąc

luandzia gratuluje rozmowy i uwierz praca dobrze ci zrobie nie chodzi już nawet o pieniądze ale o bycie z ludźmi i o robieniu czegoś dla siebie

ja tu z wami piszę tzn do was a robota czeka buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu tygrys już nie jest taki brykający i niezniszxczalny ma już dość ileż można pracować na 300% normy co nie ;)

Carioca do wygrania była mała niespodzianka a jak to sie okażę jak przyjdzie pocztą

Dziś miałam takiego nerwa na Maje jak się kąpały dzieciaki, że nastraszyłam ją, że pójdzie do więzienia. Boziu juz nie wiem jak jej tłumaczyc by nie była taka roztrzepana. Jak sie kąpali wstała i chciała wziąc coś co leżało za Adasiem i ...poślizgnęła sie i całym ciężarem upadła na małgo. Ale był wrzask i ja tez ryczałam.
Na szczęście nic sie nie stało. Mały z tego wszystkiego usnął bez mleka

Carioca kupiłam Maclarena xlr najbardziej mi się podobał niestety jest dość drogi i jeżelibyśmy mieli sami za niego płacić na pewno wybralibyśmy coś tańszego na szczęście babcie zgodziły się na tego rodzaju prezent składkowy na roczek

reklama
Do góry