reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
camy, bardzo mi przykro...
najwazniejsze teraz nie patrzec w przeszlosc i myslec o przyszlosci.
Trzymaj sie... Nie umiem wiecej napisac...

Camy - po prostu brak mi słów, dla mnie niezły szok. Na szczęście możesz sie skupić na swoim Teletubisiu, trzymaj się cieplutko.

Witajcie dziewczynki!
Ja tylko na chwilke.
Camy bardzo bardzo mi przykro:-:)-:)-(
Ja już tydzien leze plackiem w domu z powodu plamien.Praktycznie w ogole sie nie ruszam.W poniedzialek ide na usg wiec zobaczymy.
Miecia, Guska a u Was plamienia juz ustapily?

Pozdrawiam Was bardzo serdecznie

Wiecie co mnie teraz boli najbardziej ? Ciągle okropnie mnie bolą piersi i jest mi niedobrze... Jeszcze wczoraj się cieszyłam z tych objawów bo myślałam że musi być ok. A teraz ... Ale to wszystko jest pokręcone!
Teraz mam nową paranoję - nie będę mogła mieć więcej dzieci. Kurcze nie wyobrażam sobie co muszą przechodzić kobiety które nie mają dzieci a bardzo ich pragną. Ja mam przecież ślicznego, zdrowego synka !
Dziewczynki ale teraz najważniejsze są Wasze maleństwa ! Mną się nie przejmujcie - widocznie tak miało być.
Pozwolicie że będę tu zaglądać i obserwować jak "rośniecie"
Buziaki

Camy pewnie bedziesz musiała sobie przebadać hormony bo to mogło wyniknąć z zaburzeń hormonalnych skoro nadal Ci niedobrze i nie myśl że nie bedziesz mogła mieć więcej dzieci najpierw się dobrze przebadaj na pewno się da rozwiązać ten problem
buziaczki

reklama
Camy. co to to nie :) Nie zadreczaj sie kochana. Zobaczysz ze bedzie wszystko w porzadku. Ja mialam nadzieje ze bedziesz do nas zagladac :)

Wiesz, ja nie chce jakiejs bezpodstawnej nadziei w Ciebie wlewac , ale zobacz... na przyklad Elzbietka..starala sie przez 23 cykle..w momencie kiedy juz stracila nadzieje..pojawil sie Filip. Prawdopodobnie wyjdzie z nim dzis do domku. Ty pokazalas, ze masz cudownego syna i masz dla kogo zyc . Wkrotce uda sie ponownie :) Jestes wartosciowa kobieta .

A w ogole to u mnie bylo strasznie w nocy..Glupia wichura...

Do góry