reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
A Adaś właśnie usypia, wstał przed 6.

Mam takie pytanie.

Jakie modne są buty tej jesieni. Czas juz kupic jakieś. ale nie mam pojecia jakie?

Ostatnia edycja:
Cześc dziewczynki. Witam sie z pracy.Juz po imprezie i powiem wam szczerze, ze wieczorem jak juzwszyscy poszli odczułam taka ulgę, ze hohohohOgólnie impreza wyszła całkiem nieźle, niby "szwagier" przyczynił sieprzez chwiledo krzywego klimatu w domu, ale dyplomatycznie go wszystcy olali i mam nadzieję, ze teściowo mocno psów na mnie nie wiesza- a jeżeli tak to mam juz to głęboko w posiedzeniu.MAleństwo zachowywało sie prawie wzorowo i wieczorem mi głowa pękała od śmiechu i pisku maluszka:) Ponad to, prezenty trafione - tak jak lubie- praktyczne- nie grozi im rzucenie w kąt- co mnie cieszy bardzo.Jedzonka zostało z umiarem- miesko bedzie dzisiaj na obiadek, ciasto i lody na deserek. NAjbardziej siecieszę, ze wyszedł mi super sernik- dosc że robiłąm pierwszy raz z przepisu znalezionego na necie to na dokładkę pomyliłam cukier puder z maka ziemniaczaną:). Aloe wyszedł pyszny i to jako jedyne ciasto zniknęło calkowicie-hihihih. Później moze uda mi sie wkleic jakieś zdjecie- choc uważam że nie ma jakiejs fajnej fotki bo z mojego M to taki fotograf jak z koziej dupy trąba.A i pierwsze co wyciagnał mały to kluczyki ( zgapiłam po Justynie). NAjpierw zaczepił palcem o ksiazeczke ale zakończył na kluczykach, a póxniej próbował łapać jeszcze nóż- jakiś kierowca killer mi rosnie-buu.

I ja jestem :)

Majandra, AsiaKC - płytki wyślę dzisiaj, juz spakowane.
Gagulec - gratuluje udanej imprezy i ciekawa jestem tego sernika :)
Agulka - ja tam trendseterką nie jestem, ale w sklepach wyraźny podział na dwa fronty: na szaro-białą starszą ciotkę, buty i torebki jak z lat 20tych XX wieku oraz na odjazdowy misz-masz lat 80tych :)
Ja osobiście opowiedziałam się za ciotką i kupiłam sobie buty podobne do tych, ktore przed wojną nosiła moja babcia :)

reklama
Cześć dziewczyny miałam bardzo ciężką noc bo Zuzol nie chciał spać nie wiem co jej się ostatnio dzieje (podejrzewam oczywiście zęby :dry:) i wstałam dopiero przed chwilą :szok: na szczęście o 8 przyszła niania bo dziecko musiało by się bawić samo w łóżeczku :rofl2:bo mama byłaby nie przytomna
idę za chwilę na tę rozmowę więc trzymajcie kciuki trochę się denerwuję ...
Gugulec to umieść przepis na wątku z jedzeniem chociaż ja mam jeden wypróbowany przepis na sernik i raczej w tej kwestii jestem konserwatywna ;-)

Do góry