reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Camy - bardzo bardzo mi przykro, wiem co czujesz:sad: ... dużo sił życzę...

a ja byłam przedwczoraj na usg i widziałam mojego bąbelka i jego bijące serduszko... cudowne uczucie :-) oto fotki mojego maleństwa, ma już 1 cm a serduszko bije cudnie :D

reklama
camy- bardzo mi przykro, ale glowa do gory, bedzie dobrze.
olinka-u mnie plamienie nie ustapilo, juz piaty dzien, za chwile jade do szpitala, bede blagac zeby mnie przyjeli na oddzial

kiedy zaczyna bic serduszko??

guska - serduszko zaczyna bić ok. 4 tygodni od zapłodnienia...
majandra - ja mialam robione usg dopochwowe , nie wiem czy przy brzusznym byłoby tak widać...

Gosik ja idę w przyszłym tygodniu i to też będzie 7 tydzień i mam nadzieję że ja też usłyszę serduszko i zobaczę kruszynkę, bądź kruszynki :-)

Maggi - nie wiem czy usłyszysz już serduszko, bo ja nie słyszałam tylko widziałam :-) Nie wiem czy ginek nie włączył głosników czy na tym etapie jeszcze nie słychać...:baffled:

Maggi - a mama ma siostrę czy brata? Sa jednojajowymi bliźniakami, czy dwujajowymi? Ja jestem fanką bliźniaków, ale sama mam na nie marne szanse.

Guska - jakie masz to plamienie? Ja też mam przeboje już 3 dzień, ale plamienie jest od 2 dni minimalne - nawet nie ma sladu na władce, tylko widzę na papierze toaletowym. Leżę drugi dzień i się zamartwiam :-( Do ginki dopiero w poniedziałek idę, a na badanie usg we wtorek. Oby było wszystko dobrze.

pozdrowionka wrześnióweczki!

reklama
powiedziałam w pracy o ciąży, nowy kierownik jest zalamany kolejny pracownik z doświadczeniem wypadnie na prawie rok z obługi wniosków.
mósiałam mu powiedzieć bo planował na dziś i jutro nadgodziny a mnie po pierwsze noe wolno no i nie mam zbytnio ochoty na taki obrót sprawy by siedzieć po godzinach gdy to wynika ze złej polityki urlopowej

Do góry