justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Na moje to ten syrop jest na kaszel,a nie na katar. Choć oczywiście nie zaszkodziAgulki [/B]jak się robi ten syrop z cebuli bo muszę wiedzieć w razie co, bo mały ma katar a mamy lecieć na urlop w środę i staję na głowie żeby nic z tego katarku się nie wytworzyło.
Moja mama zawsze trzymała to w ciepłym miejscu zeby właśnie sok jepiej się produkowałdziewczyny, ajk prechowujecie ten syrop z cebuli? ja moj wylalam po 2 dniach bo skisl. trzymacie zamkniety w sloiku, w lodowce?
Myślałam,że tylko sąsiadka mojej mamy jest taka zdolnahej:-)wiecie co zrobilam nastawilam ziemniaki na obiad i siadlam przy komputerze nagle poczulam jakiś smród poszlam do kuchni i co widze wgarnku już ani kropli wody no i z bialego zrobil się czarny
Mi też się tak wydaje. A jakby co to zawsze można pod osłonkę wsadzić koc. Nie wiem,czy nasze maluch tej zimy posiedzą w wózkachmy też mamy dodatkowo do wózka takie okrycie jak pisze Luandzia i mi ono wystarczy bo i tak maly będzie albo w kombinezonie albo w cieplejszych spodenkacha czytalam ze te śpiwory nie bardzo się sprawdzają przy chodzących już szkrabach
Myślałą,że wcześniej zajżę,ale jakoś mi zleciało. Wczoraj trochę poczytała,ale o 23 byłam już w łóżku.
Na zamkniętym wkleję jakieś fotki. A było zaje...ście! Wyszalałam się,zobaczełam starych znajomych,bo jeszcze z 5 lat temu jeździłam tam na wakacje,a kuzynostwo jest w moim wieku, napiłam się, w między czasie, uwaga! poszłam na stronę z S.