reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
hrudzia mam taki sam nastrój jak ty ale nie mam flaszki ani koleżanki:-:)-(
ale mam wino tylko jak ja je ruszę to się "nawale" a P dzisaj nie ma na noc wiec nie wiem czy to dobra myśl, chociaż na te moje smutki......

hrudzia mam taki sam nastrój jak ty ale nie mam flaszki ani koleżanki:-:)-(
ale mam wino tylko jak ja je ruszę to się "nawale" a P dzisaj nie ma na noc wiec nie wiem czy to dobra myśl, chociaż na te moje smutki......
Ja tam przyzwyczailam sie do samotnosci..i picia do lustra hehe;-)

A tak w ogole to mnie wzruszacie zwracajac sie do mnie Hrudzia:-)
Bradzo to mile...dziekuje:tak::-)

u mnie Julia już ładnie śpi bo to jej godzina:-):-) czyli znów pobudka o rano- super

ja mam taką cichą nadzieje że Mati uśnie w foteliku podczas jazdy i jak przyjedziemy to przeloże go do lóżeczka i będzie spal:tak: ale niestety jak to mówią nadzieja matką glupich:-D

Ja tam przyzwyczailam sie do samotnosci..i picia do lustra hehe;-)

A tak w ogole to mnie wzruszacie zwracajac sie do mnie Hrudzia:-)
Bradzo to mile...dziekuje:tak::-)

Hurdzia ty się tam nie przyzwyczajaj za bardzo do tej samotności bo ja ciągle licze na to że jeszcze Ty i J będziecie razem:tak:

Naomi juz spi.Dzisiaj byla calkiem innym dzieckiem.Spewnoscia dlatego ze bylismy dzis na dluzszym spacerku,bo jak pisalam mielismy piekna pogode.Jednak to prawda ze dziecko musi codziennie wyjsc chociasz na chwile na dwor bo szaleje,jest straszni nieznosnie i strasznie marudzi.

Donkat oj zabieram sie do roboty i to ostro:-D:-D:-D:-D

Hruda niezly pomysl zeby byl tylko w naszyjniku.Kto wie moze skorzystam z twego pomyslu.
I przykro mi ze masz znowu podly nastruj.Zrobila bym to samo co DONKAT,przytulila cie zeby zrobilo ci sie lepiej.
Acha, nie przeszkadza mi to ze piszesz tutaj a swoich problemach.Od tego jestemy aby sobie pomagac i sie wspierac w ciezkich chwilach.

Larcia nadrabiaj zaleglosci szybciutko i czekamy na pierwsze probne zdjecia z nowego aparatu.

Doti a jak tobie ida starania o drogie malenstwo???Bo to chyba ty bylas???Albo znowu cos namieszalam:sorry:

Ide jeszze pobuszowac po internecie zanim malzonek wroci.Bo pozniej mnie nie bedzie,ale za to bedzie bardzo goraco:szok::szok::-D:-D

reklama
no więc za "namową" Hrudzi czekam jak Jula zapadnie w twardy sen i winko pójdzie w ruch, tylko cholera pewnie już tu nikogo nie będzie Monia na zakupach Hrudzia z kumpelą....

Do góry