reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
i ja juz jestem od dluzszej chwili. nadrabialam zalegle posty.
u nas pogoda tez dzisiaj do bani (M skonczyl sie urlop wiec pogoda juz niepotrzebna) ale i tak bylismy na spacerku.
rano myslalam, ze mnie kur..ca wezmie. piotrek szalal jak opetany. niczym nie chcial sie bawic, ciagle tylko na rekach i na rekach. jakby diabel w niego wstapil. juz nie wiedzielismy co z nim robic! az koncu nam zaswitalo... ZEBY! dalam mu paracetamolu, pomasowalam dziaselka silikonowa szczoteczka i po 10 minutach wrocil moj wiecznie usmiechniety aniolek :-D na noc tez mu dalam syropek i mam nadzieje, ze dzisiejsza noc bedzie lepsza od poprzedniej :dry:
pisalyscie o tesciowych... moja do zlych nie nalezy. ale do szczegolnie dobrych tez nie. miedzy nami jest ok, bo trzymamy ja na dystans od samego poczatku. gdybysmy jej pozwolili to wlazlaby nam na glowe. a moja mama? raz jest ok, raz nie jest. roznie to z tym bywa. generalnie nie jest zla. a jaka bede ja? nie bede chciala sie wtracac za bardzo, ale zazdrosna o moje dzieci bede na pewno.
agadzam sie z asiek, ze mamom dziewczynek jest lepiej. gdybym miala corke (a na to jeszcze licze) i gdyby ziec trafilby mi sie zabawny i przystojny ;-) to nie mialby ze mna zle :-D:-D:-D

Udalo sie znalezlismy swoje gniazdko wyprowadzamy sie z naszej kawalerki do dwupoziomowego mieszkanka 85 m2 4 pokoje balkon lazienka wc osobno nawet nie wiecie jaka jestem szczesliwa teraz czeka mnie remontowanie i urzadzanie to troche potrwa ale i tak jestem przeszczesliwa

no to zajefajnie... ale znow nie bedziesz miala dla nas czasu :-( buuuuuuuuu
i wlasnie- luandzia tez sie ostatnio malo udziela na glownym. co sie dzieje?
przerabiam ostatnio porcje zdjec z wakacji. jak zdaze to wam jeszcze kilka wkleje.

Udalo sie znalezlismy swoje gniazdko wyprowadzamy sie z naszej kawalerki do dwupoziomowego mieszkanka 85 m2 4 pokoje balkon lazienka wc osobno nawet nie wiecie jaka jestem szczesliwa teraz czeka mnie remontowanie i urzadzanie to troche potrwa ale i tak jestem przeszczesliwa
Gratuluję zmiany :tak::tak:teraz to rowerami w domu będziecie mogli jeździć- tyle miejsca:cool:

reklama
Do góry