reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Fajna ta zabawa chętnie sie przyłączę:)
co do ciążowych ciuchów to jeszcze nic nie mam narazie tylko chodze i oglądam a mieszcze sie jeszcze w normalne rzeczy, chociaż czuje ze już chyba niedługo bo zaczyna mi coś wyłazić jakby.
O rany przed chwilą przyszłam z pracy i sie tak fatalnie czuje ze szok weszłam do domu i omal nie zwymiotowałam a głowa to mi po prostu pęka
ide się położyć
Harsharani - mój też zapomniał o dniu kobiet ale nie ma tak łatwo bo ja mu skrupulatnie przypomniałam wiec neich sie nie wazy z pustymi rękoma do domu wracać;)
pozdrowienia:**

reklama
Blimka trzymaj się cieplutko i koniecznie poleż i odpocznij:tak: Mi tez dzisiaj głowa pęka...może ciśnienie:confused: Dużo zdrówka:tak:

tygrysku - zazdroszczę Ci tego łaskotania!!!!:-) też już bym chciała coś poczuć... no ale nic, czekam cierpliwie...:tak:
blimka - współczuję.... mi teraz dokucza jedynie popołudniowo-wieczorna zgaga... No i ciągłe pragnienie snu ;-)

A co do ciuszków ciążowych, to ja zakupiłam sobie w zeszłym tygodniu 3 pary ciążowych spodni.... Ale pierwszy raz założyłam je dzisiaj i czułam się super:-) Powoli zaczyna mi ten brzusio być widać.. Wkleję w galerii dla zainteresowanych... To będzie mój debiut...;-)

majandra - współczuję.... wiem jak to jest... mi tak średnio 2x w tygodniu łeb nie daje żyć... Ale wiesz co, mi pomaga najczęściej jak nacieram sobie skronie amolem... :) może spróbuj??

majandra, a tak w ogóle to jesteśmy w tym samym dniu ciąży :) na kiedy Ci ginek wyliczył termin???

Maraniko-mój Staszek był na pierwszym USG,ale nie byl na następnym, bo był wtedy tutaj zarabiac na mnie i Lilkę, więc trochę wiem jak to jest. A w zeszłoroczny dzień kobiet też go nie było, więc w tym roku musiał nadrabiać, bo to był jego pierwszy dzień kobiet kiedy mógł osobiście wręczyć Lilce kwiaty :-).
Harsharani-też myślałam o tym,żebyś Ty, najbardziej z nas się na tym znająca, zajęła się tą grą, fajnie by było.
Blimka-mnie też głowa dzisiaj boli, ale to tego trochę mnie kaszle i gardło pobolewa i boję się,że to kolejne przeziębienie, złapalam od mojej Małej. Jak nie byłam w ciąży to nie chorowałam wogóle, a teraz jak na złość co chwilę coś :wściekła/y:.

Harsharani-też myślałam o tym,żebyś Ty, najbardziej z nas się na tym znająca, zajęła się tą grą, fajnie by było.

az mi sie glupio zrobilo... Tak w ogole to sie czasami zastanawiam czy was nie wkurzam. Mam takie cos, ze czasami sie glupio madrze i dopiero po czasie zdaje sobie z tego sprawe.. jakby was cos denerwowalo to piszcie prosze.. :)

teraz oczywiscie dopadla mnie bezsennosc wiec moge zalozyc watek :)

ok, zrobione. Zapomnialam tam dopisac, zebyscie odpisywaly wlasnie w tamtym watku, ale jestescie madre wiec na pewno tak bedziecie robic.

jeszcze jedno mnie gnebi..na naszej liscie sa dziewczyny ktore pojawily sie tutaj raz i zniknely.. jezeli bedziecie mialy jakos wiecej czasu, to moze moglybyscie mi wskazac kogo zostawic? Bo nie ma sensu zeby ta lista tak najzwyczajniej w swiecie sobie byla... Pozniej dojda jeszcze inne informacje, czy chlopiec czy dziewuszka.. i rozne fajne opcje a propos porodow..wiec fajnie gdyby to bylo fajnie i porzadnie zrobione.
Tak np pokaze o co mi chodzi ;)
[url=http://www.toya.net.pl/~bla_bla/majowki/index2.html]Lista majowych dzieciaczkow[/URL]

lub skromniejsze...

[url=https://www.babyboom.pl/forum/dzieci-urodzone-w-kwietniu-2006-f79/lista-mam-i-ich-dzieciaczkow-prosze-sie-tu-nie-dopisywac-4286/]kwietnioweczki[/URL]

Czesc dziewczynki mi już dzisiaj lepiej i mam nadzieje że tak zostanie
Ainaheled - trzymaj sie kobito nie daj sie chorobie!! kuruj sie tam dobrze chociaż przy małej to ci pewnie trudno

Harsharani - ja tam nie zauważyłam żebyś się mądrzyła, nie przesadzaj;) widać że sie lepiej znasz na komputerze no i fajnie dobrze ze mamy taką zdolniache w naszym gronie:-)

Gosik
- zdaje mi się ze ja też mam podłą zgagę (nigdy wcześniej nie miałam takiego palenia od żołądka do przełyku, to chyba to??) planuje zakupić renu

Fajnie że mamy już wątek ze zgadywanką jak tylko przyjde z pracy to sie dopisze:) Inez mi wróży dziewczynke :-) A co do dziewczyn które tu już nie zaglądają to najlepiej by było je wykasować jak już minie termin składania ankiet tylko nie wiem czy wtedy nie bedzie z tym za dużo roboty, za to bedzie widać kto bierze udział w zabawie a kto nie.
Miłego dnia wszystkim życze:cool2:

reklama
Harsh - dobrze ze nam sie nie przenioslas do sierpniowek, nie madrzysz sie nic a nic i jestes nam bardzo potrzebna!
A jesli chodzi o wrzesniowki widmo - to mozna sprawdzic kiedy kto sie ostatnio logowal. ale moze jeszcze sie wstrzymaj, moze z miesiac z eliminacją.

Ide zobaczyc na zgadywance co mnie obstawiają :-)

Do góry