reklama
luandzia1
Entuzjast(k)a
tak mam leżeć i oczywiście nie podnosić nic ciężkiego za dwa tygodnia idę na usg to juz coś będę wiedziała (jeżeli nic wcześniej się nie wydarzy)na ostatnim usg nic jeszcze nie było widać ale lekaż powiedział że to normalne bo jeszcze za wcześnie , na razie nic się nie dzieje i nawet zaczeło mieć troche mdlić (tak jak na samym początku)
Camy, Melek - bardzo Wam współczuję...Trzymajcie sie i zaglądajcie do nas.
Dziewczynki, nadal boli mnie podbrzusze, a w zasadzie jajniki. Słyszałam, że ból jajników w ciąży to nic dobrego..Słyszałyście coś może na ten temat? Bo ja sie już zamartwiam, a jak sie zdenerwuję to zauważyłam, że wtedy boli mnie jeszcze bardziej. Moja ginka nie pwoiedziała mi dokładnie, czy te bolące jajniki to normalne w moim przypadku czy nie, dopiero musi zobaczyć wyniki badań...Ehhh...Nie mogę sie doczekać września...
Dziewczynki, nadal boli mnie podbrzusze, a w zasadzie jajniki. Słyszałam, że ból jajników w ciąży to nic dobrego..Słyszałyście coś może na ten temat? Bo ja sie już zamartwiam, a jak sie zdenerwuję to zauważyłam, że wtedy boli mnie jeszcze bardziej. Moja ginka nie pwoiedziała mi dokładnie, czy te bolące jajniki to normalne w moim przypadku czy nie, dopiero musi zobaczyć wyniki badań...Ehhh...Nie mogę sie doczekać września...
H
Harsharani
Gość
melek, napisalam Ci prywatna wiadomosc.
Generalnie to moja ginka powiedziala ze bole jajnikow moga sie zdarzac, ale gdyby sie nasilaly to trzeba bedzie zrobic dodatkowe badania. Ale najczesciej podczas robienia usg dziecka, ginekolodzy badaja rowniez i jajniki, czy nie ma torbieli itp.
ja sie nie moge w ogole obudzic, ciagle bym spala...
I dzis zrobie ciasto bo taka za mna chodzi ochota na slodkie, ze nie zdjaecie sobie sprawy.. Mdlosci juz w ogole nie mam
Generalnie to moja ginka powiedziala ze bole jajnikow moga sie zdarzac, ale gdyby sie nasilaly to trzeba bedzie zrobic dodatkowe badania. Ale najczesciej podczas robienia usg dziecka, ginekolodzy badaja rowniez i jajniki, czy nie ma torbieli itp.
ja sie nie moge w ogole obudzic, ciagle bym spala...
I dzis zrobie ciasto bo taka za mna chodzi ochota na slodkie, ze nie zdjaecie sobie sprawy.. Mdlosci juz w ogole nie mam
tygrysek3108
Wrześniowe mamy'07
może też coś upiekę ostatni raz upiekłaam ciasto na sylwestra,od tamtej pory nie mam ochoty na słodkie ale taka malutka blaszka dla moich chłopców
katiNJ
Fanka BB :)
Melek, przykro mi bardzo. Trzymaj sie kochana.
H
Harsharani
Gość
w koncu zrobilam sernik na zimno.
ale dopiero sie chlodzi w lodowce.
I powiedzialam mamie...ale pozniej zdam relacje... wlasnie kloce sie z moim facetem..
ale dopiero sie chlodzi w lodowce.
I powiedzialam mamie...ale pozniej zdam relacje... wlasnie kloce sie z moim facetem..
reklama
tygrysek3108
Wrześniowe mamy'07
a ja zrobiłam rafaello, i przyuczam się do niemowlaka, brat zostawił mi na 3 godzinki swoja 6 m-cy córcię, z 3 latkiem jest już o wiele prościej
Podziel się: