reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

ooo widze że dzis nie pusto:tak::-)
u teściowej pojadlam jak zwykle same smakolyki:tak:pyszne ciasto(spakowala jeszcze do domu:-p) śledziki ,salatki no i oczywiście pyszny obiad:tak::-Dno i mimo że jestem już pelna to korci mnie jeszcze te ciasto w lodówce:zawstydzona/y:

Nuśka super się macie z tą Turcją :tak:my w tym roku nigdzie nie byliśmy bo niestety finansów brak:no::-(

Luandzia nie wiecie co robić z winogronami:confused: My z chęcią zrobimy se jakieś winko:tak::-D:-p

reklama
Ale dzis nuda, w Irlandii od jakiegos czasu ciagle leje i leje, nie ma jak normalnie wyjsc z domu. Dopiero dzis popoludniu wyszlismy na spacerek.Milego wieczorku!

No nie mówiłam że winko będziemy robić ale winogron jest bardzo dużo
w tamtym roku narobiliśmy z teściem tyle wina że jeszcze stoi w piwnicy (pewnie dlatego że ja jestem karmiąca :-D)

to które robiliśmy w tamtym roku wyszło całkiem dobre oczywiście wytrawne bo ja nie lubię takich słodkich domowych win
mniam mniam ja też nie lubię słodkich win

Oglądałyście dzisiaj "super nianię "? Co za dziecko ja byłam przerażona :szok::baffled::rofl2: i jak tu się asertywnie zachować kiedy dzieciak demoluje Ci mieszkanie??? Ja się poddaję .

niestety nie oglądalam a tak chcialam bo widzialam na reklamach że byl ciekawy odcinek:-( ale będzie napewno powtórka tylko muszę sprawdzic dokladnie kiedy:tak:

Ja nie oglądałam ale wydaje mi się że na takie niegrzeczne dzieci trzeba sobie "zasłużyć" czasami gołym okiem widać dlaczego dzieci są takie nieznośne i nie trzeba do tego być super nianią
no nic ja uciekam bo jutro czeka mnie ciężki dzień

reklama
niestety nie oglądalam a tak chcialam bo widzialam na reklamach że byl ciekawy odcinek:-( ale będzie napewno powtórka tylko muszę sprawdzic dokladnie kiedy:tak:

jak się dowiesz kiedy to daj znać

co do winogron to ja od teścia tez przywiozłam 3 reklamówki i bedzie z tego mały balonik (20 litrów) wina a z reszty zrobię soków tzn do sokownika wrzuce winogrona spady jabłek i gruszek i jazda

zrobiłam też soki z aroni/jabłek/gruszek oraz malin/czarnego bzu/jabłek/aronii i mam w planach jeszcze porobić takiej mieszanki bo to zdrowe i pomaga w leczeniu przeziembienia a dodaje jabłek dlalepszego smaku

Do góry