reklama
hrudzia mam taki sam nastrój jak ty ale nie mam flaszki ani koleżanki:--(
ale mam wino tylko jak ja je ruszę to się "nawale" a P dzisaj nie ma na noc wiec nie wiem czy to dobra myśl, chociaż na te moje smutki......
ale mam wino tylko jak ja je ruszę to się "nawale" a P dzisaj nie ma na noc wiec nie wiem czy to dobra myśl, chociaż na te moje smutki......
u mnie Julia już ładnie śpi bo to jej godzina:-):-) czyli znów pobudka o rano- supera ja muszę ubrać malego bo i tak nie chce spać i jedziemy do Auchana na jakieś zakupy
Ja tam przyzwyczailam sie do samotnosci..i picia do lustra hehe;-)hrudzia mam taki sam nastrój jak ty ale nie mam flaszki ani koleżanki:--(
A tak w ogole to mnie wzruszacie zwracajac sie do mnie Hrudzia:-)
Bradzo to mile...dziekuje:-)
monia_l
Wrześniowe mamy'07
u mnie Julia już ładnie śpi bo to jej godzina:-):-) czyli znów pobudka o rano- super
ja mam taką cichą nadzieje że Mati uśnie w foteliku podczas jazdy i jak przyjedziemy to przeloże go do lóżeczka i będzie spal ale niestety jak to mówią nadzieja matką glupich
monia_l
Wrześniowe mamy'07
Ja tam przyzwyczailam sie do samotnosci..i picia do lustra hehe;-)
A tak w ogole to mnie wzruszacie zwracajac sie do mnie Hrudzia:-)
Bradzo to mile...dziekuje:-)
Hurdzia ty się tam nie przyzwyczajaj za bardzo do tej samotności bo ja ciągle licze na to że jeszcze Ty i J będziecie razem
Naomi01
Wrześniowe mamy'07
Naomi juz spi.Dzisiaj byla calkiem innym dzieckiem.Spewnoscia dlatego ze bylismy dzis na dluzszym spacerku,bo jak pisalam mielismy piekna pogode.Jednak to prawda ze dziecko musi codziennie wyjsc chociasz na chwile na dwor bo szaleje,jest straszni nieznosnie i strasznie marudzi.
Donkat oj zabieram sie do roboty i to ostro
Hruda niezly pomysl zeby byl tylko w naszyjniku.Kto wie moze skorzystam z twego pomyslu.
I przykro mi ze masz znowu podly nastruj.Zrobila bym to samo co DONKAT,przytulila cie zeby zrobilo ci sie lepiej.
Acha, nie przeszkadza mi to ze piszesz tutaj a swoich problemach.Od tego jestemy aby sobie pomagac i sie wspierac w ciezkich chwilach.
Larcia nadrabiaj zaleglosci szybciutko i czekamy na pierwsze probne zdjecia z nowego aparatu.
Doti a jak tobie ida starania o drogie malenstwo???Bo to chyba ty bylas???Albo znowu cos namieszalam
Ide jeszze pobuszowac po internecie zanim malzonek wroci.Bo pozniej mnie nie bedzie,ale za to bedzie bardzo goraco
Donkat oj zabieram sie do roboty i to ostro
Hruda niezly pomysl zeby byl tylko w naszyjniku.Kto wie moze skorzystam z twego pomyslu.
I przykro mi ze masz znowu podly nastruj.Zrobila bym to samo co DONKAT,przytulila cie zeby zrobilo ci sie lepiej.
Acha, nie przeszkadza mi to ze piszesz tutaj a swoich problemach.Od tego jestemy aby sobie pomagac i sie wspierac w ciezkich chwilach.
Larcia nadrabiaj zaleglosci szybciutko i czekamy na pierwsze probne zdjecia z nowego aparatu.
Doti a jak tobie ida starania o drogie malenstwo???Bo to chyba ty bylas???Albo znowu cos namieszalam
Ide jeszze pobuszowac po internecie zanim malzonek wroci.Bo pozniej mnie nie bedzie,ale za to bedzie bardzo goraco
reklama
Podziel się: