reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

hej dziewczyny ale żeście się rozpisały :-) :-) :-) :-)

witam nowe mamusie wrześniowe

byliśmy dziś z mężem wymeldować Go i zameldować już u Nas i kożystająć z tego że miał wolne złożyliśmy wniosek na dowód, a potem jeszcze na zakupy i do domku i powiem Wam że tak się zmęczyłam tym załatwianiem że jak tylko przyjechaliśmy do domu to poszłam spać taka byłam padnięta :confused: :confused: :confused: :nerd: :nerd: :nerd:

Wy też się tak szybko męczycie ???????

co do pracy i wypłacalności pieniedzy na zwolnieniu nie będe się wypowiadała bo nie pracuję :confused:

Camy idź na zwolnienie i ciesz się synkiem póki możesz potem będziesz miała więcej obowiązków z dzidzią i nie będziesz poświęcała tyle czasu małemu :tak: :tak:

Blimka nie przejmuj się nie każda kobieta dorasta w tym samym czasie do małżeństwa ale nie oznacza to że bedziesz gorszą żoną czy matką :cool2: napewno bedziesz najlepszą mamusią i najlepszą żonką na świecie :elvis: :elvis:

reklama
Tolka - żonką już jestem od 3 lat:) w tym czasie już się 4 razy przeprowadzaliśmy, 3 razy zmienialiśmy kraj, 3 razy zmieniałam pracę i w końcu stwierdziłam że mi brakuje stabilizacji chociaż wątpię czy dziecko dużo zmieni bo stary coś przebąkuje na temat słowacji - ręce opadają.

Dziewczynki,

chciałam Wam powiedzieć że spełnił się mój najczarniejszy sen :sad: :sad:
Dzisiaj zaczęłam plamić więc natychmiast pojechałam do lekarza. Zrobili mi usg i... nic tam nie było :-( nie mam fasolki...
Dostałam jakiś zastrzyk, nawet nie wiem co to było. Tak bardzo się tego bałam...
Pani doktor powiedziała że jak mi się skończy @ to mam przyjść porobić jakieś badania bo to już nie przypadek. Kasuję więc mój fasolkowy suwaczek i zaczynam żyć tylko dla Lolusia ( najważniejsze że Go mam !) .

Będę trzymała mocno za Was kciuki i mam ogromną nadzieję że wszystkim Wam się uda.

Buziaki

u ginki założyli mi kartę ciąży, termin na 02.09.2007 więc to 7/8 tydzień,skierowania na usg mi nie dała, ale jakby się coś działo to nie czekać na nic tylko na oddział przyjezdzać, martwi mnie podwyższony wynik z cukru 97 norma od 70-105

Dzięki :-) Harsharani & Blimka kurde... człowiek sie naczyta różnych takich a potem się tylko stresuje... Jeden mówi to , drugi siamto .. ehh ;) Nooo ale co tam, uszy do góry i będziemy cierpliwie czekać. Ale jak mam lekkie pobolewanie brzusia, latam co chwila na kibelek z dwoma kroplami i czasem lekkie mdłości to chyba wszystko w normie - znaczy że żyje i się rozwija co nie???
Pozdrawiam i lece coś wszamać :)

Hej dziewczyny:-) Zaczyna mnie bolec gardelko i chcialam was zapytac co moge sobie na nie zabrac. Zeby nie bolalo i zeby fasolce nie zaszkodzilo. Nie chce rozchorowac sie bardziej !!!!
Pozdrawiam i czekam na rady;-)

reklama
Do góry