reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Agulki [/B]jak się robi ten syrop z cebuli bo muszę wiedzieć w razie co, bo mały ma katar a mamy lecieć na urlop w środę i staję na głowie żeby nic z tego katarku się nie wytworzyło.
Na moje to ten syrop jest na kaszel,a nie na katar. Choć oczywiście nie zaszkodzi:sorry2:

dziewczyny, ajk prechowujecie ten syrop z cebuli? ja moj wylalam po 2 dniach bo skisl. trzymacie zamkniety w sloiku, w lodowce?
Moja mama zawsze trzymała to w ciepłym miejscu zeby właśnie sok jepiej się produkował

hej:-)wiecie co zrobilam :baffled:nastawilam ziemniaki na obiad i siadlam przy komputerze nagle poczulam jakiś smród poszlam do kuchni i co widze wgarnku już ani kropli wody no i z bialego zrobil się czarny:szok::-D:wściekła/y:
Myślałam,że tylko sąsiadka mojej mamy jest taka zdolna:-D:-D

my też mamy dodatkowo do wózka takie okrycie jak pisze Luandzia:tak: i mi ono wystarczy bo i tak maly będzie albo w kombinezonie albo w cieplejszych spodenkach:tak:a czytalam ze te śpiwory nie bardzo się sprawdzają przy chodzących już szkrabach:no:
Mi też się tak wydaje. A jakby co to zawsze można pod osłonkę wsadzić koc. Nie wiem,czy nasze maluch tej zimy posiedzą w wózkach:-D
Myślałą,że wcześniej zajżę,ale jakoś mi zleciało. Wczoraj trochę poczytała,ale o 23 byłam już w łóżku.
Na zamkniętym wkleję jakieś fotki. A było zaje...ście! Wyszalałam się,zobaczełam starych znajomych,bo jeszcze z 5 lat temu jeździłam tam na wakacje,a kuzynostwo jest w moim wieku, napiłam się, w między czasie, uwaga! poszłam na stronę z S:rofl2::-p.

reklama
luandzia ładny ten wózek sprawdziłam w necie no i fakt dość drogi ale nawet gdyby mnie było na niego stać to bym go nie wybrała bo ma malutkie kółka bo po za designem i kolorystyką to było jednym z ważniejszych czynników wyboru spacerówki a i jeszzcze jedno patrząc na zdjęcie ta osłonka faktycznie jest dobrej jakości i taka zimowa

Testowałam go w sklepie i super się prowadzi jest bardzo zwrotny i zdecydowanie to nie jest wózek tylko do hipermarketu :no: ma też super patent na krawężniki i tego typu przeszkody dla mnie jest bezkonkurencyjny właśnie jeżeli chodzi o wygodę użytkowania
Nie ukrywam że zdecydowaliśmy się na niego też z myślą o kolejnym dziecku w związku z tym odbyła się zażarta dyskusja na temat wyboru koloru ale ja postawiłam na swoim i jest brązowo - różowy będę się martwić jak urodzi się chłopczyk :))))

Ostatnia edycja:
Dowiedzialam się dziś że moja najlepsza koleżanka jest w ciąży :tak: po pól roku starań udalo się im. Ale przed chwilą mi dzwonila że leży w szpitalu bo ma krwawienie i leży na podtrzymaniu:-:)-:)-( mam nadzieję że będzie wszystko ok i że utrzyma tą ciąże:tak: a jest jakoś w 3/4 tygodniu.
No i wlaśnie mam pytanko czy któraś z was miala może na początku ciąży jakieś krwawienia?

Ja miałam ale to było bardziej plamienie i na szczęście wszystko dobrze się skończyło natomiast w poprzedniej ciąży która skończyła się poronieniem w ogóle nie krwawiłam

Trudno powiedzieć dobrze że jest w szpitalu generalnie krwawienie to zawsze jest niepokojący objaw :-( ale mam nadzieję że w przypadku Twojej koleżanki nic złego sie nie stanie

reklama
Do góry