reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Udalo sie znalezlismy swoje gniazdko wyprowadzamy sie z naszej kawalerki do dwupoziomowego mieszkanka 85 m2 4 pokoje balkon lazienka wc osobno nawet nie wiecie jaka jestem szczesliwa teraz czeka mnie remontowanie i urzadzanie to troche potrwa ale i tak jestem przeszczesliwa
No kochana jak będziesz miała tyle miejsca to spodziewaj się:szok: nalotu z BB odwiedzimy Cię;-):blink::-p żartowałam:zawstydzona/y::-)
Jak juz się urządzisz to czekamy na fotki z nowego gniazdka.

reklama
już wrócilam z zakupów:tak::-D
Mati tak jak myślalam usnol i teraz sobie smacznie śpi, D poszedlwylewać wode z basenu bo od wczoraj okropnie lalo i jeszcze troche i basen by przebral:szok: więc ja korzystam z chwili czasu i melduje się na BB:-D

Klevell wcale ci się nie dziwię że się cieszysz bo my jak wyprowadziliśmy się od mamy z bloków gdzie my zajmowaliśmy tylko 1 pokój na swój domek to moja radość też nie miala końca. A więc gratuluje większego mieszkanka :tak:

Iza w Mateuszka też dziś wstąpil jakiś diabel bo marudny byl jak cholera i to też przez zęby ale teraz naszczęście już śpi... jak aniolek

No widzicie, obiecałam że dzisiaj pogadam z Wami a tu wpadła koleżanka i dopiero co wyszła.:zawstydzona/y: Wpadłyśmy w takie wakacyjne klimaty i jakieś zakupy się zrobiło w necie - strój kąpielowy, pareo, takie tam :tak: Nie mam za bardzo kasy ale kupiłam sobie tankini :tak::eek: i bikini:shocked2:. Taaak, oszczędzam, ciekawe :dry:
Znalazłam super stronę dotyczącą... dobierania biustonosza, POLECAM. ***Elektroniczny bra-fitter*** - Strona Główna

Doti a czemu Oskarek będzie miał rehabilitację- jeśli można wiedzieć??

Bo cały czas nie czuje się komfortowo w pozycji na boku. Dopiero tydzień temu zaczął się obracać z brzucha na plecy,z pleców na brzuch jeszcze się nie obraca. Rehabilitantka u której byłam stwierdziła obniżone napięcie mięśniowe brzucha a podwyższone nóg.Nie jest to nic strasznego, ale chcę go rozruszać. Zresztą pokazała mi jak się z nim bawić, żeby go zmotywować do obrotów i już widzę poprawę.

Doti a jak tobie ida starania o drogie malenstwo???Bo to chyba ty bylas???Albo znowu cos namieszalam:sorry:

Ide jeszze pobuszowac po internecie zanim malzonek wroci.Bo pozniej mnie nie bedzie,ale za to bedzie bardzo goraco:szok::szok::-D:-D

Tak, to ja jestem, jeszcze nie zrobiłam testu, bo chyba trochę za wcześnie. Czekamy :-) A starania - rewelacja! :-):-):-)

Udalo sie znalezlismy swoje gniazdko wyprowadzamy sie z naszej kawalerki do dwupoziomowego mieszkanka 85 m2 4 pokoje balkon lazienka wc osobno nawet nie wiecie jaka jestem szczesliwa teraz czeka mnie remontowanie i urzadzanie to troche potrwa ale i tak jestem przeszczesliwa

klavell, gratuluje!!! ciesze sie razem z wami!! ja tez bym juz chciala miec swoj nowy domek. jednak na razie tylko planujemy...

no, do mnie sie juz rodzinka zjechala, teraz spia,a ja zajrzalam do was. jutro druga tura imienin P i znow szykowanie, grillowanie....zeby tylko nie lalo jak z cebra:no:

oj cos dzisiaj malo rozmowne jestescie. zmykam do wyrka w takim razie. zreszta pozno juz a ja nie wiem co sie bedzie dzialo dzis w nocy a M jest w pracy :-( milej (i przespanej) nocki zycze.

a ja o nocnej porze sie zjawiam...jak zwykle bylo suuuuper...i to nie za sprawa winka...ach towarzystwo kobit to jest to!!!:-):-):-)

No to dzis ja pierwsza...
Witam was kochane ja na chwilke bo jade dzis z mezem po towar z hani siostra zostaje trzeba ja wykjorzystac :-)
klavell- na NK przeczytalam, ze bylas (jestes?) na diecie. co to za dieta?
ech to zadna dieta poprostu pilam herbatki odchudzajkace i jadlam mniej i schudlam:tak:
No kochana jak będziesz miała tyle miejsca to spodziewaj się:szok: nalotu z BB odwiedzimy Cię;-):blink::-p żartowałam:zawstydzona/y::-)
Jak juz się urządzisz to czekamy na fotki z nowego gniazdka.
Ty nie zartuj tylko sie pakujcie i przyjezdzajcie:tak:

witajcie
jestem od rana na necie ale jakoś nie mam ochoty nic pisać, humor mam jeszcze gorszy niż wczoraj:-:)-( siedze sobie w takim wieeeeeeelkim dole i chyba już z niego nie wyjdę:-:)-:)-:)-(
wczoraj wieczorem nie pogadałam z Wami bo kumpela się odezwała na gg i tak jakoś nam zleciało do 23:eek:
dzisiaj do pracy na 12 do 20 niby kicha ale przy moim nastroju to może i dobrze że pójdę do ludzi.....
ale życie jest do dupy....

Doti ja tak tylko się zapytałam bo cały czas się zastanawiam czy Julia jednak nie powinna mieć jakieś rehabilitacji:sorry: chociaż lekarz twierdzi że nie więc pewnie znowu wymyślam....

reklama
Dzien dobry bbkobitki.
U nas cala noc lalo a teraz pogoda wcale nie jest lepsza.
Wieczorek z mezem sie ual chociasz milo byc lepiej.Maz po pracy pojechal jeszcze cos zalatwic i nawet mnie nie powiadomil ze sie spozni.Przyjechal 1,5 godz pozniej:wściekła/y:Caly moj pieny nastroj poszedl w chol......Co prawda maz to troche naprawil ale to juz niebylo to samo:dry:

Asiek przykro mi ze od rana ci chumor nie dopisuje.Moze jak pojdziesz do ludzi(do pracy)to bedzie troche lepiej.Tylko zeby przez twoja piekna glowke nie przeleciala mysl zabicia kogos tylko dlatego bo sie nieusmiechnal do ciebie.Pamietaj za to daja dlugiwyrok do odsiadki:tak::tak::tak::tak::tak:

Hrudzia fajnie ze wieczorek se udal,bo znowu sie usmiechasz.Tak trzymaj.

Klavell ty nie zapraszaj tylko pisz nam adres do siebie:-D:-D:-D:-D

Do góry